Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Johnny Depp mení na súde výpoveď: Exmanželka mu vraj dala ranu päsťou!

Johnny Depp
Johnny Depp (Zdroj: SITA/Arthur Mola/Invision/AP)

Hollywoodsky herec Johnny Depp, ktorý minulý týždeň na londýnskom súde popieral, že napadol svoju ženu Amber Heardovou, povedal, že naopak ona vztiahla ruku na neho. Uštedrila mu vraj ranu päsťou, informovala agentúra AP.

Súd prejednávaDeppovužalobu na britský bulvárny denník The Sun kvôli článku, ktorý ho označil za manželského násilníka. Minulý týždeň herec okrem iného poprel, že by v minulosti počas pobytu na svojom súkromnom ostrove na Bahamách zaútočil na teraz už bývalú manželku.

Depptvrdil, že mu dokonca Heard ku koncu ich vzťahu uštedrila ranu nazývanú v americkej slangové angličtine Haymaker, čo opísal ako voľný úder s veľkým náprahom, ktorý - keď zasiahne cieľ - je veľmi účinný.


Mohlo by vás zaujímať:V trojici im to ide lepšie: Tim Burton dáva svojich obľúbencov skoro všade


Depp povedal, že potýčka nasledovala po oslave 30. narodenín exmanželky v apríli 2016 a niekoľko hodín potom, čo sa dozvedel, že jeho bývalí manažéri utiekli so stovkami miliónov dolárov. Herec potom spresnil, že išlo o 650 miliónov dolárov, ktoré z veľkej časti zarobili filmy série Piráti z Karibiku. Okrem toho vraj manažéri za neho17 rokov neplatili dane, čo vytvorilo dlh v úhrnnej výške ďalších 100 miliónov dolárov.

Po spomínanej narodeninovej oslave si vraj išiel do postele čítať, ale Heardho začala obviňovať z toho, že jej pokazil narodeninovú večeru. Potom ho údajne udrela. S bývalými manažérmi už v roku 2018 vyrovnal mimosúdne, píše AP. Depp ukončil svoje výpovede pred súdom, ktorý rieši, či sú opodstatnené tvrdenia bulváru o jeho násilníckom správaní.

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu