Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Fanúšikovia Pomády, pripravte sa! Legendárny muzikál ožije, viac o vzťahu Dannyho a Sandy

(Zdroj: Youtube)

Filmové štúdio Paramount Pictures pripravuje prequel kultového filmového muzikálu Pomáda (1978). Novinka bude mať názov Summer Loving a o jeho výrobu sa stará divízia štúdia Paramount Players. Snímka by sa mala venovať stretnutiu hlavných hrdinov Pomády Dannyho a Sandy.

Scenár filmu by mal napísať John August, ktorý má na konte snímky ako Veľká ryba (2003) alebo Charlie a továreň na čokoládu (2005). Produkciu zastrešia spoločnosti Temple Hill a Picturestart. Pomáda sa odohráva v päťdesiatych rokoch minulého storočia a sleduje stredoškolských študentov Dannyho Zuka a Sandy Olsson, ktorí sa do seba počas leta zamilovali.

Legendárny muzikál

Neskôr zistia, že obaja navštevujú tú istú školu, a tak sa miestny rebel a dobré dievča snažia obnoviť to, čo mali v lete, no do cesty sa im pletú nielen priatelia a okolie, ale aj vtipné situácie. Summer Loving by sa mal venovať práve stretnutiu Dannyho a Sandy.

V pôvodnom filme, ktorý je adaptáciou rovnomenného muzikálu, sa v hlavných úlohách predstavili John Travolta a Olivia Newton-John. Popri nich si zahrali Stockard Channing, Jeff Conaway, Barry Pearl, Michael Tucci, Jamie Donnelly, Eve Arden, Dinah Manoff či Frankie Avalon. Pomáda sa v roku 1982 dočkala aj pokračovania, v ktorom si zahrala Michelle Pfeiffer. V roku 2016 zase televízia Fox uviedla naživo vysielané televízne spracovanie Pomády s Julianne Hough a Vanessou Hudgens, ktoré si vyslúžilo päť cien Primetime Emmy.

Viac o téme: John TravoltaPomádaOlivia Newton-John
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu