Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Správa, na ktorú čakal celý svet: Priatelia sú SPÄŤ! Vracajú sa všetci pôvodní herci

Priatelia Zobraziť galériu (2)
Priatelia (Zdroj: Photo © Warner Bros. Television)

Herci z kultového seriálu Priatelia po viac ako 15 rokoch od odvysielania poslednej epizódy spoločne natočia ďalší, špeciálny diel. Informovala o tom chystaná streamingová služba HBO Max, ktorá sa divákom predstaví v máji.

Nové stretnutie seriálových postáv Rachel, Moniky, Phoebe, Joeyeho, Chandlera a Rossa má byť jedným z hlavných lákadiel pre nových predplatiteľov, ktorým HBO Max ponúkne aj všetkých 236 starších epizód natočených v rokoch 1994 až 2004. "Spojíme sa s Davidom (Schwimmerom), Jennifer (Aniston), Courtney (Coxovej), Mattom (LeBlancom), Lisou (Kudrowovou) a Matthewom (Perrym) pre špeciálnureláciu HBO Max, ktorúdáme k dispozícii spolu s celou knižnicou všetkých dielov Priateľov," uviedol programový riaditeľ stanice Kevin Reilly.

Brad a Jen opäť spolu? VIDEO Nežné stretnutie! Pitt sa na ňu nemohol vynadívať

Akú presne bude mať nové stretnutie postáv zo seriálu podobu, Reilly nechcel upresniť. Povedal len, že nová epizóda sa ponesie v rovnakom duchu, ako keď sa kedysi šestica priateľov spoločne s divákmi stretávala v reálnom čase. Herci budú mať pri natáčaní zároveň úlohu producentov. Podľa serveru Variety každý z nich dostane za svoju účasť 2,5 milióna dolárov (približne 2,3 milióna eur).

Správa, na ktorú čakal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Reed Saxon, file)

"A je to tu ...", komentoval oznámenie HBO na Instagramu Matthew Perry. Nadšene potom na sociálnych sieťach reagovaliaj tisíce fanúšikov.

Americký seriál Priatelia patril k najúspešnejším televíznym projektom vysielanýchna prelome storočia. Počas desiatich rokov sa stal diváckym fenoménom, poslednú epizódu na stanici NBC tak v máji 2004 sledovalo len v Amerike cez 52 miliónov divákov. Cez neskoršie časté špekulácie o možnom návrate to bolo naposledy, čo sa Priatelia v premiére objavili.

Viac o téme: SeriálPriateliaHBO Max
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu