Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Narodeninové Inkognito prepísalo históriu! K absolútnemu rekordu prispela prezidentka

Zuzana Čaputová a Vladimír Voštinár
Zuzana Čaputová a Vladimír Voštinár (Zdroj: TV JOJ)

Pondelková epizóda Inkognita priniesla pre samotnú reláciu a televíziu JOJ doslova zlatú baňu. A môžu za to ďakovať okrem iného aj slovenskej prezidentke Zuzane Čaputovej, ktorá prispela k obrovskému úspechu, ktorý sa zapíše do dejín.

"NarodeninovéInkognitooslávilo spoločne s vami jubileum nielen mimoriadnou, ale nakoniec aj historicky najsledovanejšou miliónovou epizódou. Celkovo 300 večerov najobľúbenejšej zábavnej relácie na Slovensku od jej návratu sme chceli spoločne s vami osláviť špeciálnou časťou, čo ste ocenili symbolicky absolútnym rekordom.

Včerajší jubilejný diel Inkognita sa stal totiž najsledovanejším rovno v celej jeho histórii od zavedenia peoplemetrov v roku 2004. Stal sa navyše najsledovanejším programom roka mimo vysielania MS v hokeji a tiež vôbec celej jesennej sezóny, ktorej dosiaľ dominovali z celého trhu Noviny TV JOJ, Najlepšie počasie a Česko Slovensko má talent.

Jubilejné Inkognito si pozrelo priemerne takmer 900-tisíc divákov, čo predstavovalo podiel na trhu 39,4 %. Pozornosť pútalo mimoriadnym prezidentským hosťom, Zuzanou Čaputovou, pričom najsledovanejšiu pasáž narodeninovej časti si zaplo priemerne až 1,05 milióna divákov a podiel sa vyšplhal až na 46,3 %.

Inkognito sa na obrazovkách po prvý raz objavilo pred neuveriteľnými 16 rokmi, pričom ho dodnes všetci spolupracovníci pre vás pripravujú s nadšením a úprimnou radosťou. Za každého z nich za vašu priazeň ďakujem," napísal na svojom facebookovom profile riaditeľ televízie JOJMarcel Grega.

Viac o téme: TV JOJMarcel GregaInkognitoZuzana ČaputováVladimír Voštinár
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu