Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Spievajúci herci: VIDEO Hudobné nadanie im môžu všetci závidieť!

Sarah Hyland
Sarah Hyland (Zdroj: SITA/Matt Sayles/Invision/AP)

O tom, že filmový priemysel je plný multitalentovaných osôb, nie je potrebné vôbec pochybovať. Mnohí herci sa venujú okrem samotného herectva aj inému typu umeleckého smeru. Niektorí len tak okrajovo, iní naozaj naplno. Títo herci majú také spevácke schopnosti, že dokonca vydávajú vlastné piesne a albumy.

Scarlett Johansson

Krásna Scarlett Johansson je nielen vynikajúca herečka, ale je talentovaná aj v oblasti spevu. Zahrala si na divadelných doskách v niekoľkých muzikáloch, no vydala aj vlastné skladby. V máji 2018 vydala debutový album Anywhere I Lay My Head s jednou pôvodnou piesňou a cover skladbami Toma Waitsa. Neskôr v spojení s hudobníkom Petom Yornom nahrala album Break Up.


Mohlo by vás zaujímať: Vrahovia ako inšpirácia: Tieto filmy vznikli podľa skutočných prípadov


Jeremy Renner

Aj ďalšia marvelovská hviezda má obrovský hudobný talent. Jeremy Renner nie je len vynikajúcim hercom, ale aj hudobníkom. Sám si píše piesne, hrá na gitaru, bicie aj klávesy. O tom, aký talentovaný aj v skutočnosti je, vravia dostatočne jeho piesne.

Zooey Deschanel

Podľa mnohých ľudí herečka Zooey Deschanel sa až nápadne podobá na speváčku Katy Perry. Neostáva to však len pri fyzickej podobnosti, obe totiž vedia veľmi dobre spievať. Zooey Deschanel predviedla svoje spevácke schopnosti aj vo filmoch a seriáloch, no v roku 2008 sa stala súčasťou dua She & Him, ktoré vydalo hneď niekoľko albumov. Hudobná dvojica bola nominovaná aj na cenu Grammy.


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Milovaní aj nenávidení: Títo seriáloví učitelia ťa opäť posadia do školskej lavice


Michael Cera

Kráľ podivných charakterov, herec Michael Cera sa tiež sám pohybuje v hudobnej brandži. Kúsok jeho hlasu sme počuli aj v niektorých filmoch, no jeho skutočného spevu sme sa dočkali až v roku 2014. Vtedy totiž vydal svoj debutový album True That.

Sarah Hyland

Aj hviezda seriálu Modern Family ukázala svoje spevácke schopnosti keď minulý rok vystúpila na Teen Choice Awards. S Jordanom McGrawom predviedla vlastnú pieseň Met at a Party a ohromila všetkých zúčastnených.

Viac o téme: Jeremy RennerScarlett JohanssonZooey DeschanelSarah HylandMichael Cera
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu