Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ryšavá kráska žiari šťastím! Emma Stone sa zasnúbila: FOTO Čo to má s prsteňom?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/AP/Invsion/Richard Shotwell)

Hviezda La La Landu má obrovský dôvod na radosť! Konečne našla toho pravého. Scenárista večernej šou Saturday Night Live Dave McCary pokľakol a požiadal svoju lásku o ruku.

Pár sa zásnubami pochválil na Instagrame. McCary zverejnil fotografiu, na ktorej je spolu s Emmou Stone. Obaja žiaria šťastím a herečka sa chváli krásnym prsteňom, ktorý je však trochu rozmazaný. Ich úsmevy však hovoria za všetko.

To pravé orechové!

Fotka nepotrebovala ani popis, stačili dve krásne srdiečka.Emma Stone chodí s McCarym od roku 2017. Na sociálnych sieťach sa veľmi neobjavovali a svoj vzťah si držali pekne v súkromí. Po dvoch rokoch sa zdá, že je to to pravé pre oboch. Herečka predtým niekoľko rokov chodila s hereckým kolegom Andrewom Garfieldom.

Ryšavá kráska žiari šťastím!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Invsion/Richard Shotwell)

Herečka sa preslávila v niekoľkých snímkach, no diváci ju poznajú zrejme najviac z muzikálu La La Land, kde si opäť zahrala s Ryanom Goslingom. Do povedomia širšej verejnosti sa dostala vďaka úlohe Jules v hite Superbad. Nasledovala komédia Bývalých sa nezbavíš a kultový Zombieland. Za svoj výkon v tínedžerskej komédii Panna alebo Orol bola nominovaná na Zlatý Glóbus.

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Stone (@emmastone),

Zahrala si aj vo filmoch Bláznivá, hlúpa láska s Ryanom Goslingom, Čiernobiely svet, The Amazing Spiderman, Gangster Squad: Lovci mafie, Birdman či pokračovanie Zombielandu. Na Oscara bola nominovaná celkom trikrát. Dvakrát za vedľajšiu úlohu vo filmoch Birdman a Favoritka a raz za hlavnú úlohu v muzikáli La La Land, ktorú aj premenila a domov odišla so zlatou soškou. Najbližšie sa objaví v novom filme 101 dalmatíncov ako Cruella de Vil.

Viac o téme: Emma StoneDave McCary
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu