Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Reese Witherspoon čaká nový projekt: Viete si ju predstaviť v sci-fi?

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon (Zdroj: SITA/Jordan Strauss/Invision/AP)

Americká herečka Reese Witherspoon si zahrá v novom sci-fi filme s názvom Pyros. Snímka je adaptáciou poviedky Tardy Man od Thomasa Piercea, ktorú vlani publikoval magazín The New Yorker.

Štyridsaťtriročná rodáčka z New Orleans sa na projekte, ktorý kúpila streamovacia spoločnosť Netflix, bude podieľať aj ako producentka. Ako producent sa pod novinku podpíše aj Simon Kinberg. Pierce napíše jej scenár.

Spomínaná poviedka sa zameriava na upravených ľudí, ktorí majú nezničiteľné obleky odolné voči ohňu napojené na ich chrbtice a pracujú pre spoločnosť, ktorá sa zameriava na zachraňovanie rôznych vecí bohatých ľudí z ich horiacich domov. Pri svojich misiách majú prísne zakázané vybočiť z ich poslania, a to aj v prípadoch, že sú v ohrození iní ľudia. Hlavný hrdina príbehu sa však rozhodne urobiť výnimku a pravidlo neposlúchnuť.


Mohlo by vás zaujímať:Hollywoodska kráska má veľké problémy s pamäťou: Môže za to tehotenstvo?


Reese Witherspoon v roku 2006 získala Oscara, cenu BAFTA i Zlatý glóbus za stvárnenie June Carter, manželky country speváka Johnnyho Casha, v životopisnom filme Walk the Line (2005). V roku 2015 si vyslúžila druhú nomináciu na cenu americkej Akadémie filmových umení a vied za hlavnú úlohu vo filme Divočina. Zahrala si aj vo filmoch ako Veľmi nebezpečné známosti (1999), Americké Psycho (2000), Je dôležité mať Filipa (2001), Dievča na roztrhanie (2002), Trh márnosti (2004), Penelope (2006), Ako vieš? (2010), Voda pre slony (2011), Mud (2012), To bude boj! (2012), The Good Lie (2014), Divoká dvojka (2015), Ktorý je ten pravý? (2017) či V pasci času (2018). Účinkuje aj v seriáli Veľké malé klamstvá (2017).

Viac o téme: Reese Witherspoon
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu