Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hviezdy telenovely Keď budeš moja po 19 rokoch: FOTO Vyzerajú skvele... Na sexi Fabiána zabudnite!

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: Photo © Televisión Azteca)

Obľúbená mexická telenovela, ktorá sa do pamäte divákov nezmazateľne zapísala vďaka temperamentnej Palome a Diegovi a kávovými plantážami. Reč je o telenovele Keď budeš moja, ktorá mala premiéru pred 19 rokmi a očarila divávov na celom svete. Ako sa za tento čas zmenili hlavné postavy a čo im osud priviedol do cesty?

Mimoiadne populárna mexická telenovelaKeď budeš mojaje o príbehu lásky medzi krásnou, temperamentnou, ambicióznou a veľmi sympatickouzberačkou kávy Palomou a charizmatickým dedičom kávovníkových plantáží Diegom. Ich láska však muselačeliťmnožstvu prekážok, odlúčeniu a intrigám. Začala sa vysielať v roku 2001 a dokopy sa natočilo 238 epizód.Pozrite sa s nami, ako sa zmenili hlavné postavy po19 rokoch.

Silvia Navarro - Paloma

Predstaviteľka hlavnej postavy Palomy Silvia Navarro má v súčasnosti už 41 rokov. Po natočení telenovely Keď budeš moja hrávala v divadle, neskôr sa opäť objavila v telenovelách MonteCristo,Mañana es para siempre či Cuando me enamoro, pričom vo všetkých stvárnila ústrednú postavu. Čo sa týka osobného života, vroku 2012 Navarro potvrdila, že je vo vzťahu s Gerardom Casanovom. O tri roky neskôr oznámilasvoje tehotenstvo aporodila svojho prvého syna Léona.

Silvia Navarro vari ani nestarne? Vľavo ako Paloma, vpravo súčasnosť (Zdroj: Repro foto Cuando seas mía, Instragram/Silvia Navarro)
Zobraziť galériu (10)
Silvia Navarro vari ani nestarne? Vľavo ako Paloma, vpravo súčasnosť (Zdroj: Repro foto Cuando seas mía, Instragram/Silvia Navarro)  (Zdroj: Repro foto Cuando seas mía, Instragram/Silvia Navarro)

Sergio Basañez - Diego

Dnes už 49-ročný SergioBasañez stvárnil bohatého dediča kávových plantáží Diega, ktorý sa zahľadel do zberačky Palomy. Vášeň tejto dvojicebol doslova hmatateľný na obrazovke a preto sa niet čo čudovať, že sa spoluobjavili aj v ďalšej telenovele s názvom La heredera, pričom pár spolu tvorili nejaký čas aj v súkromí. Okrem toho si zahral vtelenovelách ako Vášeň a nenávisť čiAmor en custodia a vystupuje v divadle.Čo sa týka súkromia, to si starostlivo stráži. Bulvárne média však v roku 2014 prišlis informáciou, že Sergio je homosexuál.

Sergio Basañez zo svojho šarmu nestratil ani po rokoch, čo poviete? (Zdroj: Photo © Televisión Azteca, Instagram/Sergio Basañez)
Zobraziť galériu (10)
Sergio Basañez zo svojho šarmu nestratil ani po rokoch, čo poviete? (Zdroj: Photo © Televisión Azteca, Instagram/Sergio Basañez)  (Zdroj: Photo © Televisión Azteca, Instagram/Sergio Basañez)

Rodrigo Abed - Fabián

Herec Rodrigo Abed, ktorý si zahral namysleného Fabiana Sancheza Serranabažiaceho po moci, má v súčasnosti už 49 rokov a keby ste ho stretli na ulici, pravdepodobne by ste ho na prvý pohľad nespoznali. Po telenovele si zahral v pár úspešných filmoch a seriáloch, pričom aktuálne hrá v seriáli od Netflixu s názvom El Chapo či v Hraniciachúnosnosti. Pri natáčaní Keď budeš moja sa dal dohromady s Anette Michel (Barbara), s ktorou si zahrali manželov. Pár sa nakoniec o rok neskôr vzal, ale v roku 2003 sa rozišli.

Rodrigo Abed v ako Fabián a v súčasnosti. Asi by ste ho ani nespoznali (Zdroj: Photo © Televisión Azteca, Instagram/rodrigoabed)
Zobraziť galériu (10)
Rodrigo Abed v ako Fabián a v súčasnosti. Asi by ste ho ani nespoznali (Zdroj: Photo © Televisión Azteca, Instagram/rodrigoabed)  (Zdroj: Photo © Televisión Azteca, Instagram/rodrigoabed)

Anette Michel - Bárbara

Mexická herečka a modelka Anette Michel, ktorázahviezdila ako Fabiánova žena Barbara, má v súčasnosti 48 rokov. Zahrala siďalších ôsmichtelenovelách. Má za sebou tri manželstvá a syna. Po 19 rokov od natáčania telenovely zmenila farbu vlasov avyzerá skvele.

Anette Michel v roku 2001 a dnes (Zdroj: Repro foto Cuando seas mía, Instagram/anettemicheltv)
Zobraziť galériu (10)
Anette Michel v roku 2001 a dnes (Zdroj: Repro foto Cuando seas mía, Instagram/anettemicheltv)  (Zdroj: Repro foto Cuando seas mía, Instagram/anettemicheltv)

Luis Felipe Tovar - Miguel

Luis Felipe Tovar, ktorý stvárnil vypočítaného Muguela Alfonsa, má dnes už 58 rokov. Po telenovele s herectvom neprestal, o čom svedčí fakt, že má na konte v súčasnosti desiatky filmov a viacero seriálov. Má syna menom Timoteo a dcéru Mariu Fernandu. Za 19 rokov sa okrem vrások ani veľmi nezmenil, čo poviete?

Luis Felipe Tovar v roku 2001 a dnes (Zdroj: Photo © Televisión Azteca, Instagram/uisfelipetovar)
Zobraziť galériu (10)
Luis Felipe Tovar v roku 2001 a dnes (Zdroj: Photo © Televisión Azteca, Instagram/uisfelipetovar)  (Zdroj: Photo © Televisión Azteca, Instagram/uisfelipetovar)

Martha Cristiana- Berenice

Martha Cristiana, ktorá stvárnila ufňukanú a "neukojenú" manželku Diega Berenice, má 51 rokov. V roku 2015 sa rozviedla a má štyri deti.

Martha Cristiana sa takmer ani nezmenila, čo myslíte? (Zdroj Repro foto Cuando seas mía, Instagram/martha_cristiana)
Zobraziť galériu (10)
Martha Cristiana sa takmer ani nezmenila, čo myslíte? (Zdroj Repro foto Cuando seas mía, Instagram/martha_cristiana)  (Zdroj: Repro foto Cuando seas mía, Instagram/martha_cristiana)

Ana Serradilla - Daniela

Herečka Ana Serradilla, ktorá stvárnila Diegovu sestru Danielu, má dnes 41 rokov, no tento vek by jej tipoval len málokto. Po účinkovaní v Keď budeš moja ostalanaďalej v hereckej brandži, pričom si zahrala vo viacerých filmoch a seriáloch.

Ana Serradilla vyzerá aj po 19 rokoch výborne (Zdroj: Photo © Televisión Azteca, Instagram/la_serradilla)
Zobraziť galériu (10)
Ana Serradilla vyzerá aj po 19 rokoch výborne (Zdroj: Photo © Televisión Azteca, Instagram/la_serradilla)  (Zdroj: Photo © Televisión Azteca, Instagram/la_serradilla)

Iliana Fox - Diana

Iliana Fox stvárnila v telenovele druhú sestru Diega, Dianu. Sjej seriálovou sestrou Danielou ostali v súkromí skvelé kamarátky, ktoré sa doteraz navštevujú. Po telenovele si zahrala v niekoľkých filmoch a v seriáliTajný život seňoraÁvily (2013 - 2018). Niekoľko rokov bola vo vzťahu s mexickým hercomJosé Maríom Yazpikom,s ktorým mádcéru.

Iliana Fox ako Diana v roku 2001 a v súčasnosti (Zdroj: Photo © Televisión Azteca, Instagram/ilianafoxoficial)
Zobraziť galériu (10)
Iliana Fox ako Diana v roku 2001 a v súčasnosti (Zdroj: Photo © Televisión Azteca, Instagram/ilianafoxoficial)  (Zdroj: Photo © Televisión Azteca, Instagram/ilianafoxoficial)

Viac o téme: Keď budeš mojaSergio BasañezSilvia Navarro
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu