Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hviezda Teórie veľkého tresku je šťastím bez seba: Stal sa otcom!

Johnny Galecki
Johnny Galecki (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Obrovská radosť! Americký herec Johnny Galecki a jeho 21-ročná priateľka Alaina Meyer sa stali rodičmi. O radostnej novine, že na svet privítali syna, informovala v stredu 44-ročná hviezda Teórie veľkého tresku na sociálnej sieti Instagram.

Obľúbený seriálový herec zverejnil fotografiu, na ktorej sa všetci traja držia za ruky, pričom k nej pridalúprimné vyznanie: „S plným a vďačným srdcom vítame nášho krásneho syna v tomto neuveriteľnom svete.Ďakujem za všetku lásku a podporu.“

Pár už v máji odhalil, že očakávajú chlapca. "Všetkým, ktorí hlasovali za chlapca, mali ste pravdu!," informovali zaľúbenci cez príbeh na sociálnej sieti.Začiatkom tohto roka však herec pripustil, že dúfa v dievča.

Pár oznámil správu o potomkovi 3. májana Instagrame, že "čoskoro privítajúmaličkého do tohto bláznivého a úžasného sveta."Popritom však vyzvali fanúšikov a verejnosť, abyv tomto "slávnostnom čase" rešpektovali ichsúkromie. Pár spolu začal randiť minulý rok.

Johnyho Galeckihopoznáme akoLeonarda Hofstadtera zo seriálu Teória veľkého tresku, ktorý 16. mája zabalil svoju 12. sezónu. Okrem úspešného seriálu má na konte množstvo filmov, ako napríklad Hancock (2008), Vymedzený čas (2011),Kruhy (2017) a najnovšie Psie poslanie 2 (2019). Jeho partnerka Alaina Meyer je modelkou.

Viac o téme: Teória veľkého treskuJohnny GaleckiAlaina Meyer
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu