Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Ženy po celom svete majú hlavu v smútku: Najsexi muž planéty si oholil svoju pýchu

Jason Momoa
Jason Momoa (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Americký herec Jason Momoa zverejnil video, v ktorom si oholil svoju typickú bradu a fúzy. Touto akciou chcel vyzvať svojich fanúšikov na recykláciu a ochranu planéty. Momoa sa podľa vlastných slov naposledy oholil v roku 2012.

Tridsaťdeväťročný herec vo videu varoval, že “plasty zabíjajú planétu“ . Hliník je podľa neho, naopak, jednou z vecí, ktoré ju môžu pomôcť zachrániť. „Prichádza zmena a tou je hliník,“ vyhlásil zapálený ekológ.

Podľa údajov americkej Agentúry pre ochranu životného prostredia sa v roku 2015 zrecyklovalo takmer 55 percent hliníkových plechoviek od piva či sladkých nápojov, zatiaľ čo v prípade plastových fliaš to bolo len 30 percent.

Jason Momoa, celým menom Joseph Jason Namakaeha Momoa, je známy najmä ako Ronon Dex zo sci-fi seriálu Hviezdna brána: Atlantída (2004 - 2009) alebo Khal Drogo z fantasy série Hra o tróny (2011). Zahral si aj titulnú rolu v remakeu dobrodružného fantasy Barbar Conan (2011), stvárnil Declana Harpa v sérii Frontier (2016 - 2017) a získal tiež rolu Arthura Curryho / Aquamana v adaptáciách komiksov spoločnosti DC Comics.

Viac o téme: Jason Momoa
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu