Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Parádne TV TIPY, ktorým neodoláte: Tešte sa na týždeň plný akcie a víkend v znamení smiechu

(Zdroj: Photo © Continental Film / Ctibor Bachratý, Photo © Warner Bros. Entertainment Inc./Ratpac-Dune Entertainment LLC, Photo © 2003 Universal Pictures, Photo © 2003 Touchstone Pictures, )

Ďalší týždeň je pred nami a my vám opäť prinášame tie najlepšie TV tipy. Počas pracovného týždňa nás čakajú napínavé filmy plné akcie, koniec týždňa zase bude v znamení smiechu. Tešiť sa môžete na hviezdneho Nicolasa Cagea, Jackieho Chana a Dwayna Johnsona, či české kultové filmy ako Babovřesky a Eštebák. Bude si z čoho vyberať...

PONDELOK 20:15 Joj Plus - Spravodlivosť

Will Gerard je šťastne ženatý muž a jeho život je pokojný ako stojatá voda. Všetko sa ale razom zmení, keď je jeho žena Laura na ceste z práce brutálne napadnutá. Kým Will čaká v nemocnici na správy o stave svojej ženy, osloví ho Simon a urobí mu veľmi zaujímavú ponuku: Simon zariadi, aby útočník dostal čo si zaslúži. Výmenou mu Will v blízkej budúcnosti preukáže láskavosť. Rozrušený a trpiaci žiaľom súhlasí s dohodou, netuší však, že sa nechal vtiahnuť do nebezpečnej hry civilnej stráže z podsvetia. Kým sa snaží uchrániť svoju manželku od pravdy, rýchlo si uvedomuje, že jeho usilovanie o spravodlivosť by mohlo mať desivé a možno aj smrtiace následky.

UTOROK 20:15 Dajto - Vitajte v džungli

V drsneja neľútostnej mestskej džungli menom Los Angeles žije Beck (Dwayne Johnson) - muž, ktorý je ochotný použiť akékoľvek prostriedky na to, aby získal vec, pre ktorú ho jeho klient poslal.Či už ide o oneskorenú platbu alebo vzácny prsteň, Beck nerobí rozdiely a podľa svojho hesla "nech to už máme za sebou" sa za pomocifyzickej sily snaží prácu čo najskôr dokončiť.Beck nikdy nevyhľadáva ťažkosti a len veľmi nerád ich robí ostatným.Nanešťastie je riešenie problémov práve to, kvôli čomu si ho ľudia najímajú a Becka čaká posledný veľký problém, ktorý musí vyriešiť, aby mohol svoj doterajší štýl života konečne hodiť za hlavu.

STREDA 21:55 Jednotka - Eštebák

Odohráva sa v čase okupácie Československa vojskami Varšavskej zmluvy a následnom období zmien v spoločnosti. Ako civilného zamestnanca, označeného previerkami ako dôveryhodnú osobu, ho prevelili z letiska na Ministerstvo vnútra, priamo na oddelenie odposluchov. Stal sa z neho eštebák, zberateľ prvotného materiálu, donášač - kandidát na spoluprácu. V procese, interne nazývanom opantávanie, si začínajú velitelia nič netušiaceho pracovníka pripútavať formou poskytovania materiálnych výhod. Dôverník získava byt, zariadenie, pracovnú pozíciu. Na ceste nahor však spoznáva aj opačnú stranu kariéry. Zisťuje, že tajné služby na neho stále zbierajú materiály...

Dej príbehu budovaný so situačnou nadsázkou sa končí novým začiatkom uplatňovania si moci. Vo chvíli, keď si hrdina začína myslieť, že neobstál, je stratený a očakáva trest, paradoxne prichádza jeho povýšenie. V lete roku 1974 vznikol špecializovaný útvar. XII. Zbor národnej bezpečnosti na boj s vnútorným nepriateľom. Náš protagonista dostáva ponuku závratného postupu. Je len na ňom, ako sa rozhodne.

ŠTVRTOK 20:15 Joj Plus - Hry o život: Skúška ohňom

V druhej časti filmovej série Hry o život sa Katniss Everdeenová vracia domov po víťazstve v 74. Hrách o život spoločne s ďalším vyvoleným, Peetou Mellarkom. Ako víťazi musia opäť opustiť rodiny a priateľov a vydať sa na okružnú cestu po všetkých krajoch Panemu. Počas návštev jednotlivých krajov Katniss vycíti, že sa neodvratne schyľuje k revolúcii. Kapitol má ešte stále moc pevne v rukách, čoho dôkazom sú prípravy na 75. Hry o život, ktoré rozhodnú o budúcnosti celého Panemu.

PIATOK 20:30 Markíza - Babovřesky 3

Komédia Zdeňka Trošky je úsmevným obrázkom zo života na súčasnom vidieku, ktorá s nadhľadom a komediálnou nadsázkou tak trocha v duchu Slnko, seno sleduje kopiace sa nedorozumenia a súhry náhod, ktoré poriadne zamotajú hlavu dedinčanov. V príbehu nechýba láska, žiarlivosť, závisť, intrigy a taktiež aj vtipné okamihy v ktorých sa niektorí určite nájdu. Príbeh začína tam, kde druhý diel skončil: Horáčková vybieha z domu oproti mladej dáme, ktorá prišla do Babovřeskov. Miestne drbny, ktoré sa zbehli, v nej spoznali sestru Glóriu. Tá sa (po vzore farára Petra) rozhodla vystúpiť z rádu a zostať v Babovřeskoch.

Zápletka sa točí okolo pomsty starostu Stehlíka a miestnych hospodárov Horáčkovej... Do dediny sa vracia kontrolór Dodo. Nie je sám, prichádza s ním jeho manželka, ktorá Stehlíkovi zaistí dotáciu, vďaka ktorej starosta môže poslať všetkých sedem miestnych drbien k moru... akcia "likvidácia báb" začína. A nad tým všetkým bdie nový farár, ktorý prišiel do dediny nahradiť pátra Petra...

20:15 Joj Plus - Šanghajskí rytieri

Keď sa Wangov otec stane obeťou záhadnej vraždy, vydajú sa Wang a Roy po jeho stopách do Anglicka s vidinou spravodlivej odplaty. Wangova sestra Lin má rovnaký nápad a pri svojom pátraní odhalí celosvetovú konšpiráciu, ktorá má vyústiť do vyvraždenia celej kráľovskej rodiny - takmer nikto jej však neverí. Wang, ktorý musí pomstiť svojho otca a zároveň udržiavať romanticky založeného Roya čo najďalej od svojej atraktívnej sestry, zatiaľ s pomocou ochotného inštruktora Scotland Yardu a desaťročného pouličného chlapčaťa obracajú život vo viktoriánskom Anglicku naruby...

SOBOTA 20:35 Joj - Špión

Susan Cooper je zamestnankyňou najväčšej špionážnej organizácie na svete, teda CIA, čo znie veľmi zaujímavo. V skutočnosti má však veľmi nenáročnú, kľudnú a miestami až nudnú prácu. Je totiž analytičkou, ktorá len veľmi zriedkavo opustí svoj stôl s počítačom, vďaka ktorému slúži ako oči a uši špičkovému agentovi Bradleymu Fineaovi. Títo dvaja spolu tvoria perfektný tím. Bradley špionážne misie zvláda bez toho, aby sa mu pohol čo i len vlas. A Susan v kancelárii zatiaľ túži po jeho srdci. Jedného dňa sa však všetko zmení. Raina Boyanov, dcéra nedávno zosnulého obchodníka so zbraňami, totiž dostala neobvyklé dedičstvo v podobe malej jadrovej bomby. Dostačujúcu na zničenie jedného väčšieho mesta. Plánuje ju predať teroristom.

Aby toho nebolo málo, Bradley CIA, a teda aj Susan nedobrovoľne opustí. Ďalší špičkový agent Rick Ford je nepoužiteľný, pretože jeho totožnosť bola prezradená. A tak padne návrh, že najmenej nápadnou osobou, ktorá môže preniknúť do sveta obchodníkov so zbraňami a zabrániť tak globálnej katastrofe je Susan. Rozhodnutie poslať Susan na túto misiu nahnevá Ricka Forda, a preto sa rozhodne jednať v tomto prípade na vlastnú päsť. A keďže je typom agenta, ktorý spája v sebe Ramba a komisára Clouseaua, je o problémy postarané. Zodpovednosť za záchranu mnohých životov leží na Susaniných mohutných bedrách. Musí sa nie len nenápadne votrieť do sveta obchodníkov so smrťou, prežiť v ňom, splniť svoju úlohu a pritom obrazne aj doslova nakopať nie jeden zadok.

20:30 Markíza - Bláznivá dovolenka

Voľné pokračovanie známeho filmu Rodinná dovolenka z roku 1983. Po stopách svojho otca, na upevnenie rodinných väzieb dospelý Rusty Griswold prekvapí svoju ženu Debbie a ich dvoch synov Jamesa a Kevina a zoberie ich do obľúbeného amerického zábavného parku Wally World predtým, než ho navždy zatvoria.

NEDEĽA 20:15 Joj Plus - Zase ona!

Film Zase ona je oslavou smiechu. Skvelú zábavu vám prinesú také komediálne esá, ako sú Kristen Bell, Sigourney Weaver, Jamie Lee Curtis a krásavicaBetty White.Marni na strednejškole zažívala peklo a svadba jejbrata se mení vjeho pokračování. Bratova nastávajúcaje totiž Marnina najväčšia rivalka, ktorá jí pripomína hrôzy zminulosti. Ide o stretnutiesjedinou osobou, na ktorúby Marni najradšejzabudla. A aby toho nebolo málo, objaví sa i Marninej mamynočnámorazo strednej.

Viac o téme: EštebákVitajte v džungliBabovřesky 3Šanghajskí rytieriŠpión
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu