Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Návrat Borata spôsobil smršť: Mal Trumpov právnik zálusk na 15-ročnú? Všetko je vraj inak!

Borat opäť šokuje USA Zobraziť galériu (2)
Borat opäť šokuje USA (Zdroj: Twitter)

Osobný právnik amerického prezidenta Donalda Trumpa Rudy Giuliani odmietol "kompromitujúce" zábery z pokračovania úspešného filmu Borat britského komika Sachu Baron Cohena. Giuliani v jednej zo scén po stretnutí s novinárkou, ktorá je v skutočnosti Cohenom nastrčená herečka, líha na postel a strká si ruky do nohavíc. Giuliani sa na Twitteri ohradil, že si iba zastrkával košeľu.

"Video z Borata je úplne vykonštruované. Po zložení nahrávacieho zariadenia som si zastrkával košeľu do nohavíc," napísal Giuliani na Twitter a zdôraznil, že sa po celý čas správal k domnelej novinárke vhodne. "Ak Sacha Baron Cohen naznačuje opak, je to klamár," píše ďalej Giuliani a zmieňuje, že sa scéna zdala pomocou strihu prehnaná aj recenzentovi denníka New York Post.

Sacha Baron Cohen stvárnil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP Photo)

"Je to pokus oslabiť moje neúnavné odhaľovanie zločinov a nemorálnosť Joe Bidena a jeho celej rodiny," uviedol Giuliani na adresu kandidáta demokratov a Trumpovho súpera v nadchádzajúcej prezidentskej voľbe. Celý príspevok na sociálnej sieti uzavrel s tým, že na Bidena pripravuje kompromitujúce materiály a podložené dôkazy, z ktorých sa demokratický kandidát nevyhovorí.

Sacha Baron Cohen nie je len Borat: Bol mužom roka, hlas dal aj ikonickej animovanej postave

Druhý diel Borata vyšiel na Amazon Prime 23. októbra. V upútavke na snímku Borat, ktorého opäť stvárnil Cohen, hovorí, že prvým filmom z roku 2006 Kazachstan zahanbil a teraz sa vracia do USA kvôli tajnej misii. V Spojených štátoch však Borata všetci spoznávajú, tak sa začne rôzne maskovať a prezliekať. Terčom jeho vtipov sa stali najrôznejší ľudia i politici vrátane viceprezidenta Mikea Pencea.

Sedemdesiatšesťročný bývalý starosta New Yorku Giuliani sa vo filme zíde v hotelovej izbe s novinárkou, aby jej odpovedal na otázky ohľadom reakcie Trumpovej administratívy na pandémiu covidu-19. Mladá herečka, ktorá vo filme vystupuje aj ako Boratova dcéra, potom právnika pozve na pohárik a zloží mu mikrofón. Giuliani si následne ľahne na posteľ, keď do izby vtrhne Borat a zakričí: "Má pätnásť, je pre teba príliš stará."

Viac o téme: AmazonSacha Baron CohenBoratRudy Giuliani
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu