Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slovenská herečka zo Za sklom jubiluje! Sexi ako nikdy predtým, prezradila tajomstvo

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/František Iván)

Zuzana Kanócz oslávila štyridsiatku. Divákom je známa predovšetkým ako hlavná hrdinka snímky Román pre ženy (2004). Sympatická brunetka sa ale presadila aj v divadle, za stvárnenie titulnej úlohy v hre Portia Coughlenová získala slovenské divadelné ocenenie Dosky 2007 v kategórii najlepší ženský herecký výkon.

Rodáčka z Košíc prezradila tajomstvo. V mladosti totiť nechcela byť herečkou, ale baletkou. Nevydržala však tvrdé tréningy. „Musela som prestať kvôli nohám. Mala som rany na chodidlách, strašne ma to bolelo, takže ako dieťa som často šla na balet s plačom,“ povedala v jednom rozhovore.

Román pre ženy a Za sklom

Vyštudovala Vysokú školu muzických umení v Bratislave. V roku 2003 získala angažmán v Divadle Andreja Bagara v Nitre, kde stvárnila úlohu v inscenáciáchPeter Pan, Aj konec sa strieľajú či v pôvodnom slovenskom muzikáli Adam Šangala. Hosťuje aj v činohre Slovenského národného divadla v predstaveniach Tančiareň či Mrzák z Inishmannu.

Foto: Instagram/Juraj Loj
Zobraziť galériu (2)
Foto: Instagram/Juraj Loj  (Zdroj: Instagram/Juraj Loj)

Pred kamerou debutovala v komediálnej dráme Kruté radosti (2002). Redaktorka Laura z Románu pre ženy, ktorá sa zamiluje do muža, bývalého milenca jej matky, bola jej prvou veľkou úlohou. Vo filme Nebo peklo... zem (2009) stvárnila hlavnú hrdinku, sebavedomú baletku Kláru. Naposledy sa objavila v dráme Casino.sk (2019). Okrem toho si zahrala hlavnú úlohu v druhej sérii seriálu Za sklom. Jej partnerom je herec Juraj Loj, s ktorým má syna Lucasa a dcéru Isabellu a Leylu.

Viac o téme: Za sklomZuzana Kanócz
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu