Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Neuveriteľné, miláčik Hollywoodu má 64 rokov: VIDEO Hanks sa ale predviedol! Bláznivý skok do bazéna

(Zdroj: Instagram/Tom Hanks)

Tom Hanks patrí k jedným z najobľúbenejších a určite aj najtalentovanejších hercov Hollywoodu. Včera oslávil narodeniny a len málokto by bol povedal, že má už 64 rokov. Nielen podľa výzoru, ale aj bláznivého skoku do bazéna, ktorý zverejnil na sociálnej sieti.

Tom Hanks sa skutočne predviedol. Vo štvrtok oslávil 64. narodeniny a nebolo to len tak. Málokto by bol do herca povedal, že už má cez šesťdesiat rokov. Na sociálnej sieti zverejnil video, ktoré len potvrdzuje fakt, že herec má naozaj mladého ducha.


Mohlo by vás zaujímať: V Hollywoode sa môže natáčať, no má to háčik! Hanks otvorene: Nikto nevie, kedy začneme


Bláznivý skok do bazéna

Na Instagrame zverejnil video, na ktorom vidno, ako skáče do bazéna. Kamera je nastavená smerom do neba a na spomalenom zábere vidno skok oduševneného herca. Potom už len počuť, ako dopadne do vody. „Greyhound má 64! Hanx,“ napísal herec k videu. Greyhound je názov jeho nového vojnového filmu, v ktorom hrá Hanks hlavnú úlohu.

This Greyhound is 64!! Hanx.

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Hanks (@tomhanks),

Kedy sa začne naplno natáčať, je otázne

Herec prednedávnom hovoril o situácii s natáčaním filmov v Hollywoode. Kalifornia síce v júni povolila obnoviť natáčanie, produkcia v Hollywoode však zatiaľ stojí. Podľa časopisu Variety totiž najprv musia odborové zväzy, zastupujúce členov filmových štábov, hercov či režisérov, nájsť zhodu ohľadom nových bezpečnostných pravidiel, ktorými sa bude riadiť prevádzka pri natáčaní.

„Vôbec netuším, kedy pôjdem zas do práce. Nikto nevie, kedy zas pôjde do práce,“ povedal oscarový herec Hanks, známy napríklad zo snímok Forrest Gump či Philadelphia. „Ten čas príde. Len jednoducho nevieme kedy,“ dodal. Stále je podľa neho nutné vyriešiť napríklad otázky ohľadom právnej zodpovednosti v prípade nakazenia pracovníkov pri natáčaní a nájsť spôsob, ako zamedziť šíreniu nákazy v štúdiách, kde sa v uzavretých priestoroch pohybuje veľké množstvo ľudí.

Viac o téme: Tom Hanks
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu