Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Jeden z najočakávanejších seriálov štartuje už o pár dní: Pozrite si skvelú ukážku

Henry Cavill ako Zaklínač
Henry Cavill ako Zaklínač (Zdroj: SITA/Katalin Vermes/Netflix via AP)

Premiéra dlho očakávaného seriálu The Witcher (Zaklínač) už skutočne klope na dvere. Oficiálny dátum premiéry stanovil streamovací gigant Netflix na 20. decembra, takže fanúšikovia Geralta z Rivie si môžu jeho dobrodužstvá užiť už počas vianočných sviatkov.

V hlavnej úlohe sa predstaví Henry Cavill, ktorý dal košom úlohe Supermana a na pekných pár rokov bude nosiť na chrbte meč. Seriál bude vychádzať priamo z kníh a jeho tvorcovia otvorene povedali, že fanúšikovia nikdy nemajú čakať príbehy, ktoré mali možnosť zažiť v počítačových hrách.

Okrem samotného Bieleho Vlka uvidímemnožstvo známychpostáv, ako Ciri (Freya Allan), Yennefer (Anya Chalotra), Renfri (Emma Appleton), Calanthé (Jodhi May), Mousesack/Myšilov (Adam Levy) či Triss Ranuncul/Merigold (Anna Shaffer).

Chýbať však nebude ani Cahir (Eamon Farren), Marigold (Joey Batey), Stregobor (Lars Mikkelsen), Istredd (Royce Pierreson), Eist (Björn Hlynur Haraldsson), Fringilla (Mimi Ndiweni), Sabrina (Therica Wilson-Read), Tissaia (MyAnna Buring) či Toruviel (Natasha Culzac). Tešíte sa na premiéru tohto seriálu?

Viac o téme: Henry CavillNetflixThe Witcher
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu