Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krásna Kate Hudson oslavuje jubileum: To vážne má toľko rokov? FOTO Veď ona vôbec nestarne!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TASR/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)

Hoci je dcérou hollywoodskej hviezdy, cestičku ku sláve si vyšliapala sama. Herečka Kate Hudson, ktorá 19. apríla oslavuje štyridsiatku, totiž na verejnosti dlho tajila, že je dcérou oscarovej herečky Goldie Hawnovovej. Jej biologickým otcom je spevák Bill Hudson, s ktorým sa jej mama rozviedla, keď bolo Kate 18 mesiacov. Vychovával ju však matkin partner, slávny herec Kurt Russell.

Odmalička bola vychovávaná v židovskej viere a neskôr v budhizme. Už ako dieťa prekypovala talentom. Rada tancovala a spievala, a preto sa niet čo čudovať, že sa na herectvo vrhla hneď po dokončení strednej školy. Po dvoch malých rolách v seriáloch sa prvýkrát predstavila pred kamerou v snímke Voda na púšti, kde stvárnila ambicióznu herečku kalifornského malomesta.

Prvého väčšieho úspechu sa Hudson dočkala za rolu Penny Lane vo filme Na pokraji slávy (2000), za ktorú bola nominovaná na Oscara.Už pred tým hrala napríklad vo filmoch Rieka, ktorá spája a a 200 cigariet (oba1999).Ďalšiujej kariéru ovplyvnil úspech romantickej komédie Ako prísť o muža za 10 dní(2003), po ktorej začala dostávať ponuky na role v obdobných filmoch.Hrala však napríklad aj v horore Kľúč (2005), dobrodružnejkomédii Mačacie zlato (2008) či v muzikáli Nine (2009).Hudson má za sebou tiež režijnúprvotinu, a to krátkometrážny film Cutlass (2007).

Vystriedala viacero mužov, ani jeden nebol osudový

Kate jej prvé a jediné manželstvo uzatvorila 31. decembra 2000 v Aspene sChrisom Robinsonom, frontmanom preThe Black Crowes. O štyri rokyneskôr, v januári 2004,sa páru narodil syn. Po ďalších dvoch rokoch manželstva šokovalaKate Hudson verejnosť, keď oznámila, že sú s Robinson od seba.18. novembra 2006, Robinson podal rozvodové papiere prenezlučiteľné rozdiely. Ich manželstvo sa ukončilo22. októbra 2007.

Kate Hudson s Chrisom Robinsonom v roku 2006
Zobraziť galériu (4)
Kate Hudson s Chrisom Robinsonom v roku 2006  (Zdroj: SITA/AP Photo/Tammie Arroyo)

Kate Hudson mala očividne slabosť na hudobníkov. Na začiatku roku2010začala chodiť s frontmanom skupiny Muse MatthewomBellamym. O rok neskôr sa imv júlinarodil syn.Ani tento vzťah všakKate dlho nevydržala 9. decembra 2014 oznámili, že sa rozišli. Ako Kate sama povedala, "do vzťahu nemôžete nikoho nútiť". Napriek tomu zostalipriatelia.

Matthew Bellamy a Kate Hudson v roku 2012
Zobraziť galériu (4)
Matthew Bellamy a Kate Hudson v roku 2012  (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Ďalši významný dátum pre Kate bol 6. apríla 2018, kedy oznámila, že ona a jej ďalší priateľ Danny Fujikawa očakávajú svoje prvé spoločné dieťatko, tentoraz dievča. To sa jejnarodilo v októbri 2018. Kate neprežívala práve najšťastnejšie tehotenstvo, pretože krátko pred termínom pôrodu sa s ňou jej o rok mladší partner rozišiel. Zo vzťahu vraj vycúval preto, lebo to nezvládal acítil, že je toho na neho priveľa.

Danny Fujikawa a Kate Hudson v roku 2017
Zobraziť galériu (4)
Danny Fujikawa a Kate Hudson v roku 2017  (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)

Viac o téme: Kate Hudson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu