Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rozmanité TV TIPY na týždeň: Vrchol bude patriť veľkofilmom!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP/Francois Duhamel/20th Century Fox, Sony Pictures)

Tento týždeň budeme mať na výber z bohatej filmovej ponuky. Čaká nás česká komédia, francúzska klasika i taliansky film podľa skutočnej udalosti. Koniec týždňa bude patriť veľkofilmom Na lane, Ad Astra či Rogue One.

PONDELOK 20:30 Markíza - Mačacie zlato

Finnje sympatický moderný lovec pokladov, ktorý je posadnutý hľadaním legendárneho Kráľovninho vena z 18.storočia. Pátranie ho pripraví o všetko, čo má. Vrátane manželky Tess. Krátko potom, ako si Tess začne budovať svoj vlastný život ako asistentka miliardára Nigela, objaví Finn dôležitú stopu o mieste, kde sa poklad nachádza. Tu sa príbeh začne zamotávať.

20:30 Jednotka - Fantomas

Fantomas, záhadný netvor s oceľovou tvárou, terorizuje Paríž. O jeho skutočnej existencii sú však stále pochybnosti, pretože ho doteraz nikto na vlastné oči nevidel. Prvým hosťom tajomného Fantomasovho paláca sa nedobrovoľne stane novinár, ktorý o ňom písal senzačné články. Jeho trúfalosť potrestáosobitne. Vezme na seba Fandorovu podobu a spácha fantastickú lúpež. Neskôr si nasadí aj masku komisára Juvea, ktorý sa už dlho neúspešne usiluje Fantomasa dolapiť...

UTOROK 20:15 Dajto - Bad Boys 2

Detektívov z protidrogového oddelenia miamskej polície Mikea Lowreyhoa Marcusa Burnetta pridelia k špeciálnej jednotke, ktorá musí zastaviť prísun drog do mesta. V priebehu vyšetrovania sa dostanú až k drogovému bossovi Hectorovi Tapiovi, ktorý je odhodlaný pre rozrastanie svojho impéria zabiť každého, kto sa mu postaví do cesty. Vzťahy medzi parťákmi komplikuje Marcusova sestra, ktorá je do prípadu zamotaná.

STREDA 20:15 Dajto - Smrtonosná zbraň 4

Nové dobrodružstvoznámej dvojky Martina Riggsa a Rogera Murtaugha začne vo chvíli, keď si chcú užívať chvíle pohody na Rogerovej jachte. Nielenže je tu s nimi Leo Getz, ktorý sa teraz živí ako súkromný detektív, ale naviac sa dostanú do stretu s čínskou mafiou. Policajti zasiahnu a objavia v podpalubí desiatky čínskych prisťahovalcov, ktorých tu čínska mafia predáva ako lacnú pracovnú silu. Celú akciu má na starosti chladnokrvný a nemilosrdný hongkongský zabijak Wah Sing Ku, ktorý dokonale ovláda bojové umenia a bez milosti zabije každého.

ŠTVRTOK 20:25 JOJ Plus - Ľadové ostrie

Keď sa jedného dňa olympijský hokejista Doug Dorseyzraní,jeho život prestane mať zmysel, pretože už nemôže hrať profesionálny hokej. Kate Moseley je jednou z najtalentovanejších krasokorčuliarok na svete, ktorá žije iba pre výhru na zimných olympijských hrách. Jej jediným problémom je, že nemôže nájsť toho správneho športového partnera. Jedného dňa jej preto tréner predstaví nového potenciálneho partnera, ktorý však nemá žiadne krasokorčuliarske skúsenosti.

PIATOK 20:30 Markíza - Dvojníci

Príbeh dvoch mužov, ktorí sú si podobní ako vajce vajcu, ale povahou a životnými osudmi sú odlišní ako deň a noc. Nikdy sa nevideli, nemajú ani tušenia o vzájomnej existencii. Aj by to tak zostalo, nebyť jednej náhody.

SOBOTA 20:30 Markíza - Na lane

Dvanástim ľuďom sa podarilo prejsť po Mesiaci, no iba jednému mužoviPhilippovi Petitovisa podarilo prejsť po oceľovom lane natiahnutom medzi budovami Svetového obchodného centra. Za pomoci svojho mentora a atypickej skupiny komplicov, prekonal Petit všetky prekážky a nástrahy osudu, aby si splnil svoj šialený sen.

20:20 Nova - Rogue One: Star Wars Story

Rogue One je prvá zo série samostatných filmov Lucasfilmu. Rozpráva príbeh skupiny netradičných hrdinov, ktorí sa spoja, aby splnili zdanlivo nemožnú úlohu - ukradnúť plány Hviezdy Smrti, najničivejšej zbrane Impéria.

NEDEĽA 20:30 Jednotka - Salón sestier Fontanových

Životopisný príbeh najslávnejších talianskych módnych návrhárok. Tri sestry sa preslávili nielen doma, ale aj v Spojených štátoch. Navrhovali šaty pre Anitu Ekbergovú, Grace Kellyovú, Audrey Hepburnovú či Jacqueline Kennedyovú.

22:00 HBO - Ad Astra

22. storočie. Umelá inteligencia je integrovaná do všetkých priemyslových odvetví. Mesiac a Mars sú kolonizované, ľuďmi osídlené satelity, obiehajú okolo Neptunu, najvzdialenejšej planéty slnečnej sústavy. Roy musí nájsť svojho otca, jeho cesta však odhalí tajomstvá, ktoré spochybňujú samú podstatu ľudskej existencie a jej miesta vo vesmíre.

Viac o téme: Brad PittStar WarsFantomasNa lane
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu