Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jesenné TV TIPY: Hrdinstvo s Hulkom, zábava na dedine i útok čarodejníc

Tiché miesto Zobraziť galériu (2)
Tiché miesto (Zdroj: Paramount Pictures)

Zelený agresívny netvor sa zmení na superhrdinu, starší pán žijúci pod papučou sa odhodlá vziať svoj život do vlastných rúk a topmodelka Anna sa dostane medzi dve svetové veľmoci. Tento týždeň jednoduche bude o napínavé i humorné chvíľky naozaj postarané.

PONDELOK‌ ‌20:15 ‌Dajto ‌-‌ Neuveriteľný Hulk

Bruce Banner sa kvôli nezodpovednému experimentu svojho otca vo vypätých situáciách mení na neovládateľné zelené monštrum. Usiluje sa však svoje záchvaty hnevu dostať pod kontrolu a stratiť sa z dohľadu americkej armády, ktorá z neho chcela urobiť supervojaka. Preto hľadá liek, ktorý by ho zbavil jeho mutácie, čo však vôbec nie je jednoduché.


Mohlo by vás zaujímať: Máte chuť na návštevu kina? Vybrať si môžete z týchto zaujímavých noviniek


UTOROK 20:30 Jednotka - Teória tigra

Vysokoškolská profesorka Olga a veterinár Jan tvoria starší manželský pár, ktorý si funguje v zabehnutej rutine. Ale len dovtedy, kým umrie Olgin otec. Vtedy si Jan povie, že má toho dosť. Celý čas mu totiž život organizuje Olga tak, ako to predtým robila aj jej mama. Jan sa teda rozhodne získať späť vládu nad svojím životom...

STREDA 17:15 Nova Cinema - Babovřesky

Užite si letnú komédiu aj počas prvých jesenných dní. Český film humorne odráža typickú dedinku so svojimi predstaviteľmi. Okrem zábavných situácií nechýbajú ani dedinské intrigy či láska.


Mohlo by vás zaujímať: Osudová Greta Garbo: Pracovala v holičstve, predávala klobúky a nenatočila ani jeden prepadák


ŠTVRTOK 20:25 JOJ Plus - Siedmy syn

Rytier John Gregory bol posledným členom rádu bojovníkov, ktorý po storočia ochraňovali svet pred silami temna. Mohol im zasadiť smrteľnú ranu, keď ulovil Kráľovnú čarodejníc, stačilo ju len zabiť. Namiesto toho sa však do nej zamiloval. Mocná čarodejnica sa dostala na slobodu a začala zhromažďovať armádu svojich verných, aby sa pomstila nielen Gregorymu, ale aj všetkým jeho spojencom.

PIATOK 20:35 JOJ - Tiché miesto

Lee a Evelyn Abottovci majú tri deti a všetci sú nažive. Zatiaľ. Stačí totiž len vytvoriť zvuk a všetko sa okamžite zmení. Na Zemi sa totiž nachádzajú tvory s mimoriadne vyvinutým sluchom a aj ten najmenší priláka ich pozornosť, čo vo výsledku znamená smrť.

SOBOTA 20:30 Markíza - Anna

Pôvabná Anna pracuje v Paríži ako topmodelka. Alebo to aspoň tak vyzerá na prvý pohľad. V skutočnosti je totiž mimoriadne nebezpečná a chladnokrvá tajná agentka, ktorá zvláda prežiť akékoľvek situácie. Anna však okrem oficiálnych pokynov sleduje aj svoje vlastné ciele, kvôli čomu sa dostáva do stretu záujmov dvoch svetových veľmocí. Ľad, po ktorom sa pohybuje, je čoraz tenší...


Mohlo by vás zaujímať: To je šialené! Týchto 6 herečiek si ľahko zameníte, vyzerajú ako tá istá osoba: FOTO ako dôkaz


NEDEĽA 20:00 HBO - Judy

Na nedeľný večer je pripravený biografický film o fantastickej Judy Garland. Tá prichádza v zime v 1968 do Londýna na päťdňové vypredané turné, no dochádzajú jej peniaze a rúca sa jej manželstvo. Svojou vrelosťou a humorom si získava množstvo fanúšikov, no za šťastnou hviezdou sa skrýva krehká žena s neľahkým osudom.

Viac o téme: AnnaTeória tigraJudyNeuveriteľný Hulk
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu