Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Koniec tajnostiam: Takto bude vyzerať Robert Pattison ako nový Batman

Robert Pattison ako Batman
Robert Pattison ako Batman (Zdroj: YouTube/Smasher)

Pokus o udržanie celého nového obleku, ktorý bude obliekať Robert Pattison ako Batman v najnovšom filme, je minulosťou. Na internet sa okrem oficiálnej ukážky dostali aj fotografie z nakrúcania, na ktorých je vidieť celý kostým vo svojej plnej kráse.

Na viacerých lokáciách v Škótsku momentálne prebieha nakrúcanie najnovšieho filmu o Batmanovi. Ten s najväčšou pravdepodobnosťou naštartuje úplne novú sériu o netopierom mužovi. V hlavnej úlohe sa predstaví herec Robert Pattison, hviezda série Twilight. Mnoho ľudí nebolo s výberom herca spokojných, no musíme povedať, že Robert naozaj vie hrať, čo dokazuje aj vo svojich posledných filmochakoDamselči mysterióznej snímkeThe Lighthouse.

Pred pár dňami sme sa dočkali debutového videa, ktoré odhaľuje herca v kostýme. Sledovať tak môžeme podobný marketing, ako v prípade Jokera. Video je pomerne tmavé, no vidieť môžeme nové logo, ktoré sa podobá skôr oblekom z hier, než tým doterajším filmovým. Okrem toho zaujal veľký výrez na tvár.

Aby toho ale nebolo málo, pred pár hodinami sa na internete objavili fotografie z nakrúcania kaskadérskych scén (je vidieť, že sánka nepatrí Pattisonovi), vďaka ktorým môžeme vidieť takmer celý kostým. Tomu samozrejme chýba plášť, ktorý sa, rovnako ako v prípade predchádzajúcich filmov, dorobí až po natočení filmu.

RežérujeMatt Reeves, ktorý sa postaral o skvelé dve časti z najnovšejtrilógie o Planéte opíc. Predpokladaný dátum premiéry nového filmu o Batmanovi (od ktorého si štúdio rozhodne sľubuje sériu) je naplánovaný na 25. júna 2021.

Viac o téme: BatmanRobert Pattison
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu