Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Svieže letné TV TIPY: Schlaďte sa skvelým filmovým koktejlom

tv tipy - koláž Zobraziť galériu (2)
tv tipy - koláž (Zdroj: koláž Telkáč)

Dobrodružná plavba na Kon-tiki, bláznivá komédia o chýbajúcom sebavedomí, dramatické pátranie po ukradnutej dcére, ale aj česká komédia či príbeh veľkej českej herečky. Tento týždeň jednoducho bude čo pozerať. A vyberie si určite každý!

PONDELOK 20:30 Jednotka - Kon-tiki

V roku 1947 uskutočnil nórsky moreplavec Thor Heyerdahl spolu s priateľmi legendárnu a veľmi nebezpečnú plavbu. A práve tú spracovalo režisérske duo Joachim Ronning a Espen Sandberg v dobrodružnom a strhujúcom filme. V snímke zachytávajú prípravy na expedíciu, ale najmä priebeh plavby, ktorá zásadným spôsobom ovplyvnila nielen ich životy, ale aj históriu.


Mohlo by vás zaujímať:Sú zvláštne, mrazivé a dokonalé: Tieto severské filmy stoja za to!


UTOROK 15:55 HBO - Jsem božská

Bláznivá komédia ponúka príbeh ženy, ktorá bojuje s pocitom menejcennosti, no po páde z bicykla sa prebudí presvedčená o tom, že je z nej supermodelka. V skutočnosti sa však nič nezmenilo a vyzerá úplne rovnako. S novým sebavedomím sa dokáže postaviť životu čelom, no problém nastáva, keď si uvedomí, že jej vzhľad sa nikdy nezmenil...

STREDA 20:30 Markíza - Ukradnutá z kolísky

Alicia a Ray sa tešia z narodenia dcérky Hannah, no keď si ju prinesú domov, neustále plače a nedá sa utíšiť. Doktorka Aliciu podozrieva z užívania drog počas tehotenstva, jej matka zase tvrdí, že sa na nich vôbec nepodobá. Až testy odhalia, že dieťa nie je ich. Skutočnú dcéru podľa kamerových záznamov niekto priamo z pôrodnice ukradol. Na políciu sa veľmi spoliehať nemôžu, lebo dieťa vraj putovalo do adopčného centra pre bohaté rodiny, takže dcérku musia hľadať na vlastnú päsť.


Mohlo by vás zaujímať:Pre fanúšikov kvalitných seriálov: Tieto európske počiny jednoducho musíte vidieť!


ŠTVRTOK 20:10 Plus - Percy Jackson: More oblúd

byť synom Poseidona nemusí byť len požehnanie. To zisťuje aj tínedžer Percy, keď Táboru polobohov hrozí totálne zničenie netvormi. Niekto totiž chce prebudiť Kronosa, ktorý ako jediný je schopný zničiť bohov aj polobohov a urobiť ich smrteľnými. Navyše má s nimi nevybavené účty.

PIATOK 20:20 Nova - Medvídek

Medvídek je horko-sladký film so špecifickým humorom, ako by sa aj dalo od tvorcov Pelíškov a Pupenda očakávať. Rozpráva príbeh troch kamarátov, ktorí sa poznajú od školských a často sa s rodinami aj navštevujú. Každý z nich však skrýva tajomstvá a tie keď vyjdu na povrch môžu zničiť úplne všetko.


Mohlo by vás zaujímať:Bez zbytočných rečí: Tieto filmy vás dostanú aj bez kvetnatých rozhovorov


SOBOTA 20:30 Markíza - Na cudzí účet

Sandy Peterson má skvelý život, čo sa však zmení v momente, keď zistí, že má na karte prečerpaný limit, pretože mu niekto ukradol identitu. Dokonalý svet sa začne rúcať, jediná možnosť na záchranu je nájdenie páchateľa. Tým je Diana, ktorá s ním dobrovoľne nepôjde a navyše má pre neho nachystaných ešte pár kúskov.

NEDEĽA 20:00 Doma - Lída Baarová

V nedeľu určite nevynechajte dramatický film vytvorený podľa skutočného príbehu legendárnej českej herečky Lídy Baarovej. Tá sa v časoch svojej najväčšej slávy zamilovala do ministra propagandy Tretej ríše Josepha Goebbelsa...

Viac o téme: Percy JacksonTv tipLída BaarováKon-tikiMedvídek
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu