Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi bývalá Channinga Tatuma je tehotná! Veľké priznanie: Na toto sme čakali celý život

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram/Jenna Dewan)

Jenna Dewan je opäť tehotná. Americká herečka a tanečnica čaká druhé dieťa so svojím terajším partnerom Stevom Kazeem. Obaja sú z toho nadšení a po tom, čo sa ich tajomstvo prevalilo, už nič neskrývali.

O tehotenstve herečky informoval magazín People. Pre Jennu to bude druhé dieťa. Tridsaťosemročná herečka a tanečnica je druhýkrát tehotná so svojím o päť rokov starším priateľom. Obaja sa z tejto novinky veľmi tešia a pochválili sa aj na sociálnej sieti.

Sme nesmierne nadšení

„Sme absolútne nadšení a nemôžeme byť šťastnejší, že sa naša rodina rozrastie,“ uviedol pár magazínu. Keď sa novinka prevalila, neskrývali to ani na sociálnych sieťach. Pre Kazeeho to bude prvé dieťa, herečka už má šesťročnú dcéru z predchádzajúceho vzťahu s Channingom Tatumom. Dewan a Kazee tvoria pár necelý rok. O ich vzťahu sa prvýkrát hovorilo v októbri minulého roka s tým, že spolu chodia niekoľko mesiacov. V apríli 2018 pritom Dewan oznámila, že sa s Tatumom rozišli.

Sexi bývalá Channinga Tatuma
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Jenna Dewan)

Pre Jennu Dewan bol to, že sa stala matkou, tou najlepšou vecou na svete. „Stať sa matkou je jednoducho tá najlepšia vec, ktorá sa mi kedy stala,“ napisala na Instagrame Dewan. „Steve Kazee, si pre mňa darom zhora a nemôžem byť viac nadšená, že spoločne rozširujeme našu rodinu! Ďakujem vám všetkým za všetku lásku,“ napísala herečka a tanečnica a pripojila fotku, na ktorej leží s dcérkou a vidno jej bruško.

Na toto som čakal celý život

Steve Kazee sa takisto nenechal zahanbiť a k fotke tehotnej priateľky zverejnil naozaj krásne slová. „Neviem ani ako popísať pocity, ktoré som mal, keď sme sa prvýkrát dozvedeli, že Jenna je tehotná. Celý život som čakal na tento moment a nemohol som nájsť lepšieho človeka, s ktorým si založím rodinu,“ napísal herec s tým, že za posledný rok a pol dostal od života tie najcennejšie veci. „Partnerku, ktorá vyžaruje lásku, teplo a láskavosť.“

Sexi bývalá Channinga Tatuma
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Steve Kazee)

Dodal, že Jenna prežila ťažké životné situácie s pokorou a s vášnou sa učila nielen z pádov, ale aj z vzostupov. „Partnerku, ktorá sa neustále učí z týchto lekcií a ktorá ma podporuje v mojom osobnom raste s láskou, neochvejnou podporou a porozumením. Jenna so sebou zároveň priniesla jeden z najkrajších darov... svoju krásnu dcérku.Evie vtrhla do môjho života ako supernova a pokračuje v tom. O rodičovstve som sa veľa naučil, najmä z pozorovania Jenny a z toho, ako skvelo jej to ide. Evie ma naučila, čo to znamená milovať dieťa a komunikovať s ním. Nemôžem sa dočkať toho, kedy jej dám súrodenca a rozšírim našu rodinu.“

Sexi bývalá Channinga Tatuma
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Steve Kazee)

Druhé dieťa

Jenna Dewan bola predtým vydatá za herca a tanečníka Channinga Tatuma, s ktorým má šesťročnú dcérku Everly. Spoznali sa počas natáčania Let's Dance v roku 2006, odvtedy boli takmer nerozlučiteľní. O tri roky neskôr sa vzali a po deviatich rokoch manželstva sa rozišli. Obaja však potvrdili, že chcú ostať priateľmi najmä kvôli ich dcérke.

V októbri minulého roka sa objavila informácia, že herečka chodí so Stevom Kazeem. Kazee je americký muzikálový herec. Za hlavnú úlohu v broadwayskom muzikáli Once získal cenu Tony. Dewan vychováva svoju dcéru ako vegetariánku a podľa jej slov sa neskôr sama Everly rozhodne, čo bude jesť, keď na to bude dostatočne stará. Sama Dewan je veľkou bojovníčkou za zvieracie práva a je vegankou.

Viac o téme: Jenna DewanSteve KazeeChanning Tatun
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu