Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TENTO sitcom nás roky bavil: FOTO Osudy a zmeny hlavných hrdinov... Najmladšia dcéra je už matkou!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC))

Pamätáte si na sitcom Bláznivý Jimov život? Komediálny seriál o rodine Jima a ich každodenných problémoch a príhod patril k tým, ktoré nás jednoducho bavili. Už je to 10 rokov, čo bola natočená posledná časť a 18 rokov od úplného začiatku sitcomu. Pozrite sa s nami na životné osudy hlavných hrdinov a ako sa na nich podpísal zub času.

Ak si niekto nepamätá dej sitcomu, tak Jim v podaní Jima Belushiho je šťastnýpredmestskýotec a tiežfanúšikbluesovejhudby. Spolu so svojou manželkou Cheryl majú tri deti, dcéry Ruby a Gracie a syna Kylea, vsiedmej sezóne sa stali rodičmi dvojčiat Jonathana a Gordona.

Jim sa v seriáli často ocitá v ťažkých situáciách, pretože jeho "flákačská povaha"ho vedie k tomu, aby hľadal alternatívne spôsoby, ako urobiť veci s menším úsilím.Zatiaľ čo Cherylin brat Andy je Jimovým najlepším priateľom, jej sestra Dana sa často spája s Cherylproti Jimovi... Proste taká "normálna" rodinka.

O tom, že sitcom mal u divákov úspech, svedčí aj počet natočených sérií. Celkovo sa nakrútilo 8 sezón a dohromady išlo o 182 epizód.Pôvodne bežal naABCod 3. októbra 2001 do 2. júna 2009. Prvý názov pre seriál bol"The Dad".Všimli ste si, že v seriáli nikdy nezaznie priezvisko Jimovej rodiny?Poďte sa s nami pozrieť, ako sa za posledné roky zmenili hlavní hrdinovia a čood konca seriálu robili.

Jim Belushi - Jim

Jima Belushiho nemusíme veľmi predstavovať. Poznali sme ho už pred jeho vlastným seriálom, a to najmä vďakadesiatkam filmom, ktoré má za sebou. Blysol sa najmä v snímkach Thief (1981), Výmena (1983), Salvador (1986),Môj partner z K-9 (1989), Pán osud (1990), Kučeravá Sue (1991), Všade samé zvončeky (1996),Môj partner z K-9: Súkromný detektív (2002), Muž v tieni (2010) čiKatie Says Goodbye (2016). Po sitcome Bláznivý Jimov život si zahral vo viacerých seriáloch, pričom za zmienku stoja Ochrancovia (2010 - 2011),Show Me a Hero (2015),Good Girls Revolt (2015 - 2016) aMestečko Twin Peaks (2017).

Jim Belushi si v súčasnosti necháva briadku (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC))
Zobraziť galériu (8)
Jim Belushi si v súčasnosti necháva briadku (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC))  (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Instagram/Jim Belushi)

Čo sa týka osobného života, dnes už 65-ročný Belushi sa oženil trikrát. Prvásvadba bola v roku1980 so Sandrou Davenportovou. S ňoumá synaRoberta Jamesa, ktorý pokračuje v otcových hereckých šľapajách.So Sandrou sa rozviedol po 8 rokoch manželstva. V roku 1990si vzal herečkuMarjorie Bransfieldovú, s ktorou manželstvo vydržalo iba2 roky.Od roku 1998 bol ženatýs Jennifer Sloan, s ktorou má dcéru a syna. Po 20 rokoch manželstva však minulý rok požiadala Jennifer o rozvod.

Courtney Thorne-Smith - Cheryl

Americká herečkaCourtney Thorne-Smith nám je najviac známavďaka jej rolámAlison Parkerovejvseriáli Melrose Place aGeorgie ThomasovejvAlly McBealovej. V sitcome Bláznivý Jimov život hrala Jimovu manželku Cheryl. Čo mnohí netušili, vroku 2007 otehotnelaa zo začiatku svoje tehonstvo na obrazovkách musela skrývať. No neskôr sazakomponovalodo scenára. Po účinkovaní v sitcome získala úspešnú roluv seriáli Dva a pol chlapaako Lyndsey McElroyová.

Courtney Thorne-Smith vyzerá stále výborne (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), YouTube/Hollywood.TV)
Zobraziť galériu (8)
Courtney Thorne-Smith vyzerá stále výborne (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), YouTube/Hollywood.TV)  (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), YouTube/Hollywood.TV)

Na začiatku 90. rokov Thorne-Smith chodila sAndrewomShuehom, svojím milencomna obrazovke zMelrose Place.V júni 2000 sa herečka oženila sgenetikomAndrewom Conradom, no už o rok sa konal rozvod. V roku 2007 sa vydala za Rogera Fishmana, a o rok neskôr, vo veku 40 rokov, porodila svoje prvé dieťa, Jacoba Emersona Fishmana.Okrem herectva sa 51-ročná herečka venuje aj písaniu. V roku2007 jej vyšielromán s názvomOutside In.

Larry Joe Campbell - Andy

Herec a komik Larry Joe Campbell po stvárnení Andyho, Jimovho švagra, si zahral vo viacerých seriáloch. V roku 2009 stvárnilpolicajta v seriáli Weeds (Tráva), neskôr hral vThe Orville (2017), America Vandal (2017) a najnovšie v seriáli Mama (2019). Od roku 1997 tvorí pár sPeggy Campbellovou, s ktorou sa vzal v roku 2000a majú spolu päť detí.

Larry Joe Campbell sa takmer vôbec nezmenil (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Instagram/Larry Joe Campbell)
Zobraziť galériu (8)
Larry Joe Campbell sa takmer vôbec nezmenil (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Instagram/Larry Joe Campbell)  (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Instagram/Larry Joe Campbell)

Kimberly Williams-Paisley -Dana Gibsonová

Kimberlypreslávila rolaAnne Banksovej vo filme Hlava rodiny (1991) a o 4 roky neskôr v jeho pokračovaní. Preto nám v sitcome Bláznivý Jimov život. kde hrala Jimovu švagrinú Danu Gibsovú., nebola neznáma.Po ňom uspela v seriáli Nasville (2012) či Flash (2019). V poslednom období si zahrala aj v snímkach akoAlvin a Chipmunkovia: Čiperná jazda (2015) či The Christmas Chronicles (2018).

Kimberly Williams-Paisley akoby zastavila čas. Vyzerá stále úžasne (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Instagram/Kimberly Williams-Pasley)
Zobraziť galériu (8)
Kimberly Williams-Paisley akoby zastavila čas. Vyzerá stále úžasne (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Instagram/Kimberly Williams-Pasley)  (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Instagram/Kimberly Williams-Pasley)

Rovnako ako jej seriálový kolega Larry, aj dnes už 48-ročná Kimberly, mala šťastie na životného partnera. V roku 2003 sa vydala za countryspevákaBradonaPaisleyho. Vo februári 2007 porodila svojho prvého syna Williama Huckleberryho Paisleyho a odva roky neskôr sa im narodildruhý syn. Prežívala aj ťažké obdobie, jej matke Linde bola totiž diagnostikovanáprimárna progresívna afázia, ktorá je formoudemencie. Kimberlynapísalaknihu Where the Light Gets Inzverejnenúv roku 2016. Kniha rozpráva príbeh choroby jej matky od jej diagnostiky až po súčasnosť.Jej matka zomrelakrátko po vydaní knihy.

Taylor Atelian - Ruby

Atelian si zahrala v sitcome najstaršiu dcéru Jima, Ruby.V rokoch 2002-2006 bola nominovaná na cenuYoung Artist Awardza najlepší výkon v televíznom seriáli. Venuje sa tancu, baletu, jazzu a v súčasnosti má 24 rokov.

Taylor Atelian dospela z malého dievčatka na dospelú krásavicu (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Facebook/Taylor Atelian)
Zobraziť galériu (8)
Taylor Atelian dospela z malého dievčatka na dospelú krásavicu (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Facebook/Taylor Atelian)  (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Facebook/Taylor Atelian)

Billi Bruno - Gracie

Billi si zahrala Jimovu druhú dcéru Gracie. V rokoch 2002, 2004, 2005 a 2006 bola tiežnominovaná na cenuYoung Artist Award za najlepší výkon v televíznom seriáli. Od roku2012sa Bruno neobjavila v žiadnych významných filmoch a televíznych seriáloch.Čo sa týka jej osobného života, viacerí môžu byť šokovaní tým, že vsúčasnosti 22-ročná herečka je už matkou. Jej dcéra Mila Grace sanarodila, keď mala 19 rokov. O tom, či je vydatá, však mlčí.

TENTO sitcom nás roky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), FB/Billi Bruno)

Conner Rayburn - Kyle

Conner Raburn si počasúčinkovana v sitcome zahral aj vo komédii Agent v sukni 2 (2006) a neskôr v snímkach ako Starí psi (2009) po boku Robina Williamsa a Johna Travoltu či Umenie klamať (2009). V súčasnosti má 20 rokov a je slobodný.

Predstaviteľ Kylea sa takmer ani nezmenil, len dospel (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Facebook/Conner Rayburn)
Zobraziť galériu (8)
Predstaviteľ Kylea sa takmer ani nezmenil, len dospel (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Facebook/Conner Rayburn)  (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Facebook/Conner Rayburn)

Viac o téme: Bláznivý Jimov život
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu