Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Na toto sme čakali takmer 20 rokov: Osadenstvo Pána Prsteňov sa zišlo pre dobrú vec

(Zdroj: ČSFD)

Už je to viac ako 18 rokov, čo sme sa rozlúčili s našimi milovanými hrdinami z Pána Prsteňov. Síce sme sa medzitým dočkali trilógie Hobita, no každý nám dá asi za pravdu, že Pán Prsteňov je jednoducho srdcovka, na ktorú nedajú fanúšikovia kinematografie dopustiť. Celé osadenstvo sa v čase koronakrízy opäť zišlo, aby podporilo dobrú vec. A rozhodne sa im to podarilo.

Celé stretnutie zorganizoval herec Josh Gad, ktorého môžete poznať zo snímokako Kráska a zviera, Oko berie či Vražda v Orient Experse. Na svojom YouTube kanále rozbehol sériu s názvomReunited Apart. V nej sa mu úspešne darí cez aplikáciu Zoom spájať osadenstvá zo známych a milovaných filmov.

Skutočný vek známych postáv z filmov vám vyrazí dych: Aragorn ani Thor nie sú žiadni mladíci

Tentokrát sa mu podaril doslova husársky kúsok. V jednom čase sa totiž "stretlo" celé Spoločenstvo Prsteňa, a to vrátane Andyho Serkisa (Glum) či legendárneho siraIana McKellena. Nechýbala dokonca ani scenáristkaPhilippa Boyens a režisér Peter Jackson.

Samozrejme, v hlavnej úlohe je pomoc organizáciiNo Kid Hungry, pre ktorú sa už podarilo vyzbierať viac ako 112-tisíc dolárov (necelých 100-tisíc eur). Na vás tak čaká takmer hodina zaujímavých rozhovorov, postrehov a unikátnych informácií o samotnom nakrúcaní jednej z najúspešnejších trilógií kinematografie. Pokiaľ teda máte hodinu času, pokojne sa usadte a užite si svojich hrdinov opäť raz po kope.

Viac o téme: HerciPán PrsteňovStretnutieLord of the Rings
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu