Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Skrývajú elixír mladosti? Týchto 12 hereckých hviezd vôbec nestarne... FOTO ako dôkaz!

Zobraziť galériu (13)
(Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP, Photo by Danny Moloshok/Invision/AP, Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Potichu im závidíme! Reč je o hercoch a herečkách, na ktorých čas akoby nemal žiaden vplyv. Sú v tom gény, plastika či prirodzená krása? Nech je to už akokoľvek, títo herci dokazujú, že vek je len číslo.

Keanu Reeves

Úspešný herec Keanu Reeves je už dlho pozorovaný verejnosťou preto, že sa v tvári vôbec nemení.Veď stačí jediný pohľad na jeho fotografiea máte dojem, že každý rok je úplne rovnaký. Najnovšie si nechal podrásť vlasy a bradu, vďaka čomu pôsobí síce staršie, no všetko ostatné je stále rovnaké. Jednoducho nejakým zázrakom zastavil starnutie a v 55 rokoch vyzerá rovnako, akopred 13 rokmi.

Keanu Reeves v roku 2006 a 2019. Keby si nenechal narásť vlasy a bradu, nevidíme žiadnu zmenu (Zdroj: TASR/AP Photo/Lucas Jackson, Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Zobraziť galériu (13)
Keanu Reeves v roku 2006 a 2019. Keby si nenechal narásť vlasy a bradu, nevidíme žiadnu zmenu (Zdroj: TASR/AP Photo/Lucas Jackson, Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)  (Zdroj: TASR/AP Photo/Lucas Jackson, Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Jennifer Aniston

Americká herečka Jennifer Aniston je stále, aj keď už má 50 rokov,zaradenádo zoznamov časopisov najkrajších žien na svete. Vroku 2004 a 2016 bola podľa časopisu People číslom jeden. A my by sme sa ani nečudovali, keby to vyhrala aj tento rok. Vľavo je v roku 2005 a vpravo aktuálne ako sexipäťdesiatnička. Priznajte sa, tipovali by ste hviezde seriálu Priateliatoľko rokov?

Jennifer Aniston sa takmer vôbec nemení (Zdroj: SITA/AP Photo/Stephen Chernin, Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Zobraziť galériu (13)
Jennifer Aniston sa takmer vôbec nemení (Zdroj: SITA/AP Photo/Stephen Chernin, Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)  (Zdroj: SITA/AP Photo/Stephen Chernin, Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Halle Berry

Ďalšia nestarnúca kráska, ktorá patrí k najkrajším a najzvodnejším herečkám na svete.Halle Berryvďačí za svoj jedinečný výzor rodičom, jej otec bol Afro-Američan a matka beloška. Verili by ste, že medzi fotkami je rozdiel 17 rokov? V auguste herečka oslávila53 rokov, no nikdy by sme jej toľko nepovedali.

Halle Berry vľavo počas preberania Oscara v roku 2002 a v roku 2019. (Zdroj: TASR/AP Photo/Doug Mills, Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Zobraziť galériu (13)
Halle Berry vľavo počas preberania Oscara v roku 2002 a v roku 2019. (Zdroj: TASR/AP Photo/Doug Mills, Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)  (Zdroj: TASR/AP Photo/Doug Mills, Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Will Smith

Filmová hviezda, raper a zabávač. Will Smith patrí k najobľúbenejšímhollywoodskym hercom, o čom svedčí jeho obrovská fanúšikovská základňa a okrem toho je zaradený k nalepšie zarábajúcimhviezdam na svete. Keď sa k tomu pridá jeho mužská príťažlivosť, je to ten správny mix, ktorý by chcel mať (asi) každý z nás. Hádali by ste, že medzi fotografiami je 18 ročný rozdiel?

Will Smith v roku 2001 ako 32-ročný a v roku 2019 ako 51-ročný. On vari vôbec nestarne? (Zdroj: TASR/AP Photo/Chris Weeks, SITA/Photo by Phil McCarten/Invision/AP)
Zobraziť galériu (13)
Will Smith v roku 2001 ako 32-ročný a v roku 2019 ako 51-ročný. On vari vôbec nestarne? (Zdroj: TASR/AP Photo/Chris Weeks, SITA/Photo by Phil McCarten/Invision/AP)  (Zdroj: TASR/AP Photo/Chris Weeks, SITA/Photo by Phil McCarten/Invision/AP)

Cindy Crawford

Zreje ako víno. Aj takto by sa dala opísať asi najslávnejšia modelkaCindy Crawford, ktorá sa blysla aj v niekoľkých filmoch a bola niekoľko krátzaradená medzi najsexi a najkrajšie ženy sveta.Ako raz priznala, s botoxom začala už v jej 28 rokoch. Keby tosama neprezradila, asi by sme na to nikdy neprišli, keďže ajv 53 rokochvyzerá stále prirodzene. V tomto prípade teda môžeme povedať, že vďaka plastike a pravidelnej starostlivostije stále rovnako krásna a mladá, ako v roku 2001, kedy mala iba 35 rokov.

Cindy Crawford v roku 2001 a v súčasnosti (Zdroj: TASR/AP Photo/Chris Weeks, SITA/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)
Zobraziť galériu (13)
Cindy Crawford v roku 2001 a v súčasnosti (Zdroj: TASR/AP Photo/Chris Weeks, SITA/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)  (Zdroj: TASR/AP Photo/Chris Weeks, SITA/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)

Gwyneth Paltrow

Herečka, speváčka,podnikateľka a spisovateľka. Toto všetko stíhapríťažlivá blondínka Gwyneth Paltrow, hviezda marvelovskej série o Iron manovi. Táto herečka tiež patrí k tým šťastným, pre ktorých je vek iba číslo, a to doslovne. Za 14rokov sa nezmenila takmer vôbec a skôr by sme povedali, že ubehol iba nejaký ten rok. Veď posúďte sami.

Gwyneth Paltrow v roku 2005 a 2019. (Zdroj: SITA/AP Photo/Estee Lauder,Sam Faulkner, Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Zobraziť galériu (13)
Gwyneth Paltrow v roku 2005 a 2019. (Zdroj: SITA/AP Photo/Estee Lauder,Sam Faulkner, Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)  (Zdroj: SITA/AP Photo/Estee Lauder,Sam Faulkner, Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Gabrielle Union

Herečka Gabrielle Union, ktorú ste mohli vidieť vo filmoch Bad Boys 2 či Mysli ako muž alebo najnovšie v seriáliL.A.'s Finest po boku Jessici Alby, patrí bez pochyby na tento zoznam nestarnúcich hereckých hviezd. Svedčiao tom aj nasledujúcefotografie, pri ktorých máte pocit, že si len zmenila účes a obe fotky urobila v ten istý deň a nie, že je medzi nimi 15-ročný rozdiel.

Gabrielle Union v rokoch 2003 ako 31-ročná a 2019 ako 46-ročná (Zdroj: TASR/AP Photo/Kevork Djansezian, SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Zobraziť galériu (13)
Gabrielle Union v rokoch 2003 ako 31-ročná a 2019 ako 46-ročná (Zdroj: TASR/AP Photo/Kevork Djansezian, SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)  (Zdroj: TASR/AP Photo/Kevork Djansezian, SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Paul Rudd

Hviezda MCUtrhákov o Ant manovi, ktorý má za sebou desiatky filmovanajradšej hrá v romantických snímkach a komédiách. Hovoríme o Paulovi Ruddovi, ktorý sa za 15 rokov takmer vôbec nezmenil (možno len viac zmužnel a schudol). Tipovali by ste, že tento rok jubiloval a má 50 rokov?

Paul Rudd v roku 2004 a 2019. Tento rok oslávil 50-ku, ktorú by sme mu vôbec nehádali (Zdroj: SITA/AP Photo/ Louis Lanzano, Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)
Zobraziť galériu (13)
Paul Rudd v roku 2004 a 2019. Tento rok oslávil 50-ku, ktorú by sme mu vôbec nehádali (Zdroj: SITA/AP Photo/ Louis Lanzano, Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)  (Zdroj: SITA/AP Photo/ Louis Lanzano, Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Jessica Alba

Americká herečka Jessica Alba v tomto zozname rozhodne nemohla chýbať. Sympatická kráska bola zaradená medzi najatraktívnejšie, najkrajšie a najsexi celebrity sveta, či do zoznamu časopisu Maxim Magazine Hot 100 od roku 2001 do roku 2014. V tomto prípade tedastačí jediný pohľad a je jasné, že herečka skôr mladne, ako starne. Na fotografii vľavo je Albav roku 2005 a vpravo v súčanosti. Ako to len robí?

Jessica Alba v roku 2005 a 2019 (Zdroj: SITA/AP Photo/ Max Nash, Photo by Danny Moloshok/Invision/AP)
Zobraziť galériu (13)
Jessica Alba v roku 2005 a 2019 (Zdroj: SITA/AP Photo/ Max Nash, Photo by Danny Moloshok/Invision/AP)  (Zdroj: SITA/AP Photo/ Max Nash, Photo by Danny Moloshok/Invision/AP)

Jennifer Lopez

Talentovaná a príťažlivá Jennifer Lopez, ktorá bola v roku 2012 vyhlásenáčasopisom Forbes za najmocnejšiu celebritu sveta,toho stíha naozaj veľa. Jeherečka, speváčka, tanečnica, módna návrhárka, producentka a podnikateľka, no napriek tomu sa to neodráža na jej výzore. Práve naopak. Čím viac rokov má, tým vyzerá lepšie, za čo určite môžu aj hodiny strávené v posilňovni a luxusná starostlivosť. V lete oslávila 50 rokov, no pri porovnaní s jej 32-ročným priateľom je tomu len veľmi ťažko uveriť.

Jennifer Lopez v roku 2001 a 2019. Tvrdá drina na sebe sa vyplatila (Zdroj: TASR/AP Photo/Chris Weeks, SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Zobraziť galériu (13)
Jennifer Lopez v roku 2001 a 2019. Tvrdá drina na sebe sa vyplatila (Zdroj: TASR/AP Photo/Chris Weeks, SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)  (Zdroj: TASR/AP Photo/Chris Weeks, SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Reese Witherspoon

Patrí medzi najlepšie platené herečky na svete.ČasopisTimejuv rokoch 2006 a 2015označil za jednu zo100 najvplyvnejších ľudí na svete. Reč jeoReese Witherspoon, ktorá ani náhodou neoplýva vlastnosťami "pravej blondínky", ktorú si zahrala v dvoch filmoch. Sympatická herečka vyzerá v 43 rokoch úžasne a za 14 rokov nezostarla ani o kúsok.

Reese Witherspoon v roku 2005 a 2019, stále vyzerá ako čerstvá tridsiatnička (Zdroj: SITA/AP Photo/Matt Sayles, Photo by Loren Wohl/Invision for WME Live Ventures/AP Images)
Zobraziť galériu (13)
Reese Witherspoon v roku 2005 a 2019, stále vyzerá ako čerstvá tridsiatnička (Zdroj: SITA/AP Photo/Matt Sayles, Photo by Loren Wohl/Invision for WME Live Ventures/AP Images)  (Zdroj: SITA/AP Photo/Matt Sayles, Photo by Loren Wohl/Invision for WME Live Ventures/AP Images, )

Elijah Wood

Hviezda trilógie Pán prsteňov, Elijah Wood, akoby za posledných 17 rokov nezostarol ani o deň. Aj keď si nechal narásť malé strnisko, stále v ňom vidíme 20-ročného mladíka a nie38-ročného vyspelého muža. Elijah Wood musí určite popíjať tajný elixír mladosti. Alebo nie?

Elijah Wood v roku 2001 a 2018 (Zdroj: TASR/AP Photo/Robert Spencer, SITA/Photo by Danny Moloshok/Invision/AP)
Zobraziť galériu (13)
Elijah Wood v roku 2001 a 2018 (Zdroj: TASR/AP Photo/Robert Spencer, SITA/Photo by Danny Moloshok/Invision/AP)  (Zdroj: TASR/AP Photo/Robert Spencer, SITA/Photo by Danny Moloshok/Invision/AP)

Viac o téme: Paul RuddWill Smith Elijah WoodCindy CrawfordHalle BerryJennifer AnistonGwyneth PaltrowReese WitherspoonGabrielle UnionJessica Alba
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu