Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hollywoodska Skala trhá brány: FOTO Pozrite, akú spúšť nechal za sebou Dwayne Johnson

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Najväčší tvrďák Hollywoodu sa opäť raz prejavil v súkromnom živote tak, ako keby bol v akčnom filme. Tentokrát však nebol hrdinom, ale ničiteľom.

Dwayne Rock Johnson dokázal, že jeho drsný imidž nie je len záležitosťou filmov. Na počkanie totiž zachránil rodinu pred tým, aby ostala uväznená doma. Herec bol nútený holými rukami vytrhnúť prednú bránu z plota. Kvôli výpadku prúdu spôsobeného silnými búrkami totiž brána nefungovala a on sa nemal ako dostať do práce.


Mohlo by vás zaujímať: Koronavírus dobehol aj najtvrdšieho chlapa Hollywoodu: The Rock sa nakazil s celou rodinou


V súčasnosti prebieha natáčanie filmu Red Notice, akčný hrdina nechcel meškať a už vôbec nemal čas na opravára. Situáciu radšej vzal do vlastných rúk, čo síce nebol úplne najlepší spôsob, no v konečnom dôsledku vyriešil problém. S akciou sa pochválil svojim fanúšikom aj na sociálnej sieti: "Nebol to môj najlepší výkon, ale chlap musí ísť do práce. Kvôli silným búrkam došlo k výpadku elektriny a moja vstupná brána sa nedala otvoriť. Pokúsil som sa uvoľniť hydraulický systém manuálne, čo zvyčajne pri výpadku funguje. Ale tentokrát to nefungovalo.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock),

Johnson vysvetlil aj detailnejšie dôvod svojho konania: “V tom čase som vedel, že na mňa čaká stovka členov produkcie, aby sme mohli začať. Tak som spravil, čo som musel.” Neskôr sa podľa hercových slov situácie ujali technici a bránu vymenili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock),

Viac o téme: Dwayne Johson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu