Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Je to definitívne: Najslávnejší herecký pár sa rozviedol, Angelina si dokonca zmenila meno

Brad Pitt, Angelina Jolie Zobraziť galériu (3)
Brad Pitt, Angelina Jolie (Zdroj: SITA/Richard Shotwell/Invision/AP)

Americká herečka a režisérka Angelina Jolie a herec Brad Pitt sú už oficiálne rozvedení. Informuje o tom agentúra The Associated Press s odvolaním sa na súdne dokumenty.

Podľa ich údajov sudca John W. Ouderkirk v piatok v Los Angeles rozhodol, že 43-ročná Jolie a 55-ročný Pitt už nie sú viac manželmi. Angelina sa tiež znovu volá Jolie, a nie Jolie Pitt. Dvojica je v rozvodovom konaní od roku 2016. Posledné podmienky rozvodovej dohody sa ešte finalizujú.

Mr. & Mrs. Smith
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Twentieth Century Fox, Stephen Vaughn, File)

Angelina Jolie a William Bradley „Brad“ Pitt sa zoznámili počas nakrúcania akčného filmu Pán a pani Smithovci (2005), v ktorom stvárnili titulné postavy. Zasnúbili sa v roku 2012 po siedmich rokoch vzťahu. V roku 2014 sa zosobášili, a to najprv na súde v Kalifornii, a neskôr na francúzskom zámku Miraval.

Je to definitívne: Najslávnejší
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Tri z detí - Maddoxa pochádzajúceho z Kambodže, Paxa z Vietnamu a Zaharu z Etiópie - si pár adoptoval. V máji 2006 sa im narodila dcéra Shiloh a o dva roky neskôr Jolie priviedla na svet dvojčatá Knoxa a Vivienne. Dvojica sa rozišla v septembri 2016, pričom Jolie vo svojej žiadosti o rozvod ako dôvod rozchodu uviedla neprekonateľné rozdiely.

Viac o téme: Brad PittAngelina JolieRozvod
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu