Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nemali to v pláne, no stalo sa: Najväčšia radosť v živote herečiek, takto museli zakrývať tehotenstvo!

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: Youtube)

Zrejme to neplánovali, no stalo sa. Natáčanie niekedy môže byť zradné. O to viac, keď sa dozviete, že ste tehotná. Aj tieto svetoznáme herečky sa museli popasovať s najkrajším obdobím v živote ženy počas nakrúcania rôznych filmov a niektoré z nich mali v popise tesné korzety či akčné scény. Tvorcovia sa však vynašli a dokázali to rafinovane skryť.

Gal Gadot

Izraelská kráska otehotnela počas natáčania jej doteraz najvýraznejšej postavy - Wonder Woman. Tvorcovia to vyriešili tak, že jej tehotenské bruško prekryli svetlozelenými látkami. V postprodukcii potom bruško skryli.

Nemali to v pláne,
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP/Clay Enos/Warner Bros. Entertainment)

Kate Winslet

Aj ďalšia svetoznáma herečka Kate Winslet bola tehotná počas natáčania filmu. Šlo o snímku Divergencia z roku 2014. V tom čase čakala svoje tretie dieťa a bola v piatom mesiaci tehotenstva. Tvorcovia strategicky využili čierne oblečenie a rôzne rekvizity, aby jej bruško bolo vidno čo najmenej. Keď porodila, chcela niektoré scény pretočiť, no nebolo to nutné.

Emily Blunt

Emily Blunt čakala v roku 2016 počas natáčania filmu Dievča vo vlaku svoje druhé dieťa. Ako sa sama vyjadrila, tehotenstvo jej pomohlo, aby ešte lepšie zahrala krehký stav svojej postavy. Hrala totiž emocionálne skúšanú Rachel. Zaujímavé je, že tehotná bola aj počas natáčania fantasy muzikálu Čarovný les dva roky predtým. V oboch prípadoch hrala ženu, ktorá chcela zúfalo otehotnieť, no nemohla.

Nemali to v pláne,
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP/Matt Sayles/Invision)

Scarlett Johansson

Zvyčajne, ak herečka otehotnie počas natáčania akčného filmu, zoženie si dvojníčku alebo sa veľmi nenamáha. To však nie je prípad Scarlett Johansson. Herečkazo seba vydala v úlohe Black Widow v marvelovke Avengers: Vek Ultrona naozaj skvelý výkon, aj keď nenatočila všetky scény sama. No 90 percent z nich hrala ona a nie jej dvojníčka.V roku 2014 sa jej narodila dcérka, ktorú má so svojím francúzskym exmanželomRomainom Dauriacom.

Nemali to v pláne,
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP/Jay Maidment/Disney/Marvel)

Blake Lively

Blake Lively stavila na inú kartu. Kým Scarlett Johansson odohrala všetky scény sama, Lively stavila v akčných scénach na dvojníčku. V čase natáčania Smrtiaceho prílivu bola druhýkrát tehotná. Zaujímavosťou je, že jej manžel Ryan Reynolds je zároveň exmanželom Scarlett Johansson. Veľa sa pošuškávalo, či práve Blake nebola dôvodom rozvodu. Spoznali sa totiž počas natáčania filmu Green Lantern v roku 2010 a v tom istom roku začali Reynolds a Johansson žiť oddelene. Občas si jednoducho musíte byť súdení.

Courteney Cox

Posledná séria Priateľov nenechala ani jedno očko suché. Emocionálnejšia zrejme bola aj predstaviteľka Monicy Courteney Cox. Bola totiž štyri a pol mesiaca tehotná, čakala svoju dcérku Coco. Napriek tomu, že nosila voľnejšie oblečenie a bruško si zakrývala rôznymi rekvizitami, v niektorých scénach to bolo viditeľné.

Lisa Kudrow

Cox nebola jediná tehotná počas nakrúcania Priateľov. Oveľa skôr sa to podarilo jej kolegyni Lise Kudrow, ktorá si zahrala strelenú Phoebe. Všetci vieme, že vštvrtej sérii bola Phoebe a presne v tom čase bola skutočne tehotná aj herečka. Kvôli jej tehotenstvu sa autori rozhodli, že bude tehotná aj postava. Phoebe slúžila ako náhradná matka svojmu nevlastnému bratovi Frankovi. V skutočnosti sa jej narodil syn, v seriáli porodila bratovi trojičky.

Angelina Jolie

Málokto vie, čo viedlo kontroverznú herečku Angelinu Jolie k tomu, že sa rozhodla porodiť vlastné dieťa.Bol to práve film Výmena z roku 2008. Už predtým si totiž adoptovala tri deti.Inšpirácia bola zrejme natoľko silná, že otehotnela počas natáčania a o pár mesiacov oficiálne potvrdila, že čaká dvojičky. V tom čase bol jej partnerom dnes už bývalý manžel Brad Pitt. Angelina má šesť detí, tri adoptované a tri s Bradom Pittom.

Nemali to v pláne,
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP/Matt Sayles)

Cobie Smulders a Alyson Hannigan

Je dôvod, prečo tieto herečky spojíme do jedného. Obe totiž preslávil rovnaký seriál Ako som spoznal vašu matku. Obe totiž otehotneli počas štvrtej série seriálu. Ani jedna postava však v scenári nemala tehotenstvo a tvorcovia to ani meniť nechceli. Preto mali kostýmoví dizajnéri naozaj ťažkú úlohu. Museli skrývať naraz až dve tehotenstvá. V niektorých záberoch však jasne vidíte, ako im brušká rástli.

Nemali to v pláne,
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Youtube)

Robin alias Cobie Smulders skrývala bruško za veľkými kabelkami, Lily alias Alyson Hannigan zas vo voľnom oblečení, za kabelkami či v kabátoch. V jednej epizóde však Lily v plnej kráse ukázala tehotenské bruško. Keď sa zúčastnila súťaže v jedení hotdogov a vyhrala, postavila sa, aby si na to pripila a vtedy sa ukázala v plnej tehotenskej kráse.

Helena Bonham Carter

Kontroverzná Helena Bonham Carter si takisto užila počas natáčania svoje. Načasovanie bolo naozaj vtipné. Bonham Carter zistila, že je tehotná v deň podpísania zmluvy, o to viac nepríjemnejšie bolo, keď jej postava nosila upnuté korzety. Šlo o úlohu v bizarnom muzikáli Sweeney Todd, kde si zahrala po boku Johnnyho Deppa a seriál natáčal jej vtedy ešte manžel a režisér Tim Burton. Možno aj to bolo šťastie. Všetky komplikované scény totiž natočila vtedy, keď jej bruško ešte nebolo až tak vidno a nebránilo jej v nosení korzetov. Nasvietenie a kostýmysa postarali o zvyšok.

Nemali to v pláne,
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP/DreamWorks Pictures and Warner Bros. Pictures, Leah Gallo)

Halle Berry

Počas natáčania filmu X-men: Budúca minulosť sa z Halle Berry stala jedna z najsexi mamičiek Hollywoodu. Zahrala si Storm a musela nosiť upnutý čierny kožený kostým. Aj tu sa to zakrývalo rôznym nastavením počas scén. Ak ste sa však zapozerali bližšie, v jednej scéne jej vybehlo bruško. Nie, to nebol tuk, to už bolo bábätko.

Nemali to v pláne,
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Youtube)

Sarah Jessica Parker

Predstaviteľka legendárnej Carrie Bradshaw zo seriálu Sex v meste vie o tehotenstve počas natáčania takisto svoje. Napriek tomu, že sa špekulovalo o rôznych dôvodoch, prečo mala piata séria len osem dielov, skutočným dôvodom bolo herečkinotehotenstvo. Hneď v prvý deň natáčania zistila, že je tehotná, preto sa séria skrátila. Čakala svojho prvého syna Jamesa, ktorého má s jej dlhoročným partnerom a takisto hercom Matthewom Broderickom.

Gillian Anderson

Kto by nepoznal agentku Scullyovú zo seriálu Akty X. Aj táto herečka zistila, že je tehotná. Bolo to počas natáčania druhej série seriálu v roku 1994. Tvorcovia seriálu to vyriešili jednoducho. Agentku Scullyovú na pár dielov uniesli mimozemšťania. Otcom jej prvej dcéry Piper Maru je herečkin prvý manžel Clyde Klotz, ktorý vtedy pracoval ako asistent režiséra Aktov X. Kreatívny manažér seriálu Chris Carter, krstný otec herečkinej dcéry, dokonca pomenoval jeden diel seriálupo svojej krstnej dcére.

Nemali to v pláne,
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP/Joel Ryan)

Viac o téme: Courteney CoxLisa KudrowHalle BerryKate WinsletGal GadotSarah Jessica parker
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu