Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Z farmárov celebrity: Tieto postavičky sa preslávili vďaka slovenskej reality šou

Farma Zobraziť galériu (8)
Farma (Zdroj: Facebook, TV Markíza)

Niekto sa usiluje presadiť prostredníctvom svojho talentu, iným sa stačí zúčastniť reality šou a v tom momente sa z nich stanú známe osoby. A niekedy až príliš známe. Nasledujúce tváre sa preslávili vďaka Farme.

Monika Haklová

Monika Haklová, Farma
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Na Farme 2 zahviezdila kontroverzná Monika Haklová a objavovala sa na titulkách novín či v televízii aj dlho po skončení šou. Na Farme dokonca na jej počesť pomenovali prasa a natreli mu načerveno ratky. Minulý rok sa na chvíľku v šou ukázal aj jej syn Filip, bol však veľmi rýchlo vyradený.


Mohlo by vás zaujímať:Milovaná i nenávidená Farma: Televízny fenomén prežil už deväť sérií!


Karin Dvořáková

Karin Dvořáková, Farma
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Jednou z najvýraznejších tvárí Farmy X bola nepochybne Karin Dvořáková, ktorá aj po skončení súťaže nabrala takú fanúšikovskú základňu, s ktorou sa iní súťažiaci nemôžu ani porovnávať. Jej priamy prejav nebol ľuďom veľmi po vôli ani počas jej účinkovania na Farme, no ona si z toho veľkú hlavu nerobila. Momentálne sa objavuje aj v doplnkovom vysielaní Farmy, ktoré moderuje exfarmár Martin Šmahel.

Reza Givili

Reza Givili, Farma
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Reza Givili je meno, ktoré fanúšikom Farmy netreba asi veľmi predstavovať. V roku 2014 sa na statku staral o zábavu aj rozruch obháňaním ženských sukní, výbušnou povahou a najmä skomolenými výrazmi. Jeho “selé zle, sesky, ofsa” sa preslávilo aj medzi ľuďmi, ktorí Farmu nikdy nepozerali.


Mohlo by vás zaujímať:Naj postavičky z našich reality šou: Desperado, Kleopatra či iránsky milovník


Eva Zelníková

Eva Zelníková, Farma
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Podnikateľka zo Žiliny, vďaka ktorej začal chudnúť aj hospodár Martin Bagár, sa preslávila v drsnej Farme 9. Tá sa odohrávala v náročných podmienkach v zázrivských kopcoch, o čom dosť napovedal aj slogan: Ide o život! Na pohľad krehká blondínka sa udržala v šou pomerne dlho a svojich pár minút slávy pretavila aj do podnikania.

Jana Hrmová

Jana Hrmová, Farma
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Jana Hrmová z Farmy 4 sa preslávila predovšetkým ako dievčina, ktorej nezáležalo tak na práci ako na tom, aby mala vždy upravený vzhľad, a o výhru bojovala predovšetkým svojimi ženskými zbraňami. V povedomí ľudí sa udržala až do súčasnosti. Svojim fanúšikom pravidelne posúva svoje rady a tipy, keďže sa venuje kráse a kozmetike.


Mohlo by vás zaujímať:Nevedia takmer nič, no zarábajú milióny: Týchto pseudocelebrít je plný internet


Lucia Mokráňová

Lucia Mokráňová, Farma
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Farma 5 priniesla úspech fitnesske Lucii Mokráňovej, ktorá sa preslávila aj tým, že často a rada provokuje svojich fanúšikov pikantnými fotkami a ani po statkárskej šou sa nevytratila z očí verejnosti. Z Farmy ju síce vyradilo nepríjemné zranenie, no vo svete sa rozhodne nestratila. Exfarmárka sa neskôr objavila aj v markizáckej Pevnosti Boyard či relácii o varení Bez servítky.

Martin Bagár

Martin Bagár, Farma
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Jednou z postáv, ktoré Farma jednoznačne preslávila, je aj hospodár Martin Bagár. Ten sa stal súčasťou tejto reality šou od Farmy 2 a jej tvárou je doteraz. Aj jemu táto relácia pomohla k zviditeľneniu a dnes na obrazovkách rozhodne nie je cudzou osobou.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu