Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Akčné i komické TV TIPY: Nenechajte si ujsť aj kus mágie či cestu vesmírom

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň si môžete vychutnať akciu i romantiku zároveň. Koniec týždňa bude Harrymu Potterovi, ale aj drsňákovi Dwaynovi Johnsonovi, ktorý bude zachraňovať Kaliforniu po ničivom zemestrasení.

PONDELOK 20:30 Markíza - Všetky moje ex

Matthew McConaughey a Jennifer Garnerová zažiaria vromantickej komédii onenapraviteľnom sukničkárovi.Fotograf známych celebrít Connor Mead miluje slobodu, zábavu aženy. Connor veľmi dobre vie, že slobodu si treba vážiť, preto je jeho heslom "užiť si azmiznúť". Jeho život sa však zmení, keď je pozvaný na svadbu jeho brata Paula, kde stretne mladú Jenny, ktorá mu zlomí srdce.

UTOROK 22:30 Joj Plus - Obchodník so smrťou

Hlavnou postavou je obchodník Yuri Orlov, ktorý sa pohybuje vnajnebezpečnejších vojnových zónach sveta, hravo prekabáti agenta Interpolu, svojich obchodných konkurentov adokonca izákazníkov. Jeho najväčším súperom sa však nakoniec stane jeho vlastné svedomie. Takmer všetko, čo sa vo filme odohráva, vychádza zo skutočných udalostí.

STREDA 22:35 Markíza - Ide len o sex

Mladá žena Jamie, ktorá vyhľadáva v New Yorku schopných zamestnancov, presvedčí potenciálneho adepta Dylana, aby opustil svoje zamestnanie v San Franciscu a prijal prácu v New Yorku. Aj napriek tomu, že sa navzájom priťahujú, si obaja uvedomujú, že sú presne takí istí ako ich partneri, od ktorých zo vzťahov utekajú. A tak sa rozhodnú, že sa stanú priateľmi s výhodami.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Interstellar

Interstellar - červie diery a alternatívne dimenzie, v ktorých sa skupina výskumníkov rozhodne cestovať do neznáma s nádejou, že nájdu niečo, čo pomôže zachrániť náš svet, v ktorom dochádza jedlo, voda aj zdroje energie.

21:30 Jednotka - Brexit

V hlavnej úlohe aktuálnej a pálčivej drámy zo zákulisia kampane referenda o brexite sa predstaví Benedict Cumberbatch. Film sleduje kampaň z pohľadu nie veľmi známych stratégov z obch táborov - priaznivcov i odporcov

PIATOK 20:25 Joj Plus - Ľadové ostrie

Keď sa jedného dňa zraní olympijský hokejista Doug Dorsey, jeho život prestane mať zmysel, pretože už nemôže hrať profesionálny hokej. Túžba po najvyšších métach sa tak Dougovi rozpadne ako domček z karát. Kate Moseley je jednou z najtalentovanejších krasokorčuliarok na svete, ktorá žije iba pre výhru na zimných olympijských hrách. Jej jediným problémom je, že nemôže nájsť toho správneho športového partnera. Jedného dňa ich spojí osud.

SOBOTA 20:30 Markíza - Harry Potter a Dary smrti 1

Harry, Ron a Hermiona sa vydávajú na nebezpečnú misiu, aby našli horcruxy a zničili Voldemorta. Spoliehať sa musia iba na seba. Nebezpečenstvo číha na každom rohu. Medzitým sa svet kúzelníkov stal nebezpečným miestom pre všetkých nepriateľov pána Zla. Voldemorovi sluhovia kontrolujú ministerstvo aj Rokfort, no to najcennejšie stále nemá - Harryho Pottera.

NEDEĽA 20:30 Markíza - San Andreas

Kaliforniu zasiahlo masívne zemetrasenie. Pilot záchranného vrtulníka podniká nebezpečnú cestu naprieč štátom, aby zachránil svoju stratenú dcéru.

Viac o téme: Harry PotterMatthew McConaugheyDwayne JohnsonInterstellar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu