Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šokujúca správa z Dubaja: Zomrela hviezda známych televíznych relácií!

Gary Rhodes Zobraziť galériu (2)
Gary Rhodes (Zdroj: SITA/Georgie Gillard/PA via AP)

Vo veku 59 rokov zomrel britský šéfkuchár Gary Rhodes, známy z televíznych relácií ako MasterChef alebo Hell's Kitchen. Naposledy vydýchol v Dubaji, po jeho boku bola manželka Jennie.

Smutnú správu potvrdili v oficiálnom vyhlásení. "Rodina Rhodesovcov s veľkým zármutkom oznamuje, že odišiel milovaný manžel, otec a brat Gary Rhodes. Zomrel v utorok večer vo veku 59 rokov. Jeho milovaná manželka Jennie bola pri ňom," uviedli.

Príčinou smrtibolo krvácanie medzi lebkou a mozgom, ktoré býva spôsobené zvyčajne poranením hlavy."Po večeri sa zrútil vo svojej rezidencii a bol okamžite prevezený do nemocnice, kde ale zomrel,"napísala jeho manželka.

Zástupcovia Le Royal Meridien Beach Resort & Spa a Grosvenor House Dubai, kde zosnulý pracoval, takisto vyjadrili zármutok nad úmrtím. "Nielenže tento priemysel prišiel o naozajstnú kulinársku legendu, stratili sme tiež inšpiratívneho človeka a veľmi dobrého priateľa. Žiadne slová nedokážu vyjadriť smútok z Garyho smrti alebo vďačnosť za možnosť s ním spolupracovať. V našich myšlienkach a modlitbách myslíme na jeho rodinu," vyhlásili.

Gary Rhodes
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/Georgie Gillard/PA via AP)

Viac o téme: MasterChefGary RhodesHell's Kitchen
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu