Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Brad Pitt v najočakávanejšom filme roka: FOTO Veľké priznanie, je jeho kariéra na konci?

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA/AP/Joel C Ryan/Invision)

V deväťdesiatych rokoch ho miloval celý Hollywood. Je charizmatický, talentovaný a ešte k tomu obrovský fešák. Prešiel si ťažkým rozchodom s Angelinou Jolie, s ktorou má šesť detí, a v najbližšom čase ho čaká premiéra zrejme najočakávanejšieho filmu tohto roka. Brad Pitt však prezradil, že producenti ho už do filmov nechcú.

Patril k najžiadanejším hercom v Hollywoode a jeho najnovší film, v ktorom sa objaví spolu s Leonardom DiCapriom a Margot Robbie, je najočakávanejším filmom roka. Ide o snímku Vtedy v Hollywoode z pera Quentina Tarantina. Dnes má viac voľna než pracovných dní, Brad Pitt to pripisuje tvrdej realite filmového biznisu.

Pracujem stále menej a menej

V rozhovore pre GQ uviedol, že je momentálne v úlohe producenta za kamerou a veľmi si to užíva. "Pracujem stále menej a menej. Myslím si, že vo všeoecnosti sú filmy odborom pre mladých. Nie že by tu nebolo dosť úloh pre staršie postavy, ale mám pocit, že samotný biznis a všetko okolo sa prirodzene posúva. Proste v tom všetkom funguje prirodzený výber," povedal Pitt pre australskú edíciu magazínu GQ. Informoval o tom aj portál idnes.cz.

Brad Pitt v najočakávanejšom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP/Vianney Le Caer/Invision)

Podľa Pitta sa mení svet aj vďaka streamingovým službám, ktoré poskytujú nový priestor obrovskému počtu talentov. Predtým mnoho talentov nemalo šancu preraziť v Hollywoode. Vďaka internetu a streamingu je všetko inak, no vznikajú veľmi kvalitné diela. "Stále viac scenáristov, režisérov a hercov dostáva šancu sa ukázať. Jasne to hovorí o tom, že existuje stále viac talentovaných ľudí. Rád by som veril, že je tu priestor pre oboje. Keby som si to neuvedomoval, mohol by som byť dinosaurom a kométa už by pritom mohla byť na ceste," glosoval Pitt.

Brad Pitt v najočakávanejšom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP/Vianney Le Caer/Invision)

Brad Pitt si prešiel ťažkým obdobím v čase rozvodu s Angelinou Jolie. Problémom bola starostlivosť o deti, dokonca sa priznal, že veľa pil. Venuje sa výtvarnému umeniu, aj ako tvorca, aj ako zberateľ. Na konte má množstvo filmov, vďaka ktorým ostane v mysliach divákov a dúfajme, že ich ešte niekoľko nakrúti.

Viac o téme: Leonardo DiCaprioBrad PittVtedy v Hollywoode
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu