Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Sú manželia, no nežijú spolu: Sexi herečka otvorene! Nemáme s tým problém

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello/Invision)

Americká herečka Kaley Cuoco nežije v spoločnej domácnosti s manželom Karlom Cookom. Problém s tým však nemá, pretože plánujú spolu bývať. Herečka a profesionálny jazdec na koni Karl Cook sa vzali vlani v júni.

„Život je o rovnováhe. Je to skvelé. Staviame si náš vysnívaný dom, takže čoskoro budeme spolu u nás doma. Dosiaľ to však pre nás fungovalo dobre. Nemám s tým problém,“vyjadrila sa 33-ročná rodáčka z kalifornského Camarilla. Herečka a profesionálny jazdec na koni tvoria pár od roku 2016. Zasnúbili sa v novembri 2017, keď Cook požiadal Cuoco o ruku na jej 32. narodeniny. Zosobášili sa vlani v júni.

Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision
Zobraziť galériu (3)
Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

Kaley Christine Cuoco sa stala známou ako Bridget Hennessy v úspešnom sitkome 8 jednoduchých pravidiel (2002 - 2005). V rokoch 2005 a 2006 účinkovala v dramatickom seriáli Čarodejnice (1998 - 2006). Známa je však najmä ako Penny zo sitkomu Teória veľkého tresku (2007 - 2019), za ktorý si spolu s kolegami a kolegyňami vyslúžila šesť nominácií na Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu. Od októbra 2014 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

Viac o téme: Kaley Cuoco
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu