Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Humorné TV TIPY: Zabavte sa s lotrovským fotrom, netradičným profesorom a opitou štvoricou

(Zdroj: Warner Bros. Pictures)

S humorom sa všetko znáša ľahšie, aj sedenie doma kvôli pandémii. Dajme si teda tento týždeň v karanténe komediálne televízne tipy.

PONDELOK 21:25 Markíza - Jeho foter, to je lotor

Sotva sa Robert De Niro ako Jack Byrnese zmieri s tým, že si jeho dcéra stoj čo stoj chce vziať svojho priateľa Grega za manžela, narazí na ďalší problém. Greg ich totiž chce zoznámiť so svojimi rodičmi. Tí sú však na pomery upätého Jacka dosť excentrickí a spolu so svojím špeciálne upraveným obytným autobusom nerobia dobrý dojem. V každom prípade sa však tieto ich rozdielne povahy postarajú o oddychovú zábavu.


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Rodina v hlavnej úlohe: S týmito seriálmi sa z tej svojej zaručene nezbláznite


UTOROK 19:30 HBO2 - Spider-Man: Ďaleko od domova

Vždy dobre naladený Peter Parker sa s dávkou humorných hlášokrozhodne vydať s kamarátmi na prázdniny do Európy. Jeho plán zanechať na pár týždňov superhrdinstvo však zlyhá hneď na začiatku výletu, keďže mu cestu skríži agent Nick Fury a požiada ho o pomoc. Peter ako Spider-Man spojí sily s Mysteriom a pustia sa do boja s chaosom, ktorý sužuje celý kontinent.

STREDA 20:15 JOJ Cinema - Fakjú pán profesor

Zeki Müller práve vyšiel z väzenia, no keďže na mieste, kde jeho priateľka zakopala ukradnuté peniaze, vyrástla telocvičňa, tak nastúpi na školu ako falošný učiteľ. Vo dne tak bojuje s problematickými študentmi a svojou neschopnosťou učiť, v noci zase kope pod telocvičňou tunel. Na skrotenie svojich žiakov používa netradičné drastické metódy, ktoré odsudzuje jeho kolegyňa Lisa, no napriek tomu sa do neho zamiluje. To však nevie, čo všetko pred ňou skrýva.


Mohlo by vás zaujímať:Kultové páry zo strieborného plátna: VIDEO Ich vzťah bude navždy krásny a intenzívny


ŠTVRTOK 21:30 JOJ - Hriešny tanec

Sedemnásťročná Frances, ktorú každý vola Baby, trávi prázdniny s rodičmi a sestrou Lisou v hotelovom komplexe pre zámožných dovolenkárov. Baby však nebaví povinný program pre starších a hádky so sestrou ju už unavujú. Našťastiepri jednej prechádzke objaví úplne iný svet, v ktorom tanečníci predvádzajú úplne iné tance, aké ukazujú hotelovým hosťom. Tam sa stretne s inštruktorom Johnnym a leto sa môže začať.

PIATOK 20:30 Markíza - Wonder Woman

Pri ostrovnom raji Amazoniek havaruje americký pilot a porozpráva im o masívnom vojnovom konflikte, ktorý zúri v okolitom svete. Diana - princezná Amazoniek opúšťa bezpečný domov s presvedčením, že práve ona dokáže hrozbu zastaviť. V boji objavuje nielen svoje schopnosti, ale aj lásku.

SOBOTA 21:50 Nova Cinema - Vo štvorici po opici

Lúčenie sa so slobodou môže dopadnúť rôzne. Napríklad aj tak, že sa počas neho stratí budúci ženích. Aby ho jeho kamaráti našli, musia poriadne potrápiť svoju pamäť a po kúskoch poskladať, čo všetko sa predchádzajúci večer stalo.


Mohlo by vás zaujímať:Filmový útok mimozemšťanov rovno u vás doma: VIDEO Tieto staršie kúsky rozhodne stoja za to


NEDEĽA 18:50 HBO - Debbie a jej parťáčky

Legendárny zlodej Danny Ocean má sestru Debbie. A práve ona dá dokopy tým špecialistiek, s ktorými sa rozhodne pripraviť lúpež storočia. Ich cieľom je akcia roku Met Gala v New Yorku a náhrdelník, ktorého hodnota presahuje 150 miliónov dolárov.

Viac o téme: Hriešny tanecVo štvorici po opiciWonder WomanFakjú pán profesor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu