Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

TV TIPY úplne pre každého: Tešiť sa môžete na hudobnú klasiku i nervy drásajúce drámy

Denník Bridget Jones
Denník Bridget Jones (Zdroj: Miramax)

Televízie so svojím programom nezaháľajú ani predposledný novembrový týždeň. My sme z ich programu vybrali a namixovali pre vás to najlepšie, čo ponúkajú. Konečný výber však zostáva len a len na vás. Bude to klasika so skupinou Elán, alebo nestarnúca komédia so skvelou herečkou?

PONDELOK 20:25 JOJ Plus - Dieťa Bridget Jonesovej

Utrpenie najväčšej smoliarky v dejinách neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Ako názov tretieho diela slávnej série napovedá, tým hlavným problémom bude tentokrát neplánované tehotenstvo. Taká vec dokáže vykoľajiť i životom ostrieľanú Bridget, zvlášť keď úplne netuší, s kým to dieťa počala. A ako je to vlastne možné, keď je stále bez chlapa? Celkom jednoducho.

Jedna z najkrajších herečiek histórie: V 18-tich spôsobila svojou nahotou filmovú revolúciu

Stačí, že v sprievode kolegyne navštívila odviazaný hudobný festival a v jeho priebehu sa vyspala s pohľadným cudzincom (Patrick Dempsey). Vzápätí sa na jednej spoločenskej akcii presvedčila, že stará láska (Colin Firth) nehrdzavie, hoci pred pár rokmi definitívne skončila. A tak je jej „šťastie" hotové.

UTOROK 20:35 JOJ - Všetky prachy sveta

V roku 1973, presne v deň svojich 16-tych narodenín, v Ríme zmizol John Paul Getty III., vnuk jedného z najbohatších mužov sveta, ropného magnáta J. Paula Gettyho. O dva dni neskôr jeho matku kontaktovali únoscovia a žiadali výkupné 17 miliónov dolárov. Ona sama toľko peňazí nikdy nemala, preto jej nezostáva nič iné, len poprosiť o pomoc chlapcovho starého otca. Miliardár (Christopher Plummer) je však nemilosrdný a jej žiadosť odmietne.

Zúfalá matka (Michelle Williams), sa ho snaží presvedčiť, že ide o život jej syna, ktorému brutálne ubližujú. Getty za ňou pošle svojho zástupcu (Mark Wahlberg), aby chránil jeho záujmy a hlavne majetok v tomto prípade. Čas beží, únoscovia sú netrpezliví a mladému Paulovi nezostáva veľa času. Podarí sa starého otca presvedčiť, že on jediný môže vnuka zachrániť a dokázať, že láska má predsa len väčšiu hodnotu ako peniaze?

STREDA 21:35 JOJ - Hrdinovia ohňa

Film nakrútený na motívy skutočnej udalosti rozpráva hrdinský príbeh provinčného hasičského zboru, ktorý sa vďaka nádeji, odhodlania a obetavosti svojich členov stal jedným z najelitnejších hasičských tímov v Spojených štátoch. Väčšina z nás pred nebezpečenstvom uteká. To však nie je prípad tímu Granite Mountain Hotshots, ktorý je súčasťou požiarneho zboru v meste Prescott a jeho členovia riskujú všetko v snahe ochrániť svoje rodiny, komunitu i celé mesto pred nebezpečným prírodným požiarom.

Erotické scény, pri ktorých vám ostane rozum stáť: VIDEO Takto to nemalo byť!

I vďaka neuveriteľnému nasadeniu a odhodlaniu všetkých mužov bojovať so živlom sa z nich stal jeden z najpopulárnejších elitných hasičských tímov v USA.Krok po kroku sledujeme tragický, ale zároveň dojemný príbeh hrdinov, odkazujúci na skutočné udalosti, ktoré sa odohrali v Arizone počas letných mesiacov v roku 2013.

ŠTVRTOK 20:25 JOJ Plus - Twilight sága: Nov

Po tom, čo sa Bella zotaví z útoku upíra, ktorý ju takmer pripavil o život, chystá sa s Edwardom a jeho rodinou osláviť svoje 18. narodeniny. Nešťastnou náhodou sa však Bella na večierku poraní a pohľad na čerstvú krv je pre rodinu Cullenovcov až príliš lákavý. Pre Bellino bezpečie sa preto upírska rodina rozhodne opustiť mestečko Forks. To však Belle zlomí srdce.

Keď sa zdá, že zo svojho smútku sa už nikdy nevylieči, nový zmysel života prekvapivo nachádza vo vzťahu k nezodpovednému indiánskemu mladíkovi a vlkolakovi Jacobovi Blackovi. Ale aj v tomto prípade číha na Bellu nebezpečenstvo v rôznych nečakaných podobách. Jacob je totiž vlkolak a nepriateľ upírov.

PIATOK 20:15 Dajto - Rabaka

Divácky vďačný hudobný film rozpráva príbeh rockovej skupiny Rabaka, ktorá sa po svojom rozpade rozhodne opäť vrátiť na koncertné pódiá. S mladým textárom a scenáristom Petrom sa pokúšajú nielen získať technické vybavenie, ale aj zostaviť nový koncertný program pod názvom Návrat Malého princa.

Z farmárov celebrity: Tieto postavičky sa preslávili vďaka slovenskej reality šou

Podľa námetu Borisa Filana nakrútil Dušan Rapoš film, ktorý čerpá motívy z hudobného zákulisia jednej z najpopulárnejších hudobných skupín – Elán. Hrdinov filmu pritom stvárňujú samotní „elánisti“ – hudobníci Jožo Ráž, Ján Baláž, Martin Karvaš a Gabriel Szabo. Pesničky, ktoré vo filme zaznejú, pochádzajú z rovnomenného albumu tejto kapely.

SOBOTA 20:30 Markíza - Útek z väzenia

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je bežec na objednávku. Živí sa totiž ako expert na infraštruktúru väzenských zariadení. Necháva sa v nich zatvárať a hľadá diery v zabezpečovacích systémoch, ktoré sú potom následne na základe jeho analýz - a efektných útekov - odstraňované a zdokonaľované. Teraz nastupuje výkon trestu na novej zákazke, ale pozor: väzenský komplex, v ktorom sa ocitol, bol kompletne postavený na základe jeho doterajších poznatkov a pripomienok k zabezpečeniu väzníc. Tie Ray pred časom vydal knižne a pre tyranského riaditeľa tohto "nápravno- výchovného zariadenia" sa jeho manuál stal doslova bibliou.

Ray sa tak ocitá vo svojej vlastnej dokonalej pasci. Nikto navyše nevie o tom, že by bol niečo iné ako radový väzeň, takže priepustka na slobodu po dobre odvedenej práci akosi chýba... Po obvyklých počiatočných nezhodách sa Rayovým parťákom v novom "domove" stáva miestny väzenský boss - Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger), ktorý si tu odpykáva trest za kyber-terorizmus. Ani jemu sa vo väzení nepáči. Ale kto iný, než títo dvaja chlapíci by sa mali dostať cez Rayove bezchybné zabezpečovacie systémy a celú armádu dozorcov pod vedením fanatického riaditeľa?

NEDEĽA 22:45 JOJ - Unesené

Silná téma, vynikajúci scenár plný zvratov a životné herecké výkony - to sú ingrediencie, z ktorých je vystavaný až neznesiteľne napínavý thriller o pátraní po dvoch zmiznutých dievčatách. Keller Dover čelí asi najhoršej nočnej more každého rodiča: jeho šesťročná dcéra Anna a jej kamarátka Joy jedného večera na Deň vďakyvzdania zmiznú. Ich hľadanie nemá konca, hodiny sa vlečú a dievčatá sú stále nezvestné. Do objektu záujmu sa pri pátraní dostane schátraný karavan, ktorý parkoval pred ich domom a pri ktorom sa dievčatá naposledy hrali.

Vek je len číslo: Deduško Richard Gere má s o 34 rokov mladšou manželkou šokujúcu novinku

K prípadu je povolaný detektív Loki, ktorý zatýka vodiča karavanu, retardovaného Alexa Jonesa, ale pre nedostatok dôkazov je Jones po nejakom čase prepustený. Oficiálne pátranie síce stále pokračuje, ale Dover sa cíti bezradný, jeho strach sa miesi s hnevom a zlosťou. Berie spravodlivosť do vlastných rúk a bez ohľadu na následky sa rozhodne vypočuť jediné spojivo s prípadom sám, po svojom a bez rukavičiek.

Viac o téme: TwilightÚtek z väzeniaDieťa Bridget JonesovejVšetky prachy svetaHrdinovia ohňaRabakaUnesené
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu