Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Baldwinova žena je opäť tehotná! Je to možné? Po dvoch potratoch sa stále nevzdáva

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP/Greg Allen)

Hilaria Baldwin opäť šokovala svet. Manželka hollywoodskeho herca je znova tehotná. Tvrdohlavo si ide za tým, že chce mať päť detí. Napriek tomu, že v minulom roku prekonala dva potraty, nevzdáva sa.

Hilaria Baldwin sa jednoducho rozhodla, že bude mať päť detí. Zrejme jej v tom nezabránia ani dva potraty, ktoré prekonala minulý rok. Jeden v apríli a druhý v novembri. Len tri mesiace po poslednom potrate je opäť tehotná.

Chcem piate dieťa!

Informáciu oznámila v pondelok prostredníctvom Instagramu. „Práve sme dostali skvelú správu, že je všetko v poriadku a aj toto maličké je zdravé. Chcela som to s vami zdieľať. Tak do toho ideme znova,“napísala Hilaria. Baldwinova manželka má s hercom štyri deti a na sociálnej sieti so svojimi fanúšikmi pravidelne zdieľa zážitky s ratolesťami. Okrem toho sa podelila aj s oboma tehotenstvami aj následnými emóciami po potratoch.

Alec pred niekoľkými mesiacmi priznal, že by mu päť detí stačilo. Okrem štyroch potomkov s Hilariou mádcéru aj s bývalou manželkou a herečkouKim Basinger, s ktorou prežil naozaj búrlivý vzťah. „Ach áno, ona by túto výzvu rada podstúpila, ale ja som ten, kto je proti," priznal minulý rok v marci Baldwin. Hilaria Baldwin sa živí ako učiteľka jógy.

Viac o téme: Alec BaldwinHilaria Baldwin
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu