Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

ŠOKUJÚCE vyznanie Demi Moore: Ashton ma podvádzal a znova som začala piť! Kutcher reaguje

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA/AP/Diane Bondareff)

Populárna hollywoodska herečka je momentálne na titulke takmer všetkých amerických médií. Dôvodom však nie je nový film ani škandál. Moore napísala šokujúcu autobiografiu o jej najväčších hriechoch - alkoholizme, drogách, neverách jej exmanžela a mnohých ďalších.

Vo svojej novej knihe otvorene hovorí o jej manželstve a vzťahu s Ashtonom Kutcherom. Jej problém s alkoholom vraj zľahčoval, vyžadoval po nej aj trojku a dokonca ju dvakrát podviedol. Kutcher na to reagoval na sociálnej sieti, no nie tak ostro, ako mal pôvodne v pláne.

Pri Ashtonovi som sa cítila ako 15-ročná

Autobiografia Demi Moore odhalila niekoľko zákutí jej života, o ktorých sa doteraz len hovorilo. Herečka sa podelila so svetom o jej problémy s alkoholom, drogami, ale aj o úskalia v manželstve s Ashtonom Kutcherom, s ktorým tvorila pár v rokoch 2005 až 2013. Ich vzťah bol v médiách ostro sledovaný najmä kvôli ich vekovému rozdielu.

V čase, keď sa Moore dala dokopy s Kutcherom, mala 40 rokov, on mal 25. „Mala som 40 a veľký život,“ píše v knihe Moore. „Ashtonov dospelácky život vtedy len začínal. Veľa som toho nevnímala, pretože som bola súčasťou jeho života. Cítila som sa ako 15-ročné dievča, ktoré dúfa, že ju niekto bude mať rád,“ uviedla.

SITA/AP//Lawrence Jackson
Zobraziť galériu (6)
SITA/AP//Lawrence Jackson  (Zdroj: SITA/AP//Lawrence Jackson)

Ako sama priznala, mala peniaze, Kutcher mal rád jej tri deti a vôbec sa toho neobával. „Zdalo sa, že je v pohode aj s „veľkosťou“ môjho exmanžela (Brucea Willisa, pozn. red.),“ povedala herečka. No šťastné roky podľa nej netrvali dlho. V novej knihe priznala, že ju Kutcher nútil, aby praktikovali sex v trojici s neznámymi ľuďmi a Moore nepomáhal ani s jej závilosťou na alkohole. Dokonca ju aj podvádzal.

Závislosť na alkohole aj drogách

O tom, že ju podvádza, sa dozvedela z médií. V ďalšom rozhovore s Ellen DeGeneres herečka povedala, že sa s Kutcherom rozprávala pred publikáciou knihy. Moore zároveň uznala, že všetky udalosti, o ktorých písala, boli podané z jej uhlu pohľadu. K ďalším odhaleniam patrilo aj jej tehotenstvo. Keď mala 42 rokov, otehotnela s Kutcherom, no o dieťatko prišla v šiestom mesiaci. Zverejnila aj fotografiu s bruškom.Pár sa niekoľkokrát pokúšal o umelé oplodnenie.

Foto: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision
Zobraziť galériu (6)
Foto: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision)

Okrem toho priznala, že po dvadsiatich rokoch porušila triezvosť a začala opäť piť a brala 12 tabletiek vikodínu na deň. Piť začala sčasti aj kvôli nechcenému potratu, no uviedla, že na tom malpodiel aj Kutcher tým, že jej problém s alkoholom zľahčoval a ako mladý človek sa chcel baviť. „Akoby som sa vrátila včase aprežívala sním, aké je to byť mladá. Omnoho viac, ako som bola schopná zažiť, keď som bola skutočne mladá.“V roku 2011 herečka dosiahla dno, manželstvo sa rozpadlo a šla na odvykačku.

Ashton Kutcher sa bráni

Herec na tieto slová reagoval na sociálnej sieti. Napriek tomu, že Moore s Kutcherom o knihe pred jej publikovaním hovorila. Napriek tomu nie je však ľahké čítať o sebe také veci, aj keď Moore uviedla, že určite nechcela nikomu úmyselne ublížiť a všetko písala výlučne zo svojho pohľadu.„Pôvodne som chcel zverejniť oveľa štipľavejší tweet. Potom som sa pozrel na svojho syna, dcéru a manželku a vymazal som to,“ napísal herec na Twitteri. Následne zverejnil aj svoje telefónne číslo s tým, že ak chce niekto vedieť pravdu, nech sa mu ozve.

ŠOKUJÚCE vyznanie Demi Moore:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Twitter/Ashton Kutcher)

Znásilnili ma a matke dali 500 dolárov

Demi Moore okrem iného priznala, že ju znásilnili, keď mala 15 rokov. Páchateľ mal pritom jej matka vyplatiť 500 dolárov. S odkazom na pripravované memoáre to v pondelok uviedla televízia ABC. Matka ju vraj brávala do barov, aby si ju muži všimli. „Bolo to znásilnenie a devastujúca zrada,“ povedala moderátorka Diane Sawyerová, ktorá s herečkou hovorila. Moore mala v čase znásilnenia 15 rokov. Keď vraj raz prišla domov a uvidela staršieho muža, ktorého poznala.

Demi Moore s najstaršou dcérou Rumer Willis. (Foto: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision)
Zobraziť galériu (6)
Demi Moore s najstaršou dcérou Rumer Willis. (Foto: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision)  (Zdroj: SITA/AP/Andy Kropa/Invision)

Po znásilnení sa jej spýtal, aké to je, keď z teba vlastná matka robí šlapku. Moore si však nemyslí, že by ju matka predávala. „V hĺbke duše si to nemyslím. Bola to proste transakcia. Umožnila mu to však a poškodila mňa,“ povedala herečka o svojej matke, ktorá bojovala s alkoholom a niekoľkokrát sa pokúsila o samovraždu. Autobiografia Demi Moore má názov Inside Out a je herečkinou intímnou spoveďou o detstve slávnej herečky, o vzťahoch a o pomoci ostatným. Moore ju venovala svojim trom dcéram i problematickej matke.

Viac o téme: Ashton KutcherDemi Moore
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu