Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kultový film sa vráti na scénu v inej podobe: Zoznámte sa, toto bude nový Forrest Gump

Forrest Gump Zobraziť galériu (3)
Forrest Gump (Zdroj: Paramount Pictures)

Príbeh oscarového filmu Forrest Gump (1994) mieri v podobe muzikálu do indického Bollywoodu. Ako píše The Hollywood Reporter, projekt v hindčine oznámili nedávno na mediálnom podujatí v indickom Bombaji.

Muzikálový remake sa bude volať Lal Singh Chadha a v hlavnej úlohe sa predstaví indická hviezda Aamir Khan. Réžie sa chopí bollywoodsky veterán Advait Chandan a nakrúcať by sa malo začať v októbri. Khan pred novinármi povedal, že tento film chcel urobiť už dlho.

"Vždy som mal rád scenár Forresta Gumpa. Je to krásny príbeh. Z toho filmu ide dobrý pocit. Je to film pre celú rodinu," uviedol. Päťdesiatštyriročný rodák z Bombaja sa predstavil v niektorých najväčších hitoch indického filmu vrátane nedávneho trháku Thugs of Hindostan (2018) alebo wrestlingovej drámy Dangal (2016).

Aamir Khan s manželkou
Zobraziť galériu (3)
Aamir Khan s manželkou  (Zdroj: SITA/AP Photo/Rajanish Kakade)

Forest Gump s Tomom Hanksom v hlavnej úlohe získal šesť Oscarov vrátane cien pre najlepší film, za réžiu a pre herca v hlavnej úlohe. Bollywood už v minulosti prepracoval viacero populárnych hollywoodskych titulov, nedávno napríklad rovnako muzikálové verzie dostali komédia Šéf (2014) režiséra a herca Jona Favreaua alebo akčná komédia Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (2010) s Cameron Diaz a Tomom Cruisom.

Aamir Khan
Zobraziť galériu (3)
Aamir Khan  (Zdroj: SITA/AP Photo/Rafiq Maqbool)

Viac o téme: Forrest GumpAamir KhanLal Singh Chadha
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu