Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hlava bez vlasov či plešina? Pre tieto hviezdy žiaden problém... Urobili si z toho prednosť!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: SITA/Frank Masi/Universal Pictures via AP)

Sú herci, ktorých si s vlasmi ani nevieme predstaviť. Napriek tomu, že nemajú bohatú hrivu, na charizme a sexepíle nestrácajú. Veď viete si už predstaviť Jason Stathama či Vin Diesela s vlasmi? Už by to jednoducho nebolo ono.

Bruce Willis

Akčný hrdina, ktorý vždy všetkých zachráni a zvíťazí. Reč je o Bruceovi Willisovi, ktorý patrí medzi herecké špičky už desiatky rokov. V tomto prípade platí, že ako mu v mladosti svedčali vlasy, dnes mu práve "holá" hlava pridáva na príťažlivosti. Matka príroda tu vedela správne "čarovať", čo poviete?

Bruce Willis (Zdroj: TASR/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
Zobraziť galériu (8)
Bruce Willis (Zdroj: TASR/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)  (Zdroj: TASR/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

O tomsvedčiaaj krásne ženy, ktoré mal počas života po boku. Jeho prvou manželkou bola krásna herečka Demi Moore, ktorý si vzal v roku 1987 a spolu majú tri deti. Rozviedli sa v roku 2000.Willis bol potom zasnúbený s herečkouBrooke Burnsovou, no nevydržalo to.21. marca 2009 saoženil s modelkouEmma Heming, s ktorou má dve deti.

Bruce Willis a jeho manželka a modelka Emma Hemingová (Zdroj: TASR/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Zobraziť galériu (8)
Bruce Willis a jeho manželka a modelka Emma Hemingová (Zdroj: TASR/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)  (Zdroj: TASR/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Medzi jeho najlepšie filmy patriaséria Smrtonosná pasca, Smrť jej pristane (1992), Pulp Fiction (1994), Piaty element (1997), Šakal (1997), Šakal (1997), Armageddon (1998), Mercury (1998), Šiesty zmysel (1999), Vyvolený (2000), Red (2010) či najnovšie film Sklenený (2019).

Dwayne Johnson

Hora plná svalov a charizmy. O Dwayneovi Johnsonovi ani nemožno pochybovať, že by do tohto zoznamu nemal patriť. "The Rock" patri medzi najkrajších mužov sveta, ktorý s krátkymi vlasmi vyzeral príťažlivo a sympaticky, no až vyholená hlava mu dodala tú správnu drsnú guráž.Od septembra 2019je dokoncajehoúčet naInstagrameštvrtý najsledovanejší na svete. Johnson má aktuálne za ženuLauren Hashian, s ktorou sa vzali vlani a majú spolu dve deti.

Dwayne Johnson (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Zobraziť galériu (8)
Dwayne Johnson (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)  (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Na konte má množstvo úspešných filmov, ako napríklad Vitajte v džungli (2003), Kráčajúca skala (2004), Plán hry (2007), sériu Rýchlo a zbesilo od piatej časti, Zúbková víla (2010), Práskač (2013), Hercules (2014), San Andreas (2015), Centrálna inteligencia (2016), Pobrežná hliadka (2017), Jumanji (2017, 2019), Mrakodrap (2018) či Rampage Ničitelia (2018).

Vin Diesel

Vin Diesel a vlasy? To k sebe ani nepasuje. Mnoho mužov bojuje, aby mali čo najkrajšiu "hrivu", no Vin Diesel takýto problém nemá. Môžeme povedať, že práve herecký talent v spolupráci s imidžombez vlasov z neho spravili výnimočnú hollywoodsku hviezdu. Od roku 2007 má po boku partnerkuPalomu Jiménez a má tri deti.

Vin Diesel (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Zobraziť galériu (8)
Vin Diesel (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)  (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Na hereckej scéne je už 30 rokov, pričom má za sebou úspešné snímky, ako xXx (2002), Posledný lovec čarodejníc (2017), sériuRiddick ale hlavne sa preslávil sériou Rýchlo a zbesilo.

Jason Statham

Hollywoodsky sexsymbol, ktorý niekoľko rokov pôsobil aj ako model. Jason Statham je jednoznačne mužom, za ktorým sa otočí každá žena a patrí medzi miláčikov fanúšičiek. Jemné strnisko a krátka plešinka je s ním spätá a patrí k jeho nezameniteľnému charizmatickému imidžu. Od roku 2010 má oči len pre svoju družku Rosie Huntington-Whiteleyovou, má syna.

Jason Statham (Zdroj: SITA)
Zobraziť galériu (8)
Jason Statham (Zdroj: SITA)  (Zdroj: SITA)

Medzi jeho najznámejšie a najúspešnejšie snímky patria Lúpež po taliansky (2003), séria Kuriér, Zastav a neprežiješ (2006), Rallye smrti (2008), Zastav a neprežiješ, Mechanik zabijak (2011), sériu Expendables či Parker (2013).

Samuel L. Jackson

Jackson je plešatý, norád vo svojich filmoch nosí parochne.„Keď som začal strácať vlasy, bolo to v dobe, keď mali všetci veľa vlasov. Zrazu som cítilveľkú dieru uprostred môjho afro,"uviedol raz Samuel. Jeho prvá taká úloha s plešinoubola v neúspešnom filme Veľký špindeľ. Mnohí možno nevedia,že si zvyčajne vyberá svoje vlastné účesy pre každú postavu, ktorú zobrazuje.

Samuel L. Jackson (Zdroj: SITA/Photo by Victoria Will/Invision/AP)
Zobraziť galériu (8)
Samuel L. Jackson (Zdroj: SITA/Photo by Victoria Will/Invision/AP)  (Zdroj: SITA/Photo by Victoria Will/Invision/AP)

Na svojejplešine sa pobavil prvýkrát, keď sa vThe Tonight Showobjavil plešatý. Vysvetlil, že si musel oholiť hlavu pre jednu úlohu, ale potom dostával stále viac a viac takých rolí a musel si naďalej holiť hlavu, aby sa pre neho mohli pripraviť parochne. Zažartoval, že„jediný spôsob, ako budem mať čas, aby som si nechal vlasy dorásť,je, ak nebudem pracovať“.

Viac o téme: Samuel L. JacksonJason StathamBruce WillisVin DieselDwayne Johson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu