Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Seriál plný sexi opálených tiel: FOTO Hviezdy Pobrežnej hliadky po 30 rokoch... Vek im pristane!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC))

Akčný seriál plný opálených a krásnych mladých tiel. Reč je o hite 90. rokov, Pobrežnej hliadke, ktorej vďačí mnoho hercov za otvorenie dverí do nových príležitostí ako aj veľkej fanúšikovskej základni. Je tomu ťažké uveriť, no od vysielania prvej časti prešlo 30 rokov. Ako sa najväčšie hviezdy seriálu za ten čas zmenili a ako sa s ich životom pohral osud?

Pobrežná hliadka bolamerický akčnýdramatickýseriál oplavčíkoch,ktorí hliadkujú na kalifornýchplážachvLos Angeles a zachraňujú ľudí pred utopením.V hlavnej úlohe sa predstavilDavidHasselhoff. Prvá séria sa začala vysielať v roku 1989, no po jej konci sa so seriálom stoplo zdôvodu vysokých výrobných nákladov.

David Hasselhoff však spolu s tvorcami a výkonnými producentmi cítil, že tento seriálmá potenciál a tak hov roku 1991obnovil pre prvýsyndikátovýtrh a navyše do neho investoval aj vlastné peniaze. Hasselhoff dostaltitul výkonného producenta.Jeho zmluva stanovovala licenčné poplatky, ktoré mu mali byť vyplatené z opakovaných ziskov, čo mu poskytlo finančnú slobodu na odkúpenie práv naBaywatchodNBC.

Séria bola mimoriadne úspešná, najmä v medzinárodnom meradle. Celkovo sa teda natočilo 11 sezón a spolu 242epizód. Posledné dve série, ktoré boli odroku 1999 do2001, sa divákom predstavili s viacerými zmenami, veľkou prestavbou a vAmerike aj pozmenením názvu seriálu naBaywatch: Havaj. Poďte sa s nami pozrieť, ako šiel čas s hlavnými hrdinami seriálu.

David Hasselhoff - Mitch Buchannon

David Hasselhoff pri uvedení sérienebol pre divákov nováčik, preslávila ho totiž už rolaMichaela Knightav seriáliKnight Rider. Po jeho legendárnejúloheplavčíka Mitcha Buchannona jeho sláva rástla, obsadzovali ho do rôznych šou, seriálov a hral v množstve filmov, ako napríklad Vybíjaná (2004), Eurotrip (2004), Klik (2006), Hop (2011),Bláznivá jazda v L. A. (2014), Macík 2 (2015), Strážcovia Galaxie 2 (2017) či v Pobrežnej hliadke z roku 2017.

David Hasselhoff počas natáčania Pobrežnej hliadky a v roku 2019 (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), SITA/Jens Kalaene/dpa via AP)
Zobraziť galériu (7)
David Hasselhoff počas natáčania Pobrežnej hliadky a v roku 2019 (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), SITA/Jens Kalaene/dpa via AP)  (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), SITA/Jens Kalaene/dpa via AP)

David Hasselhoff je okrem herca aj výborný spevák. Počas života holdoval aj alkoholu, čo dosvedčila aj jeho právny zástupcaMel Goldsman, keď ho vmáji 2009označilza „zotavujúceho sa alkoholika“.Hasselhoff bol viac krát ženatý.

Prvýkrát sa oženil s herečkouCatherine Hicklandv roku 1984, no v marci 1989 sa manželstvo skončilo rozvodom. O 9 mesiacov neskôr sa už konala svadbas herečkouPamelou Bachovou, s ktorou má dve dcéry. Ani toto manželstvo však nevydržalo a vjanuári 2006 Hasselhoff oznámil, že žiada o rozvod prenezmieriteľné rozdiely. V roku 2012 začal Hasselhoff randiť s Hayley Roberts, ktorúsi v roku 2018 vzal v Taliansku.

Jeremy Jackson - Hobie Buchannon

Jeremy Jackson stvárnil syna Micha Buchannona od druhej série, nakoľko jeho prvý predstaviteľ podľa tvorcov "rýchlo dospieval".Jackson sa objavil v 159 epizódach televízneho seriálu, teda viac ako ktorýkoľvek iný herec okremDavida Hasselhoffa. Počas natáčania mal problémy s drogami, pričom zhruba po roku 2001 priznal, že skoncoval so svojou závisloťou.V roku 2017 bol Jackson odsúdený na 270 dní vo väzení za bodnutie v roku 2015. Aktuálne sa venuje fitness a jiu jitsu.

Jeremy Jackson ako malý chlapec počas natáčania seriálu a v roku 2019. Ťažko by ste ho dnes spoznali, alebo nie? (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), Instagram/Jeremy Jackson)
Zobraziť galériu (7)
Jeremy Jackson ako malý chlapec počas natáčania seriálu a v roku 2019. Ťažko by ste ho dnes spoznali, alebo nie? (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), Instagram/Jeremy Jackson)  (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), Instagram/Jeremy Jackson)

Pamela Anderson - C. J. Parkerová

Narodená v kanadskej provincii, s fínskými a ruskými koreňmi. Reč je o Pamele Anderson, ktorej plastika otvorila dvere do brandže reklamy a spolu s jej vypracovanou postavou sa z nej stala tzv. "bohyňa sexu". Prenikla do modelingu aj na titulky časopisu Playboy. Do Pobrežnej hliadky prišla v roku 1992, kdeúčinkovala v úlohe C. J. Parkerovej päť sezón. Po nej hrala v niekoľkých filmoch a seriáloch, no nešlo o nič prevratného.

Anderson bojuje za práva zvierat a tiež saangažujev pomoci ľuďom postihnutých AIDS a HIV. Počas svojho života mala po boku množstvo mužov. V 1995 sa vydala za bubeníkaTommy Leea, ktorého poznala asi 4 dni a majú spolu dvoch synov. Lee však počas manželstva napadol Pamelu a skončil vo väzení. Pár sa rozviedol v roku 1998.Neskôr sa zasnúbila so spevákomKidom Rockom, s ktorým sarozišlav roku 2003, no o tri roky sa konala svadba aj rozvod.

Pamela Anderson počas vysielania Pobrežnej hliadky a v roku 2019 (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), TASR/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
Zobraziť galériu (7)
Pamela Anderson počas vysielania Pobrežnej hliadky a v roku 2019 (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), TASR/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)  (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), TASR/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

V roku 2007 si vzala filmovéhoproducentaRicka Salomona, s ktorými zosobášenávydržala rok. V roku 2014 sa opäť vzali, no manželstvo opäť nevydržalo dlhšie ako predtým. V roku 2017 začala chodiť s francúzskym futbalistom Adilom Ramim, no tento rok v júni oznámila rozchod. Pamelaraz priznala, v detstve bola obeťou sexuálneho obťažovania a ked mala 12 a 14 rokov, takju znásilnili.

Alexandra Paul - Stephanie Holden

Alexandra Paul doteraz účinkovala voviac ako stofilmoch a televíznych programoch, pričom jej prvá herecká úloha prišla už v roku 1982.V Pobrežnej hliadke stvárňovala Stephanie Holden, kde hrala od roku 1992 do 1997.Paul sa vydala zaIanaMurraya​​v roku 2000, pár je bezdetný. V roku 2015 sa stala certifikovaným poradcomzdraviaa podniká v oblasti koučovania v oblasti wellness. Je tiež otvorenouaktivistkouvoblasti práv zvierat,životného prostredia,mieruapráv homosexuálov.

Alexandra Paul v Pobrežnej hliadke a aktuálne (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), Instagram/Alexandra Paul)
Zobraziť galériu (7)
Alexandra Paul v Pobrežnej hliadke a aktuálne (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), Instagram/Alexandra Paul)  (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), Instagram/Alexandra Paul)

David Charvet -MattBrody

Francúzsky herec, spevák a model David Charvet si v seriáli zahral sexi plavčíka Matta Brodyho,ktorého stvárňovaltri sezóny.Vrokoch 1996 až1998 sa na obrazovkáchobjavovalako Craig Field vMelrose Place. V roku 1999 si dal od hrania pauzu a začal sa venovať hudobnej kariére. Neskôr sa blysol ešte vo filmoch, ako Chlapec od susedov (2002), Posadnutá učiteľom (2010) či v drámePrisoners of the Sun (2013). V roku 2011 si vzal herečkuBrooke Burke, s ktorou má dve deti. Vlani dvojica oznámila, že sa po siedmich rokoch rozviedli.

David Charvet vyzerá výborne aj po toľkých rokoch (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), Instagram/David Charvet)
Zobraziť galériu (7)
David Charvet vyzerá výborne aj po toľkých rokoch (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), Instagram/David Charvet)  (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), Instagram/David Charvet)

Erika Eleniak - Shauni McClain

Playmate s ukrajinskými koreňmi Erika Eleniak sa preslávila svojou rolou Shauni McClain, ktorú hrávala v Pobrežnej hliadke od roku 1989 do roku 1992.Jej filmový debut bola rola v drámeE.T. - Mimozemšťan(1982). Menšie úlohy si potom zahrala vo viacerých snímkach, no skôr išlo o neúspešné béčkové filmy.Eleniak sa vydala zaFilipaGoglia v roku 1998, ale len po šiestich mesiacoch sa manželstvo skončilo rozvodom. V roku 2001 začala chodiť sRochom Daigleom, s ktorým sa neskôr zosobášila. Má s ním dcéru.

Erike Eleniak roky pristanú (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), Instagram/Erika Eleniak)
Zobraziť galériu (7)
Erike Eleniak roky pristanú (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), Instagram/Erika Eleniak)  (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC), Instagram/Erika Eleniak)

Yasmine Bleeth - Caroline Holden

Yasmine Bleeth otvorila Pobrežná hliadka dvere do ďalších projektov a ľudia ju považovali za jednu z najkraších a najsexi osobnostína svete. V roku 2000priznala, že je závislá od kokaínu a dobrovoľne išla na liečenie, no v roku 2001 spôsobila nehodu pod vplyvom drog, pričom v jej aute aj dome našli množstvo kokaínu. Neskôr sa však zo závislosti dostala. Svojho manžela stretla na klinike, kde sa liečila. V roku 2002 sa vzali a žijú spolu v Los Angeles.

Pozrite sa, ako sa zmenili aj ďalšie hviezdy seriálu:

Viac o téme: Pamela AndersonPobrežná hliadkaDavid HasselhoffAlexandra PaulYasmine BleethJeremy JacksonDavid CharvetErika Eleniak
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu