Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Herečka zo seriálu Čarodejnice má hlavu v smútku: Po nehode už nebude nikdy nič cítiť

Rose McGowan
Rose McGowan (Zdroj: SITA)

Americká herečka Rose McGowan prišla o čuch. Štyridsaťpäťročná rodáčka z talianskeho mesta Certaldo to prezradila v rozhovore pre podcast Off Menu.

"Absolvovala som niekoľko testov na Harvarde, pretože som stratila čuch. Dostala som ranu do hlavy dverami od auta v Los Angeles. Vyšetrovali ma, pretože mi zostala chuť," uviedla. "Keďže nič necítim, musela som si dať do domu detektory plynu, pretože som raz v noci nešťastnou náhodou nechala pustený plyn a nevedela som o tom, lebo som ho necítila. Môžem tiež používať len šampóny, ktoré som používala aj predtým," povedala herečka.

Rose McGowan sa preslávila najmä vďaka seriálu Čarodejnice (1998 - 2006), v ktorom účinkovala v období 2001 až 2006. Svoj filmový debut absolvovala v roku 1992 v komédii Chlapec z praveku. Vďaka snímke The Doom Generation (1995) ju nominovali na Independent Spirit Award. Známa je aj z filmov Vreskot (1996), Opoparchant (2001), Čierna Dahlia (2006), Grindhouse: Planéta Teror (2007), Grindhouse: Auto zabijak (2007), Štvanec IRA (2008) alebo Barbar Conan (2011).

Objavila sa na obálkach časopisov ako Seventeen, Interview, Maxim, GQ, Entertainment Weekly, či Rolling Stone a figurovala tiež v zoznamoch najpríťažlivejších žien podľa magazínov Maxim, FHM či Stuff.

Viac o téme: NehodaRose McGowan
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu