Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Koronavírusu podľahla hviezda Star Wars: Emotívne slová slávneho herca... Stratil som drahého priateľa!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/Chris Hemsworth)

Herec z filmov Hviezdne vojny Andrew Jack zomrel v Británii na nákazu novým koronavírusom. Mal 76 rokov. V stredu to oznámila jeho agentka, ktorú citovala tlačová agentúra AP. Smrť Jacka zasiahla aj hollywoodskeho herca Chrisa Hemswortha.

Slávneho herca Chrisa Hemswortha, ktorého poznáme z role Thora, úmrtie Jacka veľmizasiahlo. Na sociálnej sieti Instagramzverejnil fotografiu Andrewa Jacka spolu s dojímavým popisom, vktoromho ocenil a opísal jeho vplyv na Chrisovu kariéru.

„Tento týždeň som stratil drahého priateľa kvôli koronavírusu," uviedol v poste. „Andrew Jack bol úžasná, láskavá, krásna duša a mnea mnohím ďalším veľmi chýba," pokračoval v emotívnych slovách. „Počas rokov som s ním pracoval na viacerých filmoch a bol to najlepší hlasový tréner," skonštatoval Chris.

Zdroj: Instagram/chrishemsworth
Zobraziť galériu (3)
Zdroj: Instagram/chrishemsworth  (Zdroj: Instagram/chrishemsworth)

Andrew Jack zomrel na koronavírus, odišiel v pokoji

Jack, ktorý pracoval aj ako učiteľ hereckého prejavu, podľahol ochoreniu COVID-19 v utorok v nemocnici v anglickom grófstve Surrey, napísala agentka Jill McCulloughová v oznámení."Andrew žil na jednom z najstarších fungujúcich hausbótov na rieke Temža, bol mimoriadne nezávislý, ale bláznivo zaľúbený do svojej manželky, takisto učiteľky hereckého prejavu,"uviedla agentka.

Jack hral admirála Ematta vofilme"Star Wars: Poslední Jediovia" a objavil sa tiež v snímkach "Solo: Star Wars Story" a "Star Wars: Sila sa prebúdza". Jeho manželka Gabrielle Rogersová, ktorá sa nachádza v karanténe v Austrálii, zverejnila na sociálnych sieťach odkaz: "Andrewovi Jackovi pred dvoma dňami diagnostikovali koronavírus. Nemal bolesti a odišiel v pokoji s vedomím, že celá jeho rodina je 'pri ňom'." Pasažieri prichádzajúci do Austrálie musia byť dva týždne izolovaní v hoteloch.

Andrej Jack a Robert Downey jr. (Zdroj: Instagram)
Zobraziť galériu (3)
Andrej Jack a Robert Downey jr. (Zdroj: Instagram)  (Zdroj: Instagram)

U väčšiny ľudí má nákaza novým koronavírusom slabé alebo mierne prejavy, ako je horúčka a kašeľ, ktoré do dvoch, troch týždňov odznejú. U niektorých, najmä starších osôb a ľudí s inými zdravotnými problémami, môže mať ochorenie vážnejší priebeh, ako je zápal pľúc, a môže skončiť smrťou.K Jackovým klientom na hodinách herectva patrili aj herci Robert Downey jr. a Chris Hemsworth.

Viac o téme: Andrew Jack
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu