Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Telenovelu Skrytá vášeň sme milovali: FOTO Obľúbení hrdinovia po rokoch... Oni vážne nestarnú?!

Zobraziť galériu (13)
(Zdroj: Photo © RTI Televisión)

Kolumbijská telenovela, ktorá pobláznila celý svet. Skrytá vášeň, ktorá sa na Slovensku začala vysielať v roku 2003, mala v sebe tú správnu kombináciu drámy, komédie a romantiky, vďaka čomu si ju diváci zamilovali. Ak ste zvedaví, ako sa po rokoch zmenili bratia Reyesovci, sestry Elizondové a ďalší hrdinovia, tento článok je práve pre vás.

Skrytá vášeňje 188-dielna kolumbijskátelenovelaod Julia Jiméneza z roku2003,ktorá je remakom inej kolumbijskej telenovelyLas aguas mansas(Tiché vody) natočenej v roku1994. Každá časť trvala 45 minút. Ak si nepamätáte, o čom táto telenovela bola, pripomenieme vám to.

Juan, Oscar a Franco sú bratia, ktorí majú ešte sestru Libiu.Tá je mladá, krásna a zamilovaná do bohatého Bernarda Elizonda, ktorý je o hromadu rokov starší ako ona.Libia otehotnie, ale Bernardo má nehodu na koni a umiera.Zdrvená dievča sa až teraz dozvedá, že Bernardo bol ženatý a mal tri dcéry, potom spácha samovraždu.

Jej bratia chcú pomstiť sestrinu smrť a vydávajú sa do domu rodiny Elizondo.Tam stretnú tri krásne sestry - Jimenu, Saritu a Normu.Norma je vydatá, ale jej manželstvo s Fernandom nie je šťastné.Bratia plánujú pomstu, nechajú sa zamestnať v dome Elizondových. Čo však nikto z nich nečakal,do krásnych sestier sa zamilujú. Pozrite sa, ako vyzerajú hlavní hrdinovia dnes a ako sa im darí.

Danna García - Norma Elizondová

Normu Elizondovú si v telenovele zahrala Danna García.Je modelkoua herečka, ktorá svoju televíznu kariéru začala už ako štvorročná. V Skrytej vášni hrala zaľúbenú dvojicu s Mariom Cimarrom, s ktorým stvárnila páraj neskôr, v historickej telenoveleLa Traición z roku 2007. Danna má jedno dieťa, ktoré sa narodilo v júli 2017, z jej vzťahu sošpanielskymnovinárom Ivánom Gonzálezom. V súčanosti má 41 rokov.

Danna García počas natáčania Skrytej vášne a aktuálne (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/dannagarciaphoto)
Zobraziť galériu (13)
Danna García počas natáčania Skrytej vášne a aktuálne (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/dannagarciaphoto)  (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/dannagarciaphoto)

Mario Cimarro- Juan ReyesGuerrero

Mario Cimarro, ktorý stvárnil Juana Reyesa, si zahral vo viacerých seriáloch, telenovelách aj vo filmoch. V súčasnosti má 48 rokov, no ako by sa od nakrúcania Skrytej vášne ani nezmenil. Tento kubánsky herec má za sebou viacero vzťahov aj manželstvo.

Mario Cimmaro ani po rokoch nestratil na sexepíle (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/Mario Cimarro)
Zobraziť galériu (13)
Mario Cimmaro ani po rokoch nestratil na sexepíle (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/Mario Cimarro)  (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/Mario Cimarro)

Mario Cimarro bol sedem rokov ženatý sherečkou NataliouStreignardovou (1999 - 2006), neskôr chodil s herečkouVanessouVillelaa tiež herečkouZuriaou Vega. Aktuálne je zasnúbený so slovenskou modelkou Bronislavou Gregušovou. O ruku ju požiadal v novembri 2019pred vodopádmi v jednom z argentínskych národných parkov.

(Zdroj: Instagram/Mario Cimarro)
Zobraziť galériu (13)
(Zdroj: Instagram/Mario Cimarro)  (Zdroj: Instagram/Mario Cimarro)

Paola Rey - Jimena Elizondová

Herečka Paola Rey, ktorá stvárnila Jimenu Elizondovú, si zahrala vo viacerých seriáloch aj vo filmoch. Na nejaký čas stiahla k modelingu a objavila sa v niekoľkých dieloch seriálu Deciciones.Ďalšiaz telenoviel, v ktorej stvárnila hlavnú úlohu, je Amores de mercado.V súčasnosti má Paola 40 rokov. Tipovali by ste jej toľko?

Vari ona vôbec nestarne? (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/paolareyactriz)
Zobraziť galériu (13)
Vari ona vôbec nestarne? (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/paolareyactriz)  (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/paolareyactriz)

Čo sa týka osobného života, vroku 2002 mala krátky pomer s portorikánskym spevákomLuisom Fonsim.V súčasnosti je šťastne vydatá za herca Juana Carlosa Vargasa, ktorého stretla pri natáčaní telenovelyMontecristo. Vzali sa v roku 2010 a majú spoludve deti, Olivera aLea. S hercomJuanom Alfonso Baptistom, s ktorým stvárnila v Skrytej vášni pár,sú doteraz veľmi dobrí priatelia.

Paola Rey a Juan Alonso Baptista sú doteraz priateľmi (Zdroj: Instagram/juanbaptistad)
Zobraziť galériu (13)
Paola Rey a Juan Alonso Baptista sú doteraz priateľmi (Zdroj: Instagram/juanbaptistad)  (Zdroj: Instagram/juanbaptistad)

Juan Alfonso Baptista Díaz -Oscar Reyes Guerrero

Venezuelský televízny herec Juan Alfonso Baptista stvárnil v Skrytej vášni Oscara Reyesa. Na kontemá viacero seriálov a telenoviel. Za sebou má niekoľko nevydarených vzťahov a manželstvo s herečkou Mariou Fernandou Barretovou, s ktorou sa mal vlani rozviesť. Aktuálne má Juan Alfonso 43 rokov.

Juan Alfonso Baptista vyzerá aj po rokoch výborne (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/juanbaptistad)
Zobraziť galériu (13)
Juan Alfonso Baptista vyzerá aj po rokoch výborne (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/juanbaptistad)  (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/juanbaptistad )

Natasha Klauss - Sara Elizondová

Herečka Natasha Klauss stvárnila v telenovele Saru Elizondovú. Okrem toho je pre slovenských divákov známa aj z telenovielLa Tormenta: Pokušenie lásky čiVojna Monteovcov.Natasha Klauss bola dvakrát vydatá. S prvým manželom, televíznym producentom, Victorom Gómezom má dcéru Isabellu. V roku 2003 sa vydala za Marcela Greca, s ktorým má dcéru Palomu. Po desiatich rokoch im však manželstvo stroskotalo. V súčasnosti má 44 rokov a vyzerá naozaj dobre.

Natasha Klauss vyzerá na svoj vek výborne, čo poviete? (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/ natashaklauss27)
Zobraziť galériu (13)
Natasha Klauss vyzerá na svoj vek výborne, čo poviete? (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/ natashaklauss27)  (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/ natashaklauss27)

Michel Brown - Franco Reyes

Argentínsky herec a spevák Michel Brown patril rozhodne medzi miláčikov diváčok, čo určite platí aj dodnes. Má totiž za sebou množstvo seriálov a telenovel a dokonca a filmy. V súkromnom živote tvoril nejaký čas pár s hereckou kolegyňou zo Skrytej vášne, a to Paolou Rey. V roku 2013 si vzal za ženu modelkuMargarituMuñoz. Aktuálne má seriálový Franco Reyes 43 rokov.

Michelovi Brownovi, ktorý stvárnil Franca, pridali roky na mužnosti (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/Michel Brown)
Zobraziť galériu (13)
Michelovi Brownovi, ktorý stvárnil Franca, pridali roky na mužnosti (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/Michel Brown)  (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/Michel Brown)

Juan Pablo Shuk -Fernando Escandón

Predstaviteľ hlavného záporáka Fernanda Escandóna má za sebou množstvo seriálov a filmov, pričom za zmienku určite stojí úspešný seriál Narcos, v ktorom hral Colonela Martineza. Dnes má 54 rokov a je od roku 2012 je šťastne ženatý.

Juan Pablo Shuk vyzerá v skutočnosti a po rokoch oveľa viac sympatický, čo poviete? (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/jpshuk)
Zobraziť galériu (13)
Juan Pablo Shuk vyzerá v skutočnosti a po rokoch oveľa viac sympatický, čo poviete? (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/jpshuk)  (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/jpshuk)

Kristina Lilley -Gabriela AcevedoElizondová

Dnes už 56-ročná Kristina Lilley, ktorá stvárnila Gabrielu Elizondovú, matku Normy, Sary a Jimeny, je doteraz profesijne aktívna. Zahrala si v desiatkach televíznych seriáloch a telenovelách, za ktoré bola aj ocenená. Má dve dcéry.

Kristina Lilley počas natáčania Skrytej vášne a v súčasnosti (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/kristililley)
Zobraziť galériu (13)
Kristina Lilley počas natáčania Skrytej vášne a v súčasnosti (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/kristililley)  (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/kristililley)

Zharick León - Rosario Montes

Zharick León, ktorá si v Skrytej vášni zahrala barovú speváčku Rosario Montes, má dnes už 45 rokov, no tento vek by jej netypoval nikto. Bola dvakrát vydatá a má dve deti.

Zharick León zastavila starnutie? (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/Zharick León)
Zobraziť galériu (13)
Zharick León zastavila starnutie? (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/Zharick León)  (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/Zharick León)

Lorena Meritano - DinoraRosales

Lorena Meritano, ktorá v telenovele stvárnila potvoru Dinoru, má dnes už 49 rokov. Asi rok bojovala s rakovinou prsníka, nad ktorouzvíťazila v roku 2015. Od roku 2013 je vydatá za hercaErnesta Calzadilla.

Lorena Meritano vyzerá napriek tomu, že prekonala, výborne (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/Lorena Meritano oficial)
Zobraziť galériu (13)
Lorena Meritano vyzerá napriek tomu, že prekonala, výborne (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/Lorena Meritano oficial)  (Zdroj: Photo © RTI Televisión, Instagram/Lorena Meritano oficial)

Viac o téme: TelenovelaSkrytá Vášeň
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu