Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Z návratu Priateľov sa tešil celý svet: Všetko je nakoniec inak, ľudia budú poriadne sklamaní

Priatelia Zobraziť galériu (3)
Priatelia (Zdroj: Photo © Warner Bros. Television)

Keď vo februári obletela svet správa, že legendárny seriál Priatelia sa vracia na obrazovky, internet doslova vybuchol. Ľudia zdieľali nadšené reakcie na sociálnych sieťach a ku všetkému sa vyjadrovali aj samotní herci. Nakoniec je však všetko úplne inak, ako sme si mysleli.

Nové stretnutie seriálových postáv Rachel, Moniky, Phoebe, Joeyeho, Chandlera a Rossa má byť jedným z hlavných lákadiel pre nových predplatiteľov, ktorým HBO Max ponúkne aj všetkých 236 starších epizód natočených v rokoch 1994 až 2004.

Správa, na ktorú čakal celý svet: Priatelia sú SPÄŤ! Vracajú sa všetci pôvodní herci

"Spojíme sa s Davidom (Schwimmerom), Jennifer (Aniston), Courtney (Coxovej), Mattom (LeBlancom), Lisou (Kudrowovou) a Matthewom (Perrym) pre špeciálnu reláciu HBO Max, ktorú dáme k dispozícii spolu s celou knižnicou všetkých dielov Priateľov," uviedol ešte vo februári programový riaditeľ stanice Kevin Reilly.

Z návratu Priateľov sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Photo © National Broadcasting Company (NBC))

Fanúšikovia seriálu sa špeciálnej epizódy mali dočkať už v máji, no koronavírus zmenil plány štúdia. Ako sú na tom prípravy na nakrúcanie nie je momentálne známe. Jedno je už však isté - nečaká nás žiadna nová epciálna epizóda.

Príťažlivý Chandler z Priateľov je preč: FOTO Zmenila ho karanténa! Vyťahaná košeľa a zanedbaný zjav

David Schwimmer totižv rozhovore pre AP Entertainment prezradil, že máme zabudnúť na novú špeciálnu epizódy. Pôjde o hodinový špeciál, v ktorom sa len herci stretnú v známych priestoroch a budú spoločne spomínať na nakrúcanie. Návrat našich milovaných postáv je tak úplne nereálny. A to je pre všetkých obrovské sklamanie.

Z návratu Priateľov sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Warner Bros. Television)

Herci budú mať pri natáčaní zároveň úlohu producentov. Podľa serveru Variety každý z nich dostane za svoju účasť 2,5 milióna dolárov (približne 2,3 milióna eur). Čo hovoríte na tieto informácie? Tešíte sa na stretnutie hercov, alebo ste si špeciálny program predstavovali inak?

Viac o téme: SeriálPriateliaHBO Max
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu