Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šokujúca FOTO Chandlera z Priateľov: Je to vôbec on? Dobehla ho jeho minulosť

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA/AP/Rich Fury/Invision, Profimedia)

Keď sa povie Chandler Bing, všetci vieme, o koho ide. Jeden zo šestice Priateľov, ktorí nám napriek desiatkam opakovaní stále dokážu spríjemniť deň. Bohužiaľ, nie každému z nich prialo šťastie aj v osobnom živote. Matthew Perry si prešiel ťažkým obdobím, čo sa odzrkadlilo aj na jeho postave. Herca zachytili neupraveného, s cigaretou v ruke... Ledva ho spoznáte!

Chandler Bing je neoddeliteľnou súčasťou partie bláznivých kamarátov, ktorí svojím humorom desať rokov bavili milióny fanúšikov po celom svete. Chandlerov humor bol o niečo špecifickejší, ako humor ostatných, aj preto sme si ho obľúbili. Jeho život však nebol taký jednoduchý. V minulosti bol závislý od alkoholu aj drog.

Chandlera by ste dnes nespoznali...

Napriek tomu, že sa mu v súčasnosti darí, neduhy z minulosti na ňom zanechali stopy. Zahraniční fotografi ho zachytili na ceste z rýchleho výletu do miestnej lekárne. S cigaretou v ruke vystúpil z auta pred jeho domom v Malibu, prsty na rukách mal mierne zažltnuté. Pôsobil unavene a opäť trpí nadváhou. Evidentne prežíva ťažké časy, keďže sa začiatkom mája skončil jeho dvojročný vzťah s 21-ročnou talentovou manažérkou Molly Hurwitz.

Šokujúca FOTO Chandlera z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia)

V minulosti tvoril pár s Yasmine Bleeth, rok chodil aj s Juliou Roberts. Jeden z najdlhších vzťahov mal s herečkouLizzy Caplan. Ich vzťah sa skončil v roku 2012 po šiestich rokoch. Celý čas sa im podarilo držať ich vzťah v tajnosti. Obaja sú známi tým, že si svoj súkromný život strážia, ako to len ide.

Boj so závislosťou

Perryho preslávila najmä jeho závislostná minulosť. V 90. rokoch, teda v čase, keď jeho popularita rástla rýchlosťou blesku, bojoval s drogami aj alkoholom. Ešte počas natáčania Priateľov v roku 1997 absolvoval 28-dňový liečebný program. Zbavoval sa závislosti od lieku Vicodin. Herec mal pre svoje závislosti problémy aj s váhou, ktorá drasticky kolísala. Po prvej odvykačke schudol na 66 kíl. Kvôli pankreatitíde potom zhodil ďalšich desať kíl.

Ešte na Valentína tvorili s Molly Horwitz pár. (Foto: Instagram/Molly Horwitz)
Zobraziť galériu (4)
Ešte na Valentína tvorili s Molly Horwitz pár. (Foto: Instagram/Molly Horwitz)  (Zdroj: Instagram/Molly Horwitz)

Následne opäť desiatky kíl pribral. V roku 2001 bol znovu na odvykačke. Tentokrát kvôli závislosti nielen od Vicodinu, ale aj odmetadónu, amfetamínua alkoholu. Práve v tom čase natáčal film Slúžiť Sáre s Elizabeth Hurley v Texase, keď pocítil intenzívne bolesti v žalúdku. Okamžite letel do nemocnice v Los Angeles a ostal tam. Neskôr po odvykačke povedal, že si nepamätá tri roky z natáčania Priateľov. Uviedol to v jednom z rozhovorov v roku 2016 ako odpoveď na otázku, ktorá epizóda je jeho najmenej obľúbená. „Myslím, že odpoveď je, že si nepamätám tri roky natáčania,“ povedal s tým, že to bolo obdobie medzi treťou a šiestou sériou.

Momentálne sa venuje drogovej problematike a v roku 2013 dostal cenu Bieleho domu Champion of Recovery (Šampión zotavenia, pozn. red.) za to, že otvoril tzv. Perry House, miesto pre abstinentov, ktorý sa nachádza v jeho bývalom dome v Malibu. V roku 2018 absolvoval operáciu brucha a žalúdka, v nemocnici strávil tri mesiace.

Viac o téme: PriateliaMatthew PerryChandler
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu