Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Celebrity v KORONAkaranténe: Šialené! Hanksova žena rapuje, Ellen vyvoláva ľuďom a Hopkins hrá pre mačku

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram)

Všetci na svete momentálne stále čelíme pandémii koronavírusu. Ľudí zavrel tento vírus doma a už viac ako dva týždne trávia v karanténe. Lezie vám to na nervy alebo si konečne užívate čas doma? Aj celebrity musia ostať vo svojich domovoch a svojich fanúšikov pravidelne informujú na sociálnych sieťach. Niektoré príspevky sú naozaj šialené!

Každý trávime karanténu po svojom, niekto pracuje z domu, niekto oprášil staré koníčky a niekto robí bláznivé veci. Inak na tom nie sú ani celebrity. Čo poviete?

Anthony Hopkins

Oscarový herec Anthony Hopkins tiež trávi karanténu po svojom, rozhodol sa zahrať na klavíri pre svoju mačku. „Niblo sa stará o to, aby som ostal zdravý a preto ho za odmenu zabávam... mačky,“ napísal na Twitteri.

Neskôr sa rozhodol porozprávať, ako vyzerá desiaty deň jeho karantény.

Gal Gadot

Komiksová superžena sa rozhodla originálnym spôsobom spojiť desiatky hercov.„Ahojte, všetci. Deň šiesty v karanténe. A musím povedať, že za posledných pár dní som sa cítila trochu filozoficky,“ povedala Gal Gadot vo videu naInstagrame. „Tento vírus ovplyvnil celý svet. Každého. Nezáleží na tom, kto ste, odkiaľ ste. Všetci sme v tom spolu.“ Legendárnu pieseň Johna Lennona si zaspievalo mnoho známych osobností.

Kevin Bacon

Herec Kevin Bacon sa zapojil do výzvy. Podstatou je, aby ste označili šiestich ľudí, z ktorých každý má povedať, pre koho ostáva doma. On ostáva doma pre svoju manželku Kyru Sedgwick.

#IStayHomeFor @kikkosedg! Hey everybody, it’s now so important to stay home and keep our distance from others if you are able. It’s one way we can help prevent the spread of #Coronavirus and save lives. The more of us who can, make it safer for those who can’t. So if you’re home too like me, post a video or photo with a sign like mine, telling who you are staying home for and ask 6 friends to do the same. Post it with the hashtag #IStayHomeFor so I can see and share. The more folks involved, the merrier - We’re all connected by various degrees (Trust me, I know!) I’m kicking it off with @jimmyfallon @eltonjohn @Brandicarlile @kevinhart4real @ddlovato @davidbeckham - but I encourage YOU ALL to join in too! Let’s use this 6 Degree thing to do some good! . . . . #Corona #Coronavirus #StayHome #StaySafe #6Degrees #ThinkingOfYou #SpreadTheWord

Príspevok, ktorý zdieľa Kevin Bacon (@kevinbacon),

Veľmi príjemne ho prekvapilo, koľko ľudí jeho výzvu vypočulo a prezdieľalo si ju na Instagrame. Vytvoril z toho krátke videjko, kde sú všetci, ktorí sa zatiaľ zapojili. „Wow. Je krásne a inšpiratívne vidieť, ako výzva #zostávamdomapre (#IStayHomeFor grow) rastie,“ napísal. „Neprestávajte postovať. Budem to sledovať a komentovať. Posielam vám veľa lásky a dúfam, že ste v bezpečí,“ dodal.

Steve Martin

Aj skvelý komediálny herec Steve Martin predviedol niečo zo svojho umenia, ktorému sa počas karantény venuje. Pre všetkých zahral trochu na bendžo. Treba povedať, že mu to naozaj ide. Čo poviete?

Ellen DeGeners

Moderátorka a komička Ellen DeGeners je takisto doma a ako jedna z mnohých nevysiela ani svoju legendárnu a skvelú šou. Čas v karanténe trávi tiež po svojom a ostáva verná svojim komickým vlohám. Jednoducho z gauča volá ľuďom.

Nie hocijakým. Ale svojim celebritným kamošom. Zavolala Jennifer Aniston, Justinovi Timberlakovi a jeho žene, dokonca aj Michelle Obamovej, manželke bývalého amerického prezidenta.

Justinovi zavolala, aby sa ho spýtala, čo robí. „Nič,“ povedal. „Okej a čo robí Jess (Timberlakova manželka Jessica Biel, pozn. red.)?“ Do toho sa zapojila aj jeho manželka. „Nič,“ odpovedala. „Okej, ak zavolám neskôr,“ povedala Ellen. „Okej, zavoláš tak za pol hodinu?“ Dodal Timberlake, ktovie, pri čom ich Ellen pristihla.

Jennifer Lopez

Aj Jennifer Lopez sa so svojim snúbencom musia nejako zabaviť. Rozhodli sa absolvovať jednu z výzviev „ukáž prstom“. Obaja majú zatvorené oči a odpovedajú pritom na otázky o sebe. Odpoveďou ste len vy alebo vaša polovička, preto stačí ukázať prstom.

Rita Wilson

Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilson boli prvými celebritami, ktoré verejne publikovali, že majú koronavírus. Momentálne sú v domácej karanténe v prenajatom dome v Austrálii, kde sa nakazili. Po pár dňoch ich už prepustili z nemocnice. Tiež trávia čas po svojom. Rita Wilson zdieľala na Instagrame video, v ktorom číta knihu a začne rapovať. Počas karantény si veru čo to napočúvate.

See it to believe it

Príspevok, ktorý zdieľa Rita Wilson (@ritawilson),

Neskôr pridala ďalší príspevok. „Aj vy už bláznite? Máte návrh na môj karanténový playlist? Napíšte mi!“ napísala Hanksova manželka, ktorá sa rozhodla zverejniť svoje telefónne číslo a chce odpovedať všetkým. „Dávam vám svoje telefónne číslo!! A áno... som to naozaj ja,“ povedala. Uvidíme, či sa jej podarí odpísať všetkým.

Ashley Tisdale a Vanessa Hudgens

Herečka Ashely Tisdale, ktorú diváci poznajú najmä z tínedžerského muzikálu High School Musical sa rozhodla zaspomínať si. A práve na tento muzikál. V karanténových dňoch sa venuje Tik Toku a v jednom z príspevkov si zatancovala krátku choreografiu z muzikálu.

Svojsky na to reagovala aj jej kolegyňa Vanessa Hudgens, ktorá si v muzikáli zahrala tiež jednu z hlavným postáv. Pridala sa k nej svojou „vínovou choreografiou“. Čo poviete?

Viac o téme: Anthony HopkinsTom HanksRita Wilson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu