Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Priznanie slovenskej komičky: Z nakrúcania má obrovskú radosť, v TOMTO sa vidí!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Photo © Bontonfilm)

Slovenská herečka a komička Eva Kramerová, známa aj ako Evelyn, má vždy obrovskú radosť z nakrúcania a dlhšie čakanie na pľaci jej nerobí žiaden problém.

„Teším sa z toho, pretože je to pre mňa hrozne príjemná práca a skúsenosť, a keď ešte máte šťastie aj na ľudí... Naposledy som točila film Lovenie, tam som mala asi 19 nakrúcacích dní. Bolo to 19 dní učenia sa, troška som pozorovala, zároveň som niečo zo seba dávala... Neviem povedať nič iné, len že mám z toho veľkú radosť,“ vyznala sa v rozhovore.

V porovnaní s viacerými staršími hereckými kolegami pritom podľa vlastných slov s prehľadom zvláda aj takú nepríjemnosť ako dlhšie čakanie na pľaci. „Keby som aj chcela na to frfľať, tak si hneď poviem 'Evi, normálne sa upokoj, daj si kávičku a čakaj!',“ uviedla sympatická blondínka. „No myslím, že je iné, keď herec hrá neviem koľko filmov, päťsto seriálov a večer má ešte divadlo - v tom prípade asi vníma to čakanie trošku inak ako niekto, kto môže byť 'vychillovaný' a môže počkať,“ usúdila 29-ročná rodáčka z Dolného Kubína, ktorá prednedávnom ochutnala prácu na filme aj z opačnej strany - okúsila si totiž tvorbu scenára.

Evelyn vo filme Lovenie (Zdroj: Photo © Bontonfilm)
Zobraziť galériu (2)
Evelyn vo filme Lovenie (Zdroj: Photo © Bontonfilm)  (Zdroj: Photo © Bontonfilm)

„Peťa Polnišová ma prizvala k písaniu kinofilmu s názvom (S)exmanželia, aktuálne čakáme na reakcie. Je to komédia, v tom sa vidím, to mi ide. Vážne veci by som si písať netrúfla. Už toto bolo samo o sebe dosť náročné a vyčerpávajúce. Parilo sa mi z hlavy. Písať film a hrať v ňom je teda niečo úplne iné! Som rada, že som sa toho celého zúčastnila len ako výpomoc a nová energia v rámci tímu, ktorý to už vedel robiť. Veľa som sa tým pádom naučila. Stávalo sa totiž, že som prišla s nápadom, o ktorom som bola presvedčená, že je úplne super a skvelo do nejakej situácie zapadne a už pri tretej scéne nedával vôbec zmysel. Bola to skrátka riadna fuška,“ ozrejmila Evelyn.

Po dopísaní scenára si preto mladá interpretka pre seba ukradla hneď mesiac voľna. „Potrebovala som to, venovala som sa iba sebe a veciam, ktoré ma bavia a na ktoré som v ostatných týždňoch nemala priestor," vysvetlila herečka. Nabiť sa chodieva okrem iného aj do lesa, záhradkárka ani bylinkárka z nej však nikdy nebude. „Mám rada prírodu, ale záhradku nemám, ja som v tomto smere hrozne nešikovná, tieto veci mi nejdú. Ani bylinky nepestujem, každá mäta mi vždy skapala... Ja vôbec nie som ten bylinkový typ. Mačkám som zasadila mačaciu trávu a aj tá mi zvädla... Jar je pre mňa teda skôr o tom, že idem do lesa a užívam si, čo príroda ponúka, skôr ako by som si to nejako vytvárala,“ uzavrela herečka.

Viac o téme: EvelynEva Kramerová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu