Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Veľká noc v rodine hviezdy Metanolu: Staré a nepotrebné v nás umiera, aby dalo priestor novému

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube)

Staré a nepotrebné v nás podľa nej v týchto dňoch umiera, aby dalo priestor novému. Slovenská herečka Lívia Bielovič vníma Veľkú noc najmä duchovne.

„Sú to pre mňa najväčšie kresťanské sviatky v roku. Niečo staré a nepotrebné v nás umiera, aby sa naopak zrodilo niečo nové, čo práve potrebujeme na to, aby sme sa stali lepšími. Tieto sviatky pre mňa znamenajú v paralele s ukrižovaním Krista očistu ducha a tela,“ povedala.

Už ma to nebaví

Pôvabná tmavovláska trávi preto tieto dni v absolútnom pokoji, s priateľom a deťmi na chalupe pri lese. „Snažím sa v tomto čase každý rok zdržiavať mimo domova - aj preto, aby som sa vyhla oblievačom. Už ma to nebaví," zasmiala sa. Napriek tomu sa však nádielke vody s veľkou pravdepodobnosťou nevyhne ani tento rok.

Veľká noc v rodine
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube)

„Moja skoro 12-ročná dcéra je vždy vo švungu, na oblievačov sa teší, uteká pred nimi, jačí, užíva si ten moment a má srandu z toho, že ju nemôžu chytiť. Ja jej asistujem, a samozrejme, pri tom schytám svoju dávku, aby som bola stále - už nehovorím pekná, ale vo forme. No a pre oblievačov máme nachystané vždy najkrajšie čokoládové vajíčka, ak nás - aj pre dobré zdravie po celý rok - vyšibú,“ priblížila herečka, ktorá však dnes už preferuje skôr decentnú šibačku. „Vyrastala som v Prešove a v tom regióne sú šibačky riadna divočina, dnes som za také bratislavské, s rozprašovačom a parfumom. Nech sa vlk nažerie a koza zostane celá,“ podotkla.

Viac o téme: MetanolLívia Bielovič
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu