Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Slovenský sexsymbol v novom filme: Kvôli tomuto som doniesol pár fliaš prosecca

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Bioscop)

Do slovenských kín sa začínajú vracať diváci i filmové tituly. Vo štvrtok pribudla do programovej ponuky česká komédia 3Bobule, pokračovanie obľúbenej vinárskej ságy. V hlavných úlohách filmu, ktorý nakrútil režisér Martin Kopp, sa vracia zohratá trojica Tereza Ramba (predtým Voříšková), Kryštof Hádek a Lukáš Langmajer. Spoločnosť im robí aj slovenský herec Braňo Deák.

Honza aKlára, ktorých môžu diváci poznať zpredchádzajúcich filmov série, sa stali majiteľmi vinárstva arodičmi roztopašných dvojčiat. Každodenné starosti ich však navzájom odcudzili avsúčasnosti žijú oddelene. Blíži sa vinobranie, rozhodujúci čas vinárskeho roka, aHonza sa za dramatických okolností stretne so svojím dávnym "kumpánom" Jirkom.

Ten sa snadšením pozve na návštevu, aby pomohol so zberom úrody, hoci mu vôbec nerozumie. Celkom pritom zabudne spomenúť, že uteká pred dlhmi aže vlastne tak trocha uniesol svojho pubertálneho syna, ktorý znávštevy Moravy nie je vôbec nadšený. Aby všetkého nebolo málo, na scéne sa objaví a sériu komických omylov a nedorozumení doplní Slovák Miro, ktorý si robí zálusk na miestne vinohrady.

"Moja postava je na prvý pohľad sympatický mladík, ktorý prichádza do príbehu súlohou pomôcť sdistribúciou vína na Slovensko. Ukáže sa však, že je to veľký podvodník, aporiadne to ostatným postavám skomplikuje. Ja som vskutočnosti tiež sympatický mladík, ale nikdy neintrigujem," komentoval účinkovanie v snímke Deák.

VIDEO Slovenský sexsymbol v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Bioscop)

Dodal, že na nakrúcanie so zohratým tímom veľmi rád spomína. "Mám pocit, že ma medzi seba prijali veľmi rýchlo. Hneď vprvý deň som totiž na pľac priniesol pár fliaš prosecca, ale skôr ako úplatok za rýchle prijatie do partie to bol prípitok na narodenie mojej dcéry, ktorá bola vtom čase na svete 48 hodín," vysvetlil.

Komédia 3Bobule prenesie na plátna kín atmosféru leta v krajine okolo moravskej Pálavy, kde sa všetky tri snímky vinárskej série nakrúcali. Do kinodistribúcie ju prináša od 25. júna Continental film.

Viac o téme: 3BobuleBraňo Deák
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu