Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Pamätáte si seriál V siedmom nebi? FOTO Zmeny a osudy hercov... Sexškandál s maloletými, rakovina a potrat!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: Photo © The CW Television Network)

Pamätáte si ešte na príbehy V siedmom nebi? Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza a ich starostiach aj radostiach, patril k divácky úspešným dielam a natočilo sa celkovo až 11 sezón. Pozrite sa s nami, ako sa po 23 rokoch od vysielania prvej časti zmenili hlavní hrdinovia a čo robia dnes.

Americký seriál o rodine Camdenovcov sa vysielal 11 rokov. Dokopy sa natočilo 243 epizód a posledná časť uzrela svetlo sveta v roku 2007. Naozaj početná rodina kňaza riešila v jednotlivých častiach problémy dospievania detí, prežívanie životných kríz,trápenia, ale aj radosti. Viete, ako išiel čas s hlavnými hrdinami?

Stephen Collins -Reverend Eric Camden

Práve rola reverenda Erica Camdena patrí k tým, ktoré Stephena Collinsanajviac preslávili.Odvtedy Collins hral vtelevíznom seriáli Rodinka úžasných, v sériáliRevolúcia či v Prefíkaných slúžkach.Predseriálom V siedmom nebibol Collins známy svojou úlohouveliteľa Willarda Deckera vo filmeStar Trek z roku 1979. Okrem toho hral v desiatkach ďalších filmov, napríklad Sľub (1979), Na nebezpečnej pôde (1986), Stella (1990), Náhradná matka (1996), Klub odložených žien(1996), Šialená jazda (1999), Krvavý diamant (2006) či Vydáš sa a basta! (2007).

Stephen Collins v roku 2013. Jeho novšie fotky by ste po prevalenom škandále našli len ťažko (Zdroj: SITA/Photo by Katy Winn/Invision/AP, file)
Zobraziť galériu (9)
Stephen Collins v roku 2013. Jeho novšie fotky by ste po prevalenom škandále našli len ťažko (Zdroj: SITA/Photo by Katy Winn/Invision/AP, file)  (Zdroj: SITA/Photo by Katy Winn/Invision/AP, file)

Čo sa týka osobného života, herec Collins sa oženil s Marjorie Weinmanovouv roku1970, s ktorou bol osem rokov ženatý. V roku 1985 uzavrel druhé manželstvos herečkouFaye Grantovou, s ktorou sav roku 1982stretol na scéne seriáluTales of the Gold Monkey.Spoločne majú dcéru Kate, ktorá sa narodila v roku 1989. V roku 2012 sa od seba odlúčili a po 25 rokoch manželstva bolo v januári 2015 vydané konečné rozhodnutie o rozvode. V roku 2014 sa prevalil škandál, ktorý navždy zmenil pohľad na Collinsa. Herec priznal sexuálne zneužívanie troch maloletých dievčat medzi rokmi 1973 a 1994.

Catherine Hicks -Annie Camden

Rovnako, ako jej seriálový manžel, aj Catherine najviac preslávilo V siedmom nebi.Okrem toho je však známa aj ako Dr.Faith ColeridgeovázoseriáluRyan's Hope(1976 -1978), tiež ako Marilyn Monroe v drámeMarilyn: The Untold Story(1980), ktorá jej vyniesla nomináciu Emmy. Tiež k jej významným úlohám patrí ajpostavaDr. Gillian Taylorovej vStar TrekuIV: Cesta domov(1986) a tiež sa určite nemusí hanbiť za svoju rolu vDetskej hre(1988). Okrem toho sa blysla v ďalších desiatkach filmov a niekoľkých seriáloch.

Catherine Hicks počas vysielania seriálu a v roku 2018 (Zdroj: Photo © The CW Television Network, YouTube/texasfrightmarevideo)
Zobraziť galériu (9)
Catherine Hicks počas vysielania seriálu a v roku 2018 (Zdroj: Photo © The CW Television Network, YouTube/texasfrightmarevideo)  (Zdroj: Photo © The CW Television Network, YouTube/texasfrightmarevideo)

Hicksovábola zasnúbenás novinárom Jeffom Silvermanom v polovici 80. rokov, ale namiesto svadby sa ich vzťah skončil rozchodom. NascénefilmuDetská hra sastretla so svojím budúcim manželom, Kevinom Yagherom, technikom sošpeciálnymi efektmi.Hicks a Yagher sa vzali v roku 1990 a o dva roky neskôr sa im narodila dcéra. Dnes sú spolu už 29 rokov... Klobúk dole.

Beverley Mitchell -Lucy Camden-Kinkirk

Herečku a country speváčku Beverley Mitchelltiež, ako jej seriálových rodičov, preslávilo V siedmom nebi. Svoju hereckú kariéru začala už ako štvorročná. Jej takým prvým hereckým úspechom bol film Vrana 2: Mesto anjelov (1996)a v priebehu natáčaniasa zúčastnila ajkonkurzu na rolu Mary Camdenovej do seriálu V siedmom nebi.Čo možno mnohí netušili, producenti ju chceli pôvodne vyhodiť naprázdno, pretože si nemysleli, že by sa Beverley hodila na úlohu Mary.Úspech u nich však dosiahla vtedy, keď prečítala časť scenára pre Marynusestru Lucy, a tak bola okamžite obsadená. Okrem toho hrala vo viacerých filmoch, napríkladv horore Saw 2 (2005), Uteč alebo zomreš (2016), Príliš veľa lásky (2017) a v seriáliHollywood Darling (2017).

Jej osobný život je poznačenýtragédiou. V roku 1997 zomrel pri dopravnej nehode jej15-ročný priateľ Mitchell Angela.V knihe Chicken Soup for the Preteen SoulMitchell opísala, ako ju smrť hlboko zasiahla. Dokonca jedna epizóda spomínaného seriálu bola založená na jej skúsenosti.Jej pieseň "Angel", ktorá je uvedená na jej debutovom albume, bola napísaná aj pre jej zosnulého kamaráta.

Beverley Mitchell je kočka aj po rokoch, s pribúdajúcim vekom si starosti nerobí (Zdroj: Photo © The CW Television Network, Instagram/beverleymitchell)
Zobraziť galériu (9)
Beverley Mitchell je kočka aj po rokoch, s pribúdajúcim vekom si starosti nerobí (Zdroj: Photo © The CW Television Network, Instagram/beverleymitchell)  (Zdroj: Photo © The CW Television Network, Instagram/beverleymitchell)

​Na Silvestra 2005 saMitchellpočas výletu doColorada zasnúbila so svojím dlhoročným priateľomMichaelom Cameronom a svadba sa konala v roku 2008 v Taliansku. Jej družičkami boli seriálové sestryJessica Biel (Mary)aMackenzie Rosman (Ruthie). O päť rokov neskôr sa im narodila dcéra a v roku2014 Mitchell oznámila, že očakávajúsvoje druhé dieťa, syna. Minulý rok však prežívala ťažké chvíle. Vo svojom blogu opísala, že čakaladvojčatá, no o pár týždňov prišla tvrdárana... Potratila. Napriek tomu sa však postavila na nohy, najmä kvôli svojej rodine. Naadresusvojho manžela uviedla dnes už 38-ročná herečka krásne vyznanie:"Michael jemojou skalou, mojím najlepším priateľom, mojím súrodencom, mojím všetkým."

Mackenzie Rosman - RuthieCamdenová

Herečku Mackenzie Rosman poznáme ako Ruthie Camdenovú, ktorej dospievanie do krásysme videli aj v seriáli, keďže začala hrať ako 7-ročná a skončila ako 18-ročná. Okrem seriálu V siedmom nebi si zahrala aj v pár filmoch, ako napríklad v komédii Gideon (1998), ale najmä v hororoch ako Ligeia (2009), Duch žraloka (2013) alebo Pod povrchom (2013).

Dnes už 29-ročná herečkaje aktívnym podporovateľom získavania finančných prostriedkov preNadáciu cystickej fibrózya chce informovať verejnosť o potrebe darcovstva orgánov. Jejnevlastná sestra Katelyn Salmont totiž žila scystickou fibrózoua koncom roku 2005 prešla úspešnou dvojitou transplantáciou pľúc. Čo sa týka vzťahov, chodila s Josephom R. Lynchom, v rokoch 2002 - 2003 sTylerom Poseyoma v roku 2005 shercomTylerom Hoechlinom. V súčasnosti žiaden vzťah nemá, alebo ho len dobre skrýva.

Z Mackenzie Rosman je už dospelá žena. Najviac miluje psov a kone (Zdroj: Photo © The CW Television Network, Instagram/mackrosman)
Zobraziť galériu (9)
Z Mackenzie Rosman je už dospelá žena. Najviac miluje psov a kone (Zdroj: Photo © The CW Television Network, Instagram/mackrosman)  (Zdroj: Photo © The CW Television Network, Instagram/mackrosman)

David Gallagher -Simon Camden

David Gallagher okrem svojej roly v seriáli V siedmom nebi, za ktorú získal cenu za "Best Young Actor in a Dráma Series" na treťom Annual Hollywood Reporter YoungStar Awards, nám bol známy už z predchádzajúcich filmov. Už vroku 1993, keď mal osem rokov, získal prvú väčšiu rolu vo filme Kto to hovorí 3, kde si zahral po boku Johna Travoltu a Kirstie Alley.S Johnom sa opäť stretol o tri roky neskôr vo filme Fenomén. Hral aj v horore Boogeyman 2 (2007), vo filme Super 8 (2011) alebo v dráme In your Eyes (2014). V súkromí má za sebou niekoľko vzťahov, chodil dokonca s Megan Fox(2003 - 2004), po nej rok s Shannon Woodwardovou a v tom istom roku ešte aj sJillian Grace. V súčasnosti má 34 rokov.

David Gallagher počas seriálu a v roku 2018 (Zdroj: Photo © The CW Television Network, Repro foto YouTube/GoodOrBad Trailer)
Zobraziť galériu (9)
David Gallagher počas seriálu a v roku 2018 (Zdroj: Photo © The CW Television Network, Repro foto YouTube/GoodOrBad Trailer)  (Zdroj: Photo © The CW Television Network, Repro foto YouTube/GoodOrBad Trailer)

Barry Watson - Matt Camden

Barry Watson stvárnil v seriáli najstaršieho syna, Matta Camdena. Určite si pamätáte, že Watson v seriáli nebol vo všetkých sériách. Watsonovi bol v máji 2002totiž diagnostikovanýHodgkinov lymfómapočas liečby si dal od natáčania pauzu.Od apríla 2003 sa začal znovu objavovať v programe, počnúc 150. epizódou.

Napriek ťažkej životnej skúške nemal Watson núdzu o ženy.Vsúčasnosti je 45-ročný herec vtreťom manželstve.Jeho prvé manželstvo bolo s Laurou Payne-Gabriel, s ktorou sa zoznámil cezherečkuTori Spelling. Ich zväzok trvaldo roku 2002. V decembri 2003 sa Watson stretol so spolužiačkouna strednej škole, s televíznou osobnosťouTracy Hutsonovou,s ktorou počas svojich dvadsiatych rokov krátko chodil. Barrya Tracy sa narodil ich prvý syn Olivera v máji 2005, o rok neskôr svadbu adruhýsyn im robil radosť už nasledujúci rok. Bohužial, rozišli sa v roku 2011. O rok neskôr saWatsonovi a jeho novej priateľkeNatasheGregson Wagnerovej narodila dcéraClover Clementyne Watson. Svoj vzťah spečatili v roku 2015.

Barrymu Watsonovi dodali roky na príťažlivosť. Vpravo je so svojou manželkou Natashe v roku 2018 (Zdroj: Photo © The CW Television Network, Instagram/realbarrywatson)
Zobraziť galériu (9)
Barrymu Watsonovi dodali roky na príťažlivosť. Vpravo je so svojou manželkou Natashe v roku 2018 (Zdroj: Photo © The CW Television Network, Instagram/realbarrywatson)  (Zdroj: Photo © The CW Television Network, Instagram/realbarrywatson)

Jessica Biel - Mary Camden

Jessica Biel je jednoznačne na špičke hercov zo seriálu, ktorí v herectve naozaj prerazili. Okrem účinkovania V siedmom nebi má za sebou ďalšie seriály, ako napríkladThe Sinner (2017), kde stvárnila hlavnú postavu a za ktorý bola nominovaná za Zlatý glóbus v kategóriiNejlepší herečka v minisérii aleboTV filme. Zahrala si aj v desiatkach filmov. Za zmienku stoja snímky ako Pravidlá vášne (2002), Texaský masaker motorovou pílou (2003), Mobil (2004), Iluzionista (2006), Next (2007), Keď si Chuck bral Larryho (2007), Na sv. Valentína (2009), Šťastný Nový rok (2011), Hitchcock (2012), Chlap na roztrhanie (2012) či Kniha lásky (2016).

Jessica Biel je poriadna kočka aj po dlhých rokoch (Zdroj: Photo © The CW Television Network, SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Zobraziť galériu (9)
Jessica Biel je poriadna kočka aj po dlhých rokoch (Zdroj: Photo © The CW Television Network, SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)  (Zdroj: Photo © The CW Television Network, SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Dnes už 37-ročná herecká kráska sa môže pochváliť výborným výberom partnerov, ktorý jej po fyzickej stránke určite môžeme závidieť. Od roku 2001 do roku 2006 chodila s hercom Chrisom Evansom. V januári 2007 začala Biel chodiť so spevákom Justinom Timberlakeom. O takmer 5 rokov sa zasnúbili a v roku 2012 sa vzali. Jessica Biel a Timberlake majú jedného syna, ktorý sa narodil v roku 2015.

Jessica Biel s manželom Justinom Timberlakeom (Zdroj: SITA/Photo by John Salangsang/Invision for the Television Academy/AP Images)
Zobraziť galériu (9)
Jessica Biel s manželom Justinom Timberlakeom (Zdroj: SITA/Photo by John Salangsang/Invision for the Television Academy/AP Images)  (Zdroj: SITA/Photo by John Salangsang/Invision for the Television Academy/AP Images)

Viac o téme: V siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu