Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľkolepé TV TIPY plné akcie: Ponorte sa do sveta pirátov či mágie! Chýbať nebudú ani klasiky

(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň si je naozaj z čoho vyberať. Zrejme najviac si na svoje prídu milovníci akcie. Nebude chýbať ani zatiaľ posledný diel Pirátov Karibiku, tretiu časť Harryho Pottera či legendárne klasiky od Miloša Formana či Quentina Tarantina. Stačí si vybrať!

PONDELOK 20:15 Dajto - Americký zabijak

Film Americký zabijak, nakrútený podľa celosvetového bestselleru Vinca Flynna, sleduje osudy Mitcha Rappa, ktorý za tragických okolností stratí snúbenicu. Jeho túžba po pomste ho privedie až k zúfalému činu, vďaka ktorému si ho všimne CIA a ponúkne mu možnosť pracovať pre nich. Po šiestich mesiacoch intenzívneho tréningu je pripravený čeliť najnebezpečnejšiemu špičkovému exagentovi CIA známemu ako Duch.

UTOROK 20:25 JOJ Plus - Kingsman: Tajná služba

Tajní agenti organizácie Kingsman nepotrebujú mať na konci svojich mien žiadne nuly. Táto špionážna služba je oproti iným britským službám nevládna a pochopiteľne supertajná. Počet ich agentov je pevne daný a za každého, ktorý odišiel väčšinou nedobrovoľne a bolestne, nastúpi starostlivo vycvičený a otestovaný nováčik, ktorého odporučí niektorí z agentov v službe. Šancu dostal obyčajný, no nádejný chlapec z ulice.

STREDA 20:35 JOJ - Piráti Karibiku: Salazarova pomsta

Walt Disney uvádza ďalšie pokračovanie najslávnejšej pirátskej série. V novom dobrodružstve má Jack Sparrow opäť raz smolu a musí čeliť zatiaľ najdesivejšiemu nepriateľovi, mŕtvemu kapitánovi Salazarovi a jeho posádke duchov. Tomu sa podarilo uniknúť z Diabolského trojuholníka a jeho jedinou túžbou je vyhladiť všetkých pirátov na čele s Jackom, s ktorým má staré nevyrovnané účty.

ŠTVRTOK 20:00 HBO - Nenávisť, ktorú si prebudil

Starr žije v dvoch odlišných svetoch - v chudobnej komunite tvorenej černošškými susedmi a v belošskej škole, ktorú navštevuje. Neistá rovnováha medzi oboma svetmi je narušená vtedy, keď sa Starr stane svedkom vraždy svojho najlepšieho priateľa. 

PIATOK 20:20 Nova - Harry Potter a väzeň z Azkabanu

Harry má už trinásť a čaká ho tretí ročník na Rokforte. Nie je veľmi nadšený, keď musí tráviť leto u svojich vzdialených príbuzných. Správa sa vzorne a nevenuje sa žiadnym kúzlam, ale iba dovtedy, kým ich nepoctí návštevou príšerná teta Marge. Z obavy pred trestom radšej utečie. Harry sa neskôr dozvie, že z väzenia v Azkabane utiekol záhadný a nebezpečný čarodejník Sirius Black. Ten bol podľa legiend zodpovedný za násilnú smrť Harryho rodičov...

SOBOTA 20:30 Markíza - Hnuter Killer: Neviditeľný zabijak

Severný ľadový oceán je miestom, kde sa studená vojna medzi západom a Ruskom nikdy neskončila. Mimo dosahu ľudských očí tú prebiehajú nebezpečné hry, provokácie a dokazovanie sily. Najmodernejšie nukleárne ponorky na oboch stranách majú nepriateľa odstrašiť od útoku, ktorý by mal za následok rovnako strašnú odvetu. Hry sa však skončili!

21:35 ČT2 - Prelet nad kukučím hniezdom

Keď slobodomyseľný malý podvodníček Randle prichádza do štátnej psychiatrickej nemocnice, jeho nákazlivý odpor k disciplíne otrasie rutinou celého zariadenia. On je jednou stranou nastávajúcej vojny. Uhladená a chladná sestra Ratchedová druhou. V stávke je osud všetkých pacientov na oddelení.

22:40 Prima Family - Osem hrozných

Niekoľko rokov po občianskej vojne sa zasneženými kopcami Wyomingu rúti dostavník. Vezie sa v ňom John Ruth, lovec ľudí, a Daisy Domergueová. Jeho čaká odmena, vypísaná na jej hlavu. Po ceste stretnú dvoch mužov, bývalého vojaka, z ktorého sa tiež stal obávaný lovec ľudí, a južanského odpadlíka, ktorý o sebe tvrdí, že je novým šerifom v meste. Keď im silná víchrica zabráni pokračovať v ceste, rozhodnú sa hľadať útočisko v drevenici u Minnie. Nad horským priesmykom zúri snehová búrka a osem pocestných začína tušiť, že sa do mesta asi nedostanú.

NEDEĽA 21:40 Prima - Neslušný návrh

V kasíne v Las Vegas spoznáva atraktívny milionár Dianu a jej muža, architekta Davida. Mladí manželia sa ocitnú kvôli Davidovej dlhodobej nezamestnanosti vo finančnej tiesni a rozhodnú sa zariskovať. V kasíne vsadia všetky zvyšné úspory do hry. Čaká ich kruté vytriezvenie v podobe totálneho neúspechu. Nachádzajú sa v zúfalej situácii a preto sú i po určitom váhaní nakoniec naklonení prijať zvrátený návrh. Rozšafný milionár ponúka Davidovi za jednu noc s jeho manželkou milión dolárov.

Viac o téme: Harry PotterJohnny DeppJack Nicholson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu